NORDENGVEIEN 64

NORDENGVEIEN 64

Prisantydning 17.500.000,-
Omkostninger 532.622,-
Totalpris 18.032.622,-
P-rom 228m2
Byggeår 1955
Soverom 4
Boligtype Enebolig
Eierform Selveier
Solgt

Roy Blixt

Partner / Eiendomsmegler

Megler: Roy Blixt

Nøkkelinfo

 • Tomteareal
  1490m2
 • Bruksareal
  267m2
 • Bruttoareal
  295m2
 • Ligningsverdi
  3.027.338,-
 • Energimerke
  G – rød

Kort om eiendommen

Lys enebolig med 4 soverom - Garasje - 1.5 mål tomt med sol fra morgen til sen kveld - Meget barnevennlig.

Beliggenhet

Eiendommen ligger i et populært, veletablert og rolig boligområde sentralt på Bogstad/Røa. Frisk luft, idyllisk og særdeles barnevennlig i naturskjønne omgivelser og hyggelig bomiljø. Gangavstand til flere barnehager og skoler i de fleste alderstrinn, samt flere dagligvarebutikker som Joker i umiddelbar nærhet, samt Kiwi Bogstad (søndagsåpent). Kort vei til Røa Senter med godt utvalg av butikker, service- og tjenestetilbud.

Dette området er etterspurt med et stort utvalg av fritidstilbud. Tur-/sykkel- og skimuligheter i nærområdet er enestående med både Bogstad, Tryvann/Nordmarka, Sørkedalen og Bærumsmarka i umiddelbar nærhet. Lysløype fra Statoil på Bogstad. Wyllerløypa/Tryvann alpinbakker kun 10 min. unna med bil. Kort vei til Fossum idrettsanlegg i Bærum. Bademuligheter i Bogstadvannet, Strømsdammen og Østernvann/Abbortjern i Bærumsmarka. Svømmehall ved T-banestasjonen. Få minutters gange til skøytebane på Bogstad. I tillegg er det kun et par hundre meter til Bogstad Golfklubb. Det er også kort vei til populære golfbaner ved Grini og på Haga.

Nærmeste offentlig kommunikasjon er i Ekraveien (stoppested Nordengveien) og Sørkedalsveien (stoppested Linhusveien). For øvrig er det få minutters gange til Ekraveien T-banestasjon (linje 2) hvor det tar ca. 10 minutter til Majorstuen.

Matrikkel

Gnr. 27 bnr. 688 i Oslo kommune

Adresse

NORDENGVEIEN 64
0755 Oslo

Prisantydning inkludert omkostninger

17 500 000,- (Prisantydning)

Omkostninger
11 100,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))

Megler

Portrettbilde av Roy Blixt

Roy Blixt

Partner / Eiendomsmegler

Kontakt Roy på e-post
blixt@sem-johnsen.no

Kontakt Roy på telefon
92 49 64 92

Roy har jobbet som megler siden 1998, og har jobbet primært med Oslo Vest-markedet siden han startet i Sem & Johnsen i 1999. Roy har bred erfaring fra både brukt- og prosjektsalg, med særlig spesialisering på Bygdøy, der han er oppvokst og bosatt. Målsetningen har alltid vært en langsiktig tilstedeværelse i boligmarkedet gjennom grundig arbeid med fokus på skreddersøm etter kundens behov, diskresjon ved behov, og ha innfallsvinkel på salget som om det var egen bolig.

Les mer

Ønsker du verdivurdering?

Ønsker du en gratis verdivurdering av egen bolig? Registrer deg under og motta et tilbud fra en av våre eiendomsmeglere.