NEUBERGGATA 7B

NEUBERGGATA 7B

Prisantydning 4.750.000,-
Omkostninger 142.242,-
Totalpris 5.020.874,-
P-rom 42m2
Byggeår 1898
Soverom 1
Boligtype Leilighet
Eierform Eierseksjon
Solgt

Kristian Ask

Eiendomsmegler MNEF/Partner

Megler: Kristian Ask

Nøkkelinfo

 • Fellesutgifter
  2.749,-
 • Fellesformue
  15.250,-
 • Fellesgjeld
  128.632,-
 • Ligningsverdi
  1.147.700,-

Kort om eiendommen

Eiendommen er solgt før visning | Kontakt megler ved spørsmål

Høydepunkter

Velkommen til en strøken og nyere oppusset 2-roms med solrik balkong i flotte Neuberggata 7B på Vestkanttorget.
Boligen ligger tilbaketrukket i indre gård, avskjermet fra støy og trafikk. Leiligheten ligger fint til i fjerde etasje og fremstår som lys og luftig, med svært hyggelig utsyn mot grøntområde. Nyoppusset i 2019 med nytt baderom, nytt kjøkken og lekre en-stavs eikegulv i hele boligen, samt oppgradert elektrisk anlegg. Meget attraktiv og sentral beliggenhet med gangavstand til Frognerparken, Majorstuen og Frogner, med serveringssteder, shopping og kollektiv transport. Leiligheten disponerer to boder - én i kjeller og én på loftet.

Arealeffektiv planløsning med entrè, lekkert baderom, nytt kjøkken, stort soverom og stue med åpen peis, samt en særdeles hyggelig balkong med plass til sittegruppe.

Dette er en toroms for den kresne kjøperen - Velkommen skal du være til visning.

Beliggenhet

Velkommen til Neuberggata 7A!
Neuberggata ligger sentralt til mellom Majorstuen og Frogner like ved Vestkanttorget, en representativ gate bestående av arkitektonisk flotte, frittliggende gårder, villaer fra århundreskiftet og ambassader. På Vestkanttorget har det vært antikk- og bruktmarked hver lørdag siden 1989. Dette er en markedsplass til stor glede for byens beboere.

Nærmiljøet har en hyggelig atmosfære med populære serveringssteder, sjarmerende detaljhandlere og dagligvareforretninger. De populære handlegatene Skovveien, Frognerveien og Bogstadveien/Hegdehaugsveien ligger alle i nærheten. Flotte tur og rekreasjonsområder i Vigelandsparken, Uranienborgparken (ved Uranienborg kirke), Hydroparken ved Solli Plass og i Slottsparken.

Det er gode offentlige kommunikasjonsmuligheter med bl.a. bytrikk og busstopp i nærområdet.

Megler

Portrettbilde av Kristian Ask

Kristian Ask

Eiendomsmegler MNEF/Partner

Kontakt Kristian på e-post
ask@sem-johnsen.no

Kontakt Kristian på telefon
92 44 11 35

Ask er utdannet eiendomsmegler fra Handelshøyskolen BI og har over 10 års erfaring i eiendomsmeglerbransjen. Han startet sin karrière som eiendomsmegler hos Nordvik & Partners, hvor han senere ble partner.

Gjennom sin karrière har han gjennomført over 700 bolighandler, hvorav hovedandelen er bruktboliger i på Oslo vest, med en ikke ubetydelig del på St.Hanshaugen. I tillegg til dette har han solgt en rekke prosjekterte boliger under oppføring. Her bør blant annet i Pilestredet 77-79 for Aspelin Ramm og over 100 prosjekterte fritidsboliger i Risør nevnes. Han har under denne tiden opparbeidet seg en omfattende erfaring og en inngående kunnskap om markedet. Kvaliteter som legges til grunn for hans arbeidsmetodikk er dedikasjon, energi og en god gjennomføringsevne.

Les mer

Ønsker du verdivurdering?

Ønsker du en gratis verdivurdering av egen bolig? Registrer deg under og motta et tilbud fra en av våre eiendomsmeglere.