NOBELS GATE 21

NOBELS GATE 21

Prisantydning 5.500.000,-
Omkostninger 148.942,-
Totalpris 5.657.010,-
P-rom 54m2
Byggeår 1933
Soverom 1
Boligtype Leilighet
Eierform Eierseksjon
Solgt

Hans Christian Freberg

Eiendomsmegler MNEF / Partner

Megler: Hans Christian Freberg

Nøkkelinfo

 • Fellesutgifter
  2.151,-
 • Fellesformue
  2.814,-
 • Fellesgjeld
  8.068,-
 • Ligningsverdi
  1.271.181,-
 • Energimerke
  F – mørkegrønn

Kort om eiendommen

FROGNER - Pen, romslig 2-R eierseksjon i 5. etg. m/flott utsyn, vestvendt balkong, heis og peis. Lave felleskost inkl. fyring & vv

Høydepunkter

- Lys og romslig 2-roms eierseksjon
- God standard. Boligen fremstår som pen og velholdt
- Tilbaketrukket og skjermet i byggets 5. etasje
- Vestvendt balkong med gode solforhold og flott utsyn
- Luftig oppholdsrom med god takhøyde (ca. 277cm)
- Flott murt peis i stue
- Heis
- Svært attraktiv og sentral beliggenhet med nærhet til "alt"
- Oppvarming og varmtvann inkl. i felleskostnadene
- Veldrevet sameie
- Leiligheten disponerer to boder som gir godt med oppbevaringsmuligheter

Beliggenhet

Leiligheten har en sentral og attraktiv beliggenhet i populære Nobels gate. Veletablert område bestående av pene og klassiske bygårder. Leiligheten ligger usjenert til i 5.etasje og har utsikt nedover Nobels gate mot Oscars Hall på Bygdøy. Boligen har en fantastisk beliggenhet med nærhet til "alt".

Frogner er et av Oslos mest ettertraktede nabolag med umiddelbar nærhet til Bygdøy Allé med et rikt utvalg av servicetilbud. Her finnes det bl.a. kafeer, barer, restauranter, klesforretninger og delikatesseforretninger. Videre er det kort vei til handlegaten Bogstadveien som har et bredt utvalg av shoppingmuligheter. Ellers ligger Karenslyst Allé på skøyen en kort spasertur unna.

God offentlig kommunikasjon i nærområdet med buss fra Bygdøy Allé og trikk fra Frognerveien. Buss nummer 20 (Skøyen - Galgeberg) og 31 (Snarøya - Tonsenhagen) har hyppige avganger fra Bygdøy Alle, samt trikk nummer 12 (Majorstuen - Kjelsås gjennom byen) fra Frognerveien.

Det finnes flere rekreasjonsmuligheter i området med en rekke turmuligheter ved Frognerparken, Frognerkilen, Bygdøy og Skarpsnoparken. Ved Frognerparken finnes Frognerbadet og Frogner Stadion, samt flotte skulpturer i Vigelandsparken.

Megler

Portrettbilde av Hans Christian Freberg

Hans Christian Freberg

Eiendomsmegler MNEF / Partner

Kontakt Hans Christian på e-post
hcf@sem-johnsen.no

Kontakt Hans Christian på telefon
99 43 29 22

Hans Christian er utdannet eiendomsmegler fra BI i juni 2014, og har i over fem år arbeidet som co-megler for selskapets leder, Christoffer Askjer. Gjennom sin karriere har han så langt bistått i over 450 boligsalg hvorav 80% er brukte boliger i selskapets primærområder, mens de resterende 20% er prosjekterte boliger under oppføring.

Hans Christian arbeider nå med egen portefølje og har de siste årene hatt en spesielt god utvikling etter anbefalinger fra både kunder og kolleger. Han blir beskrevet som en meget hardtarbeidende og dedikert eiendomsmegler.

Les mer

Ønsker du verdivurdering?

Ønsker du en gratis verdivurdering av egen bolig? Registrer deg under og motta et tilbud fra en av våre eiendomsmeglere.