Nobels gate 23

Nobels gate 23

Prisantydning 4.250.000,-
Omkostninger 12.172,-
Totalpris 4.357.218,-
P-rom 36m2
Byggeår 1930
Soverom 1
Boligtype Leilighet
Eierform Aksje
Solgt

Kristian Ask

Eiendomsmegler MNEF/Partner

Megler: Kristian Ask

Nøkkelinfo

 • Fellesutgifter
  2.890,-
 • Fellesformue
  1.288,-
 • Fellesgjeld
  95.046,-
 • Energimerke
  F – mørkegrønn

Kort om eiendommen

FROGNER - Lekker 2-roms med balkong, heis og ettertraktet beliggenhet | Oppusset i 2019 | Gjennomgående god standard i fin gård

Høydepunkter

Velkommen til Nobels gate 23 på Frogner.

Rålekker 2-roms aksjeleilighet med flott intern beliggenhet i gårdens fjerde etasje med heis. Leiligheten ble betydelig oppgradert i 2019 med bl.a. nytt og svært pent gulv, nye overflater, nytt og komplett elektrisk anlegg, oppgradert baderom og nytt, rålekkert kjøkken fra KVIK med flere smarte og gjennomtenkte løsninger, samt nytt røropplegg. Leiligheten har også smartbelysning fra eaton xcomfort.

Ut fra leilighetens stue er det i tillegg en hyggelig balkong på 3 kvm. Leilighetsgården fremstår som godt drevet og vedlikeholdt med bl.a. oppusset fasade i 2015 og fibernett installert i 2019.

Leiligheten disponerer i tillegg 2 boder med hhv. en på loft og en i kjeller som tilsammen måler 4,5 kvm.

Du ønskes velkommen til en hyggelig visning.

Beliggenhet

Eiendommen ligger i rolige gate med lite gjennomgangstrafikk. Rett rundt hjørnet byr Bygdøy allé på alle sine nisjebutikker, som for eksempel Fjelberg Fisk & Vilt, Frogner Special, Skafferiet og flere hyggelige serveringssteder.

Kort vei til Sjølyst og Karenslyst allé med et stort utvalg av forretninger, bevertningssteder, treningssentre, postkontor, apotek, bank og ikke minst velkjente Maschmanns Matmarked. Hyggelige turmuligheter finnes både langs Frognerstranda, ut på Bygdøylandet og langs Bestumkilen. Få minutters gange unna eiendommen ligger Frognerparken som kan by på enda mer utendørsaktiviteter. Deriblant på Frogner Stadion og Frogner Tennisarena. Godt utvalg av offentlig kommunikasjon med trikk i Frognerveien og flere busslinjer i Bygdøy allé samt på Frognerplass. Videre er det også Flytog og tog på Skøyen som er et knutepunkt i kollektivtrafikken på Oslo Vest.

Megler

Portrettbilde av Kristian Ask

Kristian Ask

Eiendomsmegler MNEF/Partner

Kontakt Kristian på e-post
ask@sem-johnsen.no

Kontakt Kristian på telefon
92 44 11 35

Ask er utdannet eiendomsmegler fra Handelshøyskolen BI og har over 10 års erfaring i eiendomsmeglerbransjen. Han startet sin karrière som eiendomsmegler hos Nordvik & Partners, hvor han senere ble partner.

Gjennom sin karrière har han gjennomført over 700 bolighandler, hvorav hovedandelen er bruktboliger i på Oslo vest, med en ikke ubetydelig del på St.Hanshaugen. I tillegg til dette har han solgt en rekke prosjekterte boliger under oppføring. Her bør blant annet i Pilestredet 77-79 for Aspelin Ramm og over 100 prosjekterte fritidsboliger i Risør nevnes. Han har under denne tiden opparbeidet seg en omfattende erfaring og en inngående kunnskap om markedet. Kvaliteter som legges til grunn for hans arbeidsmetodikk er dedikasjon, energi og en god gjennomføringsevne.

Ask er partner og eiendomsmegler i Sem & Johnsen, og sitter til daglig ved kontoret i Vika.

Les mer

Ønsker du verdivurdering?

Ønsker du en gratis verdivurdering av egen bolig? Registrer deg under og motta et tilbud fra en av våre eiendomsmeglere.