Niels Juels gate 6

Niels Juels gate 6

Prisantydning 7.300.000,-
Omkostninger 180.592,-
Totalpris 7.551.479,-
P-rom 75m2
Byggeår 1950
Soverom 3
Boligtype Leilighet
Eierform Eierseksjon
Solgt

Charlotte Schjeldsøe

Eiendomsmegler/Partner

Megler: Charlotte Schjeldsøe

Nøkkelinfo

 • Fellesutgifter
  3.626,-
 • Fellesformue
  9.078,-
 • Fellesgjeld
  70.887,-
 • Ligningsverdi
  1.721.499,-
 • Energimerke
  E – rød

Kort om eiendommen

SKILLEBEKK/FROGNER - Pen, gjennomgående 4-roms selveier med 3 soverom, balkong, felles takterrasse, peis og heis. Rolig og sentralt!

Høydepunkter

- Sentral og attraktiv beliggenhet på Skillebekk med kort vei til alt
- Hyggelig og innholdsrik leilighet med balkong
- Gjennomgående leilighet - godt med lysinnslipp
- Flott planløsning med 3 romslige soverom
- Stue med balkong og murt peis
- Det er heis i bygget.
- Flott bad og separat toalett fra 2017
- Godt med lagringsplass i kjeller

Beliggenhet

"I hjertet" av Skillebekk! Eiendommen ligger på hjørnet av Niels Juels gate og Terningbekk.

Meget sentral og attraktiv beliggenhet i et svært hyggelig og tiltalende område, hovedsakelig bestående av klassiske bygårder. Fra eiendommen er det kort vei til et rikt utvalg av servicetilbud med bl.a. små lokale nisjeforretninger og hyggelige caféer og restauranter i Drammensveien, Bygdøy allé, Frognerveien og ved Solli plass. Området har for øvrig et godt offentlig kommunikasjonstilbud med bl.a. bytrikk i Drammensveien og bussforbindelse i Bygdøy allé. I tillegg kort vei til tog- og flytogforbindelse på Nationaltheatret og Skøyen.

Umiddelbar nærhet til grønne omgivelser i parken Framneshaven/Tinker'n samt spaseravstand til både Slottsparken og Frognerparken. Fra eiendommen er det i tillegg kort vei til Frognerkilen med fine tur- og sykkelstier som fører ned til Aker Brygge eller ut til Bygdøy med badestrender.

Området er oppkalt etter Skillebekken, som fikk sitt navn fordi den dannet skillet mellom Bymarken og Frogner hovedgård i Aker inntil byutvidelsen i 1878. Husmannsplassen Skillebekk under gården Frogner er nevnt i en grenseoppgang i 1733, og på slutten av 1700-årene var plassen blitt en forpaktningsløkke under Frogner (men ble frasolgt gården i 1811). Vestre del av strøket er dominert av leiegårdsbebyggelse fra 1880-årene, med enkelte innslag av villabebyggelse.

Megler

Portrettbilde av Charlotte Schjeldsøe

Charlotte Schjeldsøe

Eiendomsmegler/Partner

Kontakt Charlotte på e-post
csc@sem-johnsen.no

Kontakt Charlotte på telefon
41 36 03 56

Charlotte Schjeldsøe har jobbet som Eiendomsmegler siden 2014, og er utdannet ved Handelshøyskolen BI i Bergen. Hun har tidligere jobbet som fagansvarlig og salgsleder i andre selskaper og har god kompetanse innenfor bruktbolig og er faglig sterk.

Charlotte er en hardtarbeidende Eiendomsmegler med stor ståpåvilje! Hun er positiv, og alltid villig til å gi det lille ekstra til kundene sine. Oppfølging og kvalitet er Charlotte sitt kjernefokus, hvor hun er opptatt av at kunden følger seg godt ivaretatt fra oppdragsinngåelse til overtagelse og at salgsprosessen gjennomføres med høyest mulig kvalitet i alle ledd.

Les mer

Ønsker du verdivurdering?

Ønsker du en gratis verdivurdering av egen bolig? Registrer deg under og motta et tilbud fra en av våre eiendomsmeglere.