Niels Juels gate 3A

Niels Juels gate 3A

Prisantydning 9.800.000,-
Omkostninger 259.292,-
Totalpris 10.109.476,-
P-rom 90m2
Byggeår 1897
Soverom 3
Boligtype Leilighet
Eierform Eierseksjon

Jan Fredrik Bonde

Eiendomsmegler MNEF/Partner

Megler: Jan Fredrik Bonde

Charlotte Schjeldsøe

Eiendomsmegler/Partner

Megler: Charlotte Schjeldsøe

Nøkkelinfo

 • Fellesutgifter
  3.103,-
 • Fellesformue
  24.874,-
 • Fellesgjeld
  50.184,-
 • Ligningsverdi
  2.141.452,-
 • Energimerke
  G – oransje

Kort om eiendommen

SKILLEBEKK - Eksklusiv og lys 4-roms med balkong - Peis - Parkering - Attraktiv og tilbaketrukket beliggenhet!

Høydepunkter

Parkering (Sameiet har 7 parkeringer på egen tomt - pt. er 4 ledig)
Balkong
Peis
Attraktiv og tilbaketrukket beliggenhet
Mulighet for utleie
Generøs takhøyde på 3,18 meter
Veldrevet sameie

Beliggenhet

"I hjertet" av Skillebekk! Særdeles attraktiv beliggenhet i et flott område hovedsakelig bestående av klassiske bygårder. Skillebekk er et svært hyggelig og tiltalende område, med kort vei til et rikt utvalg av servicetilbud med bl.a. små lokale nisjeforretninger og hyggelige kaféer og restauranter i Drammensveien, Bygdøy allé, Frognerveien og ved Solli plass. Området har for øvrig et godt offentlig kommunikasjonstilbud med bl.a. bytrikk i Drammensveien og bussforbindelse i Bygdøy allé. I tillegg kort vei til tog- og flytogforbindelse på Nationaltheatret og Skøyen.

Fra eiendommen er det umiddelbar nærhet til grønne omgivelser i parken Framneshaven/Tinkern. Det er i tillegg spaseravstand til både Slottsparken og Frognerparken.

Området er oppkalt etter Skillebekken, som fikk sitt navn fordi den dannet skillet mellom Bymarken og Frogner hovedgård i Aker inntil byutvidelsen i 1878. Husmannsplassen Skillebekk under gården Frogner er nevnt i en grenseoppgang i 1733, og på slutten av 1700-årene var plassen blitt en forpaktningsløkke under Frogner, men ble frasolgt gården i 1811. Vestre del av strøket er dominert av leiegårdsbebyggelse fra 1880-årene, med enkelte innslag av villabebyggelse. Sør for Drammensveien mot Solli plass fikk området Hjortnes modernistisk blokkbebyggelse i 1930-årene.

Matrikkel

Gnr. 211 bnr. 165 snr. 4 orgnr. 979372167 i Oslo kommune

Salgsoppgave

Salgsoppgaven har vedlegg som finnes i nedlastbar salgsoppgave og er ikke komplett uten.
Trykk her for å laste ned komplett salgsoppgave

Meglere

Portrettbilde av Jan Fredrik Bonde

Jan Fredrik Bonde

Eiendomsmegler MNEF/Partner

Kontakt Jan Fredrik på e-post
bonde@sem-johnsen.no

Kontakt Jan Fredrik på telefon
95 14 79 57

Bonde har mer enn 30 års erfaring fra meglerbransjen, er utdannet fra juridisk fakultet i Oslo samt BI. Bonde har blant annet jobbet i NOR eiendomsmegling (DNB) og Adv. Ek, hvor han gjennom de fleste år var den mestselgende megler. Bonde har forestått salg av alle typer eiendommer og har meget god kompetanse i Oslo vest, Bærum og på Nordstrand.

Bonde har gjennomført mer enn 4000 omsetninger og har i løpet av de 15 siste årene vært en av de mestselgende eiendomsmeglere i høyprissegmentet.

Erfaring, kompetanse, profesjonalitet, stor kontaktflate og diskresjon borger for gode salgsresultater.

Les mer
Portrettbilde av Charlotte Schjeldsøe

Charlotte Schjeldsøe

Eiendomsmegler/Partner

Kontakt Charlotte på e-post
csc@sem-johnsen.no

Kontakt Charlotte på telefon
41 36 03 56

Charlotte Schjeldsøe har jobbet som Eiendomsmegler siden 2014, og er utdannet ved Handelshøyskolen BI i Bergen. Hun har tidligere jobbet som fagansvarlig og salgsleder i andre selskaper og har god kompetanse innenfor bruktbolig og er faglig sterk.

Charlotte er en hardtarbeidende Eiendomsmegler med stor ståpåvilje! Hun er positiv, og alltid villig til å gi det lille ekstra til kundene sine. Oppfølging og kvalitet er Charlotte sitt kjernefokus, hvor hun er opptatt av at kunden følger seg godt ivaretatt fra oppdragsinngåelse til overtagelse og at salgsprosessen gjennomføres med høyest mulig kvalitet i alle ledd.

Les mer

Ønsker du verdivurdering?

Ønsker du en gratis verdivurdering av egen bolig? Registrer deg under og motta et tilbud fra en av våre eiendomsmeglere.

Ønsker du heller å registrere deg som interessent på Niels Juels gate 3A? Klikk her