Norefriveien 17

Norefriveien 17

Prisantydning 3.400.000,-
Omkostninger 103.142,-
Totalpris 3.503.142,-
P-rom 102m2
Byggeår 2006
Soverom 3
Boligtype Leilighet
Eierform Eierseksjon
Solgt

Morten Høegh

Eiendomsmegler MNEF/Partner

Megler: Morten Høegh

Nøkkelinfo

  • Fellesutgifter
    667,-
  • Ligningsverdi
    960.816,-
  • Energimerke
    E – oransje

Kort om eiendommen

Meget pen 4-roms leilighet med fin utsikt mot Krøderen - Ski inn og ut - 3 soverom - 2 bad

Høydepunkter

- Flott utsikt over Krøderfjorden
- Tre soverom
- To bad
- Peis
- Romslig bod
- 2 terrasser
- Gruslagt parkeringsplass
- Rolige og barnevennlige omgivelser
- Beliggende nederst i bakken med ski inn & ut
- Kort vei til sand-badestrand

Beliggenhet

Flott beliggende seksjonert fritidsbolig/leilighet ved hovedslalombakken på Norefjell, helt inntil slalombakken.

Norefri leilighetstun ligger sentralt like ved Norefjellheisen som på kort tid tar deg helt opp til Oslos nærmeste høgfjell med 13 skiheiser, over 20 nedfarter og like mange kilometer med attraktive alpinløyper for store og små. Den lengste nedfarten, fra Ravnåsen og ned til NoreFri, har en høydeforskjell på over 1000 meter - høyest i Norden! Norefjell byr også på 120 kilometer med preparerte turløyper. Nede ved NoreFri kan man dessuten bruke lysløypa frem til kl 22. Også den populære Olabakken, den lille alpinbakken like ved NoreFri, er åpen hver dag, også enkelte kvelder i uka bl.a. fredagene. I sommerhalvåret inviterer Norefjell og NoreFri til opplevelser for både barn og voksne. Det er en rusletur ned til en flott badestrand ved Krøderen, og du kan leie kano, kajakk og sykler på NoreFri. Det er muligheter både for å rideturer, fiske eller korte eller lange turer i nærområdet eller oppe på fjellet. Norefjell Golfbane med sine 18 hull er en 5 minutters kjøretur unna. I en radius på ytterligere en halvtimes tid har du attraksjonene; Blaafarveværket, Krøderbanen, Vassfaret bjørnepark, M/S Kryllingen og eventyrslottet Villa Fridheim.

Matrikkel

Gnr. 209 bnr. 59 snr. 2 Fnr. 6 i Krødsherad kommune

Megler

Portrettbilde av Morten Høegh

Morten Høegh

Eiendomsmegler MNEF/Partner

Kontakt Morten på e-post
mh@sem-johnsen.no

Kontakt Morten på telefon
90 09 01 91

Morten Høegh har vært megler i 16 år, og arbeidet mye med fritidseiendommer ved sjøen og på fjellet. Norefjellområdet fra Høgevarde, Tempelseter, Eggedal og Norefjelltoppen er Høeghs hovedfokusområde.

Her selges det tomter, leiligheter og hytter, i alle prisklasser, og han har en stor portefølje av kunder både på kjøper- og selgersiden. Høegh er mest kjent som "Fjellmegleren på Norefjell", men omsetter løpende også leiligheter og hus i Oslo.

Les mer

Ønsker du verdivurdering?

Ønsker du en gratis verdivurdering av egen bolig? Registrer deg under og motta et tilbud fra en av våre eiendomsmeglere.