OLAF BULLS VEI 10A

OLAF BULLS VEI 10A

Prisantydning 4.350.000,-
Omkostninger 17.176,-
Totalpris 4.534.176,-
P-rom 78m2
Byggeår 1981
Soverom 1
Boligtype Leilighet
Eierform Borettslag
Solgt

Kristine Grønn

Eiendomsmegler/ Partner

Megler: Kristine Grønn

Ingrid Husby

Eiendomsmegler

Megler: Ingrid Husby

Nøkkelinfo

 • Fellesutgifter
  3.656,-
 • Fellesformue
  11.880,-
 • Fellesgjeld
  167.000,-
 • Ligningsverdi
  1.509.095,-
 • Energimerke
  E – rød

Kort om eiendommen

VOKSEN SKOG/BOGSTAD - Stor 2-roms leilighet i markanært boligområde. Solrik terrasse. Garasjeplass. Moderniseringsbehov.

Høydepunkter

- Hyggelig leilighet beliggende i et rolig og svært markanært boligområde.
- Høyt og fint med noe utsikt mot Bogstadvannet og Indre Oslofjord.
- Innvendig har boligen noe moderniseringsbehov
- Utgang fra stuen til romslig terrasse i tilknytning til utvendig bod.
- Terrassen er solrik og skjermet med utsyn mot Bogstad Camping.
- Garasjeplass i felles anlegg følger boligen.
- Bra med lagringsplass. Innvendig bod, bod på terrasse og bod i fellesareal på samme plan som leiligheten. Felles sykkelbod.
- Kort vei til skiløyper og flotte turstier året rundt.
- Bussen stopper like ved (Liabakken) og tar deg direkte til både Røa, Majorstuen og sentrum.

Beliggenhet

Olaf Bulls vei 10 A ligger i et attraktivt, solrikt og barnevennlig boligområde på Holmenkollens vestside med noe utsikt mot Bogstadvannet og indre Oslofjord. Kort vei til skog og mark, samt nærhet til Røa Sentrum.

Boligfeltet er et godt utgangspunkt for flere turstier, både sommer og vinter. På vinteren kjøres det skiløyper få meter fra døren, med direkte forbindelse til Nordmarka og kort avstand til Tryvann Skisenter, samt hyggelig rundløype rett ved leiligheten. Bogstadvannet med badebrygger og strand innbyr til hyggelige stunder på sommeren, samt skiløyper og skøytebane på vinteren. Det er også kort vei til idylliske Strømsdammen og Bogstad Golfbane som ligger i bunnen av Holmenkollåsen.

Det er kort vei til Kiwi dagligvarebutikk på Bogstad som holder åpent alle dager, samt Rema 1000 ved Voksen. Ellers er det bare noen minutter til Røa med Røa Senter som byr på det aller meste av servicetilbud som stor Meny-butikk, sportsforretninger, kaféer, vinmonopol, postkontor, apotek, m.m. På Røa finner du dessuten treningssenteret Evy, Røa bad med svømmehall, og Elixia.

Meglere

Portrettbilde av Kristine Grønn

Kristine Grønn

Eiendomsmegler/ Partner

Kontakt Kristine på e-post
kg@sem-johnsen.no

Kontakt Kristine på telefon
48 26 75 20

Kristine har over 18 års erfaring som eiendomsmegler. Hun startet hos Sem & Johnsen i januar 2021, og har før det jobbet som eiendomsmegler og daglig leder hos DNB Eiendom, avd Ullevål.

Kristine har de 12 siste årene i DNB Eiendom vært en av de mest omsettende meglerne og innehar også selskapets omsetningsrekord. Diverse utmerkelser og priser på høy kundetilfredshet har hun gjennom årene også mottatt. Kristine beskrives av sine kunder som meget serviceinnstilt og tilstede under hele salgsprosessen, og er kjent for å jobbe hardt og dedikert for kundene sine.

Kristine er godt kjent i Oslo og på Romerike, og har tradisjonelt hatt et spesielt fokus på Ullevål, Berg, Tåsen, Brekke og Sogn/Nordberg.

Motto: Flest på visning gir best pris!

Les mer

Ønsker du verdivurdering?

Ønsker du en gratis verdivurdering av egen bolig? Registrer deg under og motta et tilbud fra en av våre eiendomsmeglere.