Olaf Bulls vei 34

Olaf Bulls vei 34

Prisantydning 5.800.000,-
Omkostninger 163.662,-
Totalpris 6.013.662,-
P-rom 108m2
Byggeår 1982
Soverom 3
Boligtype Leilighet
Eierform Eierseksjon
Solgt

Kristian Ask

Partner / Eiendomsmegler MNEF

Megler: Kristian Ask

Nøkkelinfo

 • Fellesutgifter
  3.808,-
 • Fellesformue
  21.603,-
 • Fellesgjeld
  50.000,-
 • Energimerke
  E – rød

Kort om eiendommen

Fantastisk utsiktsleilighet med 2 store terrasser og oppussingsbehov - Garasjeplass i kjeller og et hav av muligheter

Høydepunkter

Velkommen til Olaf Bulls vei 34 - Et flott oppussingsobjekt med en fantastisk utsikt beliggende i 2.etasje med to terrasser! Leiligheten har en flott planløsning med de fleste innvendige vegger er ikke bærende så her kan du skape ditt eget drømmehjem. Området kalles populært Holmenkollens solside og det forstår man når man når man kommer ut på terrassen i front - Her er det også plass til utemøbelment og grill. Terrassen har gode solforhold hvor du kan oppleve flotte solnedganger.

Rett utenfor døren har du flotte tur- og rekreasjonsmuligheter, både til fots, med sykkel eller ski på beina. Så er du glad i marka er dette boligen for deg.

Det medfølger en garasjeplass med mulighet for å installering av el-bil lader og boder for oppbevaring.

Velkommen skal du være inn i din neste bolig.

Beliggenhet

Olaf Bulls vei 34 ligger i et veletablert og barnevennlig boligområde på Holmenkollens vestside, høyt og fritt over Bogstadvannet. Sameiet ligger luftig til i åssiden, med pent utsyn. Her befinner man seg rett ved skog og mark samtidig som Røa, med sitt gode utvalg av forretninger og nødvendige tjenester, ligger i nærområdet.

Kort vei til Kiwi Bogstad som holder åpent 7 dager i uken. På Bogstad er også Circle K bensinstasjon. Ellers er det kort avstand til Røa sentrum med bl.a. kaféer, post -og bank i butikk, vinmonopol, klesforretninger, blomsterforretninger, interiørbutikker, matbutikker, bibliotek, treningssenter, Sats/Røa Trening og Bad, legesenter og populære Japoniis sushi m.m.. Med T-bane reiser du raskt og enkelt til Oslo sentrum. Buss tar deg bl.a. til kjøpesenteret CC Vest med over 110 butikker.

Megler