Nils Collett Vogts vei 21 A (B - tidsubestemt)

Nils Collett Vogts vei 21 A (B - tidsubestemt)

Prisantydning 7.300.000,-
Omkostninger 12.322,-
Totalpris 7.312.322,-
Boligtype Boligtomt
Eierform Selveier
Solgt

Adv.Tom Elliot Johnsen

Eiendomsmegler/Advokat/Partner

Megler: Adv.Tom Elliot Johnsen

Nøkkelinfo

  • Ligningsverdi
    1.091.834,-

Kort om eiendommen

HOLMENKOLLENS SOLSIDE - Ubebygd utsiktstomt 810 kvm - Barnevennlig og solrikt

Høydepunkter

- Utsiktstomt
- Solrikt og barnevennlig
- Meget attraktiv beliggenhet

Beliggenhet

Meget rolig, barnevennlig og solrikt beliggende med fin utsikt. Kort vei til off.komm.;få minutter med buss til Røa. Turområder/tursti i umiddelbar nærhet. Sokner til Voksen skole.

Faste løpende kostnader

Eiendomsskatt utgjør kr 4.008,- for 2018
Det vil påløpe kommunale avgifter

Tomt

Eiet tomt: 810 kvm. Sydvestvendt i skrånende terreng med fin utsikt. Tomten er i dag naturtomt med trær, busker og variert vegetasjon. Tomten grenser til annen ubebygget tomt 21 B.

Adkomst

Hjemmelshaver til eiendommen eier andel av adkomstveien (gnr.27,bnr.1572). Veien er regulert til turvei/skiløype iflg. reguleringsbestemmelsene. Felles ansvar for brøyting og vedlikehold.

Skoler

Sokner til Voksen skole

Boligkjøperforsikring

Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring. Dette er en rettshjelpforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste 5 årene. Forsikringen har ingen egenandel. Boligkjøperforsikring tegnes senest på kontraktsmøte og koster mellom kr 3 900,- og 9 200,- avhengig av boligtype. Les mer om Boligkjøperforsikring i vedlagte materiell.

Megler

Portrettbilde av Adv.Tom Elliot Johnsen

Adv.Tom Elliot Johnsen

Eiendomsmegler/Advokat/Partner

Kontakt Adv.Tom Elliot på e-post
tej@sem-johnsen.no

Kontakt Adv.Tom Elliot på telefon
92 21 38 20

Advokat Tom Elliot Johnsen er en av grunnleggerne av Sem & Johnsen Eiendomsmegling, og har siden 1977 arbeidet som megler i foretaket. Frem til sammenslåingen med franchisetakerne i 2014 hadde han også utviklings-, samt personal- og driftsansvar.

Johnsen er utdannet advokat, og har en omfattende og aktiv portefølje i selskapets geografiske hovedsegment. Hans spesialitet er eiendommer i det øvre prissjikt, og han har gjennom mange år opparbeidet seg en stor kontaktflate som er viktig i utførelsen av disse.

Les mer

Ønsker du verdivurdering?

Ønsker du en gratis verdivurdering av egen bolig? Registrer deg under og motta et tilbud fra en av våre eiendomsmeglere.