OLAF HELSETS VEI 1C

OLAF HELSETS VEI 1C

Prisantydning 5.500.000,-
Omkostninger 148.042,-
Totalpris 5.648.042,-
P-rom 73m2
Byggeår 2012
Soverom 2
Boligtype Leilighet
Eierform Eierseksjon
Solgt

Finn Bragnes

Eiendomsmegler/Partner

Megler: Finn Bragnes

Iga Okon

Eiendomsmegler

Megler: Iga Okon

Nøkkelinfo

 • Fellesutgifter
  3.619,-
 • Fellesformue
  8.886,-
 • Ligningsverdi
  1.112.601,-
 • Energimerke
  D – mørkegrønn

Kort om eiendommen

SKULLERUD - 3-roms selveier toppleilighet med solrik beliggenhet! Byggeår 2012-Sydvendt balkong på ca 11 kvm-Heis-Garasjeplass!

Høydepunkter

Vi har gleden av å presentere denne attraktive 3-roms leilighet med god planløsning og en sentral beliggenhet på Skullerud. Her vil du bo i rolige og frodige omgivelser med kort vei til kollektivtransport, dagligvare og flotte turområder!

Kort fortalt:
-Store vindusflater som gir godt lysinnslipp
-Lys leilighet med romslige oppholdsrom
-Flott og solrik balkong på ca. 11 kvm, vender syd!
-Garasjeplass i felles garasjeanlegg
-Lave felleskostnader
-Ingen forkjøpsrett
-Nærhet til offentlig kommunikasjon
-En innvendig bod i leiligheten på ca 3 kvm, samt en kjellerbod på ca. 5 kvm
-Østmarka med flotte turområder ligger kun en liten spasertur unna

Beliggenhet

Leiligheten har en attraktiv beliggenhet på populære Skullerud.

Her har du barnehager, barneskoler og ungdomsskole innen kort gangavstand. I tillegg har du Skullerud Torg i umiddelbar nærhet. Her har du blant annet flere restauranter mm. I tillegg har du kort vei til Lambertseter og Bøler senter med stort utvalg av butikker og forretninger. Mathandelen gjøres enkelt i nærområdet med flere matbutikker som ligger kun en liten spasertur unna.

Leiligheten ligger gunstig til, med tanke på offentlig kommunikasjon som gjør at du kan komme deg raskt hvor som helst i Oslo både via buss og T-bane. Skullerud T-banestasjon ligger med få minutters gange fra leiligheten. Banen tar deg til Oslo sentrum på ca. 23 min. Bussholdeplass kort gangavstand unna. Med bil tar det ca. 10-12 minutter til Oslo sentrum.

Man har flere flotte tur- og rekreasjonsmuligheter i umiddelbar nærhet. Det er gangavstand til Østmarka, populære Skullerudstua og Rustadsaga. Østmarka er et meget attraktivt turområde hele året, med et rikt utvalg av turstier om sommeren samt lysløyper om vinteren.

Meglere

Portrettbilde av Finn Bragnes

Finn Bragnes

Eiendomsmegler/Partner

Kontakt Finn på e-post
fbr@sem-johnsen.no

Kontakt Finn på telefon
91 31 58 18

Finn har arbeidet som boligmegler siden 1990, med hovedfokus på salg av nye boliger siden 1992: 10 år i OBOS (siste år som leder av nybyggavdeling), 10 år i Gjensidige NOR som ble innfusjonert med DNB Nybygg, 3 år hos Privatmegleren (salg og markedsansvarlig nybygg), nå i Sem & Johnsen som prosjektmegler. Finn er valgt til å ha megleransvar for store utbygginger som Pilestredet Park, Fornebu (Rolfsbukta, Koksabukta og Storøya), Krydderhagen på Hasle m.m.


Les mer
Portrettbilde av Iga Okon

Iga Okon

Eiendomsmegler

Kontakt Iga på e-post
io@sem-johnsen.no

Kontakt Iga på telefon
91 99 48 84

Iga ble uteksaminert fra Handelshøyskolen BI Oslo i 2017 og har spesialisert seg innenfor salg av nybygg siden 2018.
I løpet av disse årene har hun bistått i mer enn 1 000 bolighandler i Oslo og omegn sammen med ulike utbyggere.

Kvaliteter som legges til grunn for hennes arbeidsmetodikk er dedikasjon, positiv energi og en god gjennomføringsevne. Iga beskrives av sine kunder som meget serviceinnstilt og hardtarbeidende lagspiller. Hennes fokus er å jobbe strukturert med et stort engasjement for kundene sine.

Iga tar for tiden, på deltid ved siden av full jobb, en master i eiendomsutvikling på NMBU. Dette for å fordype seg ytterligere i eiendomsutviklingsfaget for gjennom dette å kunne gi kundene enda bedre råd og veiledning i planlegging av prosjektene.

Les mer

Ønsker du verdivurdering?

Ønsker du en gratis verdivurdering av egen bolig? Registrer deg under og motta et tilbud fra en av våre eiendomsmeglere.