NORDENGVEIEN 64

NORDENGVEIEN 64

Prisantydning 17.500.000,-
Omkostninger 532.622,-
Totalpris 18.032.622,-
P-rom 228m2
Byggeår 1955
Soverom 4
Boligtype Enebolig
Eierform Selveier
Solgt

Roy Blixt

Partner / Eiendomsmegler

Megler: Roy Blixt

Kristoffer Kendall

Eiendomsmegler

Megler: Kristoffer Kendall

Nøkkelinfo

 • Tomteareal
  1490m2
 • Bruksareal
  267m2
 • Bruttoareal
  295m2
 • Ligningsverdi
  3.027.338,-
 • Energimerke
  G – rød

Kort om eiendommen

Lys enebolig med 4 soverom - Garasje - 1.5 mål tomt med sol fra morgen til sen kveld - Meget barnevennlig.

Beliggenhet

Eiendommen ligger i et populært, veletablert og rolig boligområde sentralt på Bogstad/Røa. Frisk luft, idyllisk og særdeles barnevennlig i naturskjønne omgivelser og hyggelig bomiljø. Gangavstand til flere barnehager og skoler i de fleste alderstrinn, samt flere dagligvarebutikker som Joker i umiddelbar nærhet, samt Kiwi Bogstad (søndagsåpent). Kort vei til Røa Senter med godt utvalg av butikker, service- og tjenestetilbud.

Dette området er etterspurt med et stort utvalg av fritidstilbud. Tur-/sykkel- og skimuligheter i nærområdet er enestående med både Bogstad, Tryvann/Nordmarka, Sørkedalen og Bærumsmarka i umiddelbar nærhet. Lysløype fra Statoil på Bogstad. Wyllerløypa/Tryvann alpinbakker kun 10 min. unna med bil. Kort vei til Fossum idrettsanlegg i Bærum. Bademuligheter i Bogstadvannet, Strømsdammen og Østernvann/Abbortjern i Bærumsmarka. Svømmehall ved T-banestasjonen. Få minutters gange til skøytebane på Bogstad. I tillegg er det kun et par hundre meter til Bogstad Golfklubb. Det er også kort vei til populære golfbaner ved Grini og på Haga.

Nærmeste offentlig kommunikasjon er i Ekraveien (stoppested Nordengveien) og Sørkedalsveien (stoppested Linhusveien). For øvrig er det få minutters gange til Ekraveien T-banestasjon (linje 2) hvor det tar ca. 10 minutter til Majorstuen.

Matrikkel

Gnr.27 Bnr.688 i Oslo kommune

Adresse

NORDENGVEIEN 64
0755 Oslo

Prisantydning inkludert omkostninger

17 500 000,- (Prisantydning)

Omkostninger
11 100,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))

Meglere

Portrettbilde av Roy Blixt

Roy Blixt

Partner / Eiendomsmegler

Kontakt Roy på e-post
blixt@sem-johnsen.no

Kontakt Roy på telefon
92 49 64 92

Roy har jobbet som megler siden 1998, og har jobbet primært med Oslo Vest-markedet siden han startet i Sem & Johnsen i 1999. Roy har bred erfaring fra både brukt- og prosjektsalg, med særlig spesialisering på Bygdøy, der han er oppvokst og bosatt. Målsetningen har alltid vært en langsiktig tilstedeværelse i boligmarkedet gjennom grundig arbeid med fokus på skreddersøm etter kundens behov, diskresjon ved behov, og ha innfallsvinkel på salget som om det var egen bolig.

Les mer
Portrettbilde av Kristoffer Kendall

Kristoffer Kendall

Eiendomsmegler

Kontakt Kristoffer på e-post
kk@sem-johnsen.no

Kontakt Kristoffer på telefon
92 02 08 38

Kristoffer Kendall er utdannet fra Handelshøyskolen BI og startet sin meglerkarriere i 2013, og arbeider idag tett sammen med Roy Blixt, Peter Skaara, Erlend Sørlie og Marit Tukjær Lie. Han har en meget stor arbeidskapasitet og er svært nøyaktig i sin utførelse av arbeidet. Dette gjør at han får gode tilbakemeldinger, både fra kunder og de meglerne han jobber tett med. Kristoffer har bistått selgere og meglere i salg av både nye og brukte boliger og opparbeidet seg en stor kunnskap om boligmarkedet i Oslo og Akershus.

Kundene til Kristoffer står alltid i fokus, hvor profesjonell rådgiving og god oppfølging er sentralt. Med fokus på å levere en meget høy kvalitet gjennom hele prosessen, kombinert med faglig dyktighet og et smil om munnen trives han med å bistå kundene sine i én av de aller viktigste avgjørelsene de tar.

Les mer