OLAV KYRRES GATE 6D

OLAV KYRRES GATE 6D

Prisantydning 8.000.000,-
Omkostninger 210.112,-
Totalpris 8.418.117,-
P-rom 99m2
Byggeår 1980
Soverom 3
Boligtype Leilighet
Eierform Eierseksjon
Solgt

Kristian Ask

Eiendomsmegler MNEF/Partner

Megler: Kristian Ask

Nøkkelinfo

 • Fellesutgifter
  4.600,-
 • Fellesformue
  30.852,-
 • Fellesgjeld
  208.005,-
 • Ligningsverdi
  1.975.029,-
 • Energimerke
  E – rød

Kort om eiendommen

SKARPSNO / FROGNER - Flott og romslig 4(5)-roms selveier med to balkonger, to bad og garasjeplass med lader | Attraktivt beliggende leilighet

Høydepunkter

Velkommen til Olav Kyrres gate 6D. Stor og lekker 4(5)-roms selveierleilighet med en ypperlig beliggenhet på Skarpsno / Frogner. Leiligheten er lys og gjennomgående med en attraktiv og god planløsning. 2 store og solrike terrasser på hhv 14 og 8 kvm og garasjeplass i kjeller med lademulighet for elbil samt to låste innendørs sykkelboder. Den ene med umiddelbar inngang fra innganspartiet. Leilgheten har 3 flotte soverom og to romslige baderom. Boligen ligger høyt og fritt med flott og grønn utsikt fra stuen og har lite eller ingen innsyn.Leiligheten har en sentral, men tilbaketrukket beliggenhet i et attraktivt område innerst i en usjenert blindvei. I umiddelbar nærhet finnes Frøyas have, Skarpsnoparken og Frognerkilen med gang- og sykkelvei.Du ønskes velkommen til en hyggelig visning.

Beliggenhet

Leiligheten har en sentral, men tilbaketrukket beliggenhet i et attraktivt område på Skarpsno/Frogner i usjenert blindvei. I umiddelbar nærhet finnes Skarpsnoparken samt Frognerkilen med gang- og sykkelvei. Herfra er veien til Bygdøy eller Tjuvholmen/Aker Brygge svært kort samt gangavstand til populære handlegater, kafeer, barer og restauranter.For hyggelige søndagsturer anbefales turområdene langs Frognerkilen og på Bygdøy med bademuligheter og maritime fasiliteter. Du kan følge promenaden til Aker brygge og Tjuvholmen med spennende gallerier som Astrup Fearnley Museet og Pushwagner Gallery. Her finner man også Tjuvholmen sjøbad med fin strand, gressplen for solbading og flott skulpturpark. For den treningsglade finnes blant annet SATS, EVO og Magnat i nærheten.Skøyen har utviklet seg til å bli et område med mange butikker i Karenslyst allé. Handlegaten har i løpet av få år blitt et aktivt og naturlig møtepunkt for beboere og besøkende i Oslo Vest.

Megler

Portrettbilde av Kristian Ask

Kristian Ask

Eiendomsmegler MNEF/Partner

Kontakt Kristian på e-post
ask@sem-johnsen.no

Kontakt Kristian på telefon
92 44 11 35

Ask er utdannet eiendomsmegler fra Handelshøyskolen BI og har over 10 års erfaring i eiendomsmeglerbransjen. Han startet sin karrière som eiendomsmegler hos Nordvik & Partners, hvor han senere ble partner.

Gjennom sin karrière har han gjennomført over 700 bolighandler, hvorav hovedandelen er bruktboliger i på Oslo vest, med en ikke ubetydelig del på St.Hanshaugen. I tillegg til dette har han solgt en rekke prosjekterte boliger under oppføring. Her bør blant annet i Pilestredet 77-79 for Aspelin Ramm og over 100 prosjekterte fritidsboliger i Risør nevnes. Han har under denne tiden opparbeidet seg en omfattende erfaring og en inngående kunnskap om markedet. Kvaliteter som legges til grunn for hans arbeidsmetodikk er dedikasjon, energi og en god gjennomføringsevne.

Ask er partner og eiendomsmegler i Sem & Johnsen, og sitter til daglig ved kontoret i Vika.

Les mer

Ønsker du verdivurdering?

Ønsker du en gratis verdivurdering av egen bolig? Registrer deg under og motta et tilbud fra en av våre eiendomsmeglere.