OLAV SELVAAGS PLASS 4

OLAV SELVAAGS PLASS 4

Prisantydning 8.750.000,-
Omkostninger 254.300,-
Totalpris 9.011.074,-
P-rom 73m2
Byggeår 2008
Soverom 2
Boligtype Leilighet
Eierform Eierseksjon
Solgt

Christoffer Askjer

Partner / Eiendomsmegler MNEF

Megler: Christoffer Askjer

Hans Christian Freberg

Eiendomsmegler MNEF

Megler: Hans Christian Freberg

Nøkkelinfo

 • Fellesutgifter
  5.844,-
 • Fellesformue
  26.265,-
 • Fellesgjeld
  6.774,-
 • Ligningsverdi
  1.673.903,-
 • Energimerke
  D – mørkegrønn

Kort om eiendommen

TJUVHOLMEN - Hjørneleilighet med vestvendt balkong - Flotte sol- og utsiktsforhold - Plusskonsept - Felles takterrasse - Heis - Peis - F.utg. inkl. "alt"

Høydepunkter

- Svært sentral og populær beliggenhet på Tjuvholmen.
- Syd-/vestvendt balkong med flotte sol- og utsiktsforhold.
- God standard på overflater, innredning og utstyr. Flytt rett inn!
- Høyt beliggende i 4. etasje med heisadkomst.
- Luftig hjørnestue med store vindusflater.
- Hovedsoverom tilknyttet walk-in garderobe og eget baderom.
- Gasspeis.
- 2 soverom og 2 baderom.
- Mulighet for kjøp av garasjeplass i felles garasjeanlegg (i samme bygg).
- Felles takterrasse med panoramautsikt og sol hele dagen.
- Nyere bygg med moderne konstruksjon (ferdigstilt 2008).
- Varmtvann og fyring (fjernvarme) inkludert i fellesutgiftene.
- Kort avstand til offentlig kommunikasjon og servicefunksjoner.
- Veldrevet og gjeldfritt sameie.

Tjuvholmen Pluss
Leiligheten inngår i Pluss konseptet utviklet av Selvaag Bolig. Dette er for deg som har en travel hverdag, med behov for god service som legger til rette for dette, men også for deg som ønsker en rolig og enkelere tilværesle, med høy kvalitet i tilbud av service, i vakre omgivelser.

Tjuvholmen Pluss tilbyr variert og grundig service og arrangerer også månedlige opplevelser. I service området finner du bemannet lobby, treningsrom, møterom, selskaps rom og kjøkken. Her kan du slappe av og nyte det brede utvalget av dagens aviser og magasiner med en varm kopp kaffe eller te.

Mer om eiendommen

Fri tilgang til trådløst nettverk og printe/scanne muligheter er også tilgjengelig her. Pluss konseptet befinner seg i 2.etasje og er stilfullt innredet og fullt utstyrt med b.la peis og behagelige sitte grupper. Fra det hyggelige oppholdsrommet er det utgang til eget terrasse område og gressplen, med godt utsyn mot fjorden og Akershus festning.

For ytterligere informasjon om Plusskonseptet og dets tilbud og tjenester, kontakt megler eller se hjemmeside: www.plusservice.no .

Beliggenhet

Øyriket Tjuvholmen består av tre holmer med en flott beliggenhet sentralt i Oslo vest som en forlengelse av Aker Brygge, med gangavstand til det meste. Olav Selvaags plass 4 har en flott intern beliggenhet og ligger på sjøsiden av Odden, nærmest Aker Brygge, vendt mot Akershus festning, innseilingen og Hovedøya.

Utsikt mot vest.
CF038691

Oslos "nye bydel" Tjuvholmen har vokst frem som en spennende, rolig oase ved sjøen. Unik arkitektur, flotte uteområder og et stort utvalg av serveringssteder kjennetegner området. Med umiddelbar nærhet til natur og kulturtilbud, handel, administrative sentra og kommunikasjonsmidler like ved, er Tjuvholmen det ideelle stedet for deg som vil bo ved sjøen - midt i byen. På en egen øy på Tjuvholmen ligger Astrup Fearnley Museet for Moderne Kunst. En utendørs skulptursamling og byens mest sentrale badestrand er noen av attraksjonene her. Det er også anlagt flotte strandpromenader rundt hele Tjuvholmen. Du finner også kjente og populære restauranter som Hanami, Bølgen og Moi, Sjømagasinet, Mr. Bay og Tammy Sushi på Tjuvholmen.

Veletablerte Aker Brygge har de siste 25 årene vært et knutepunkt for næringsliv, handel og hygge i Oslo.

Her tilbys et bredt spekter av servicetilbud med unike spisesteder, møteplasser og butikker. Norwegian property (NPRO) har oppgradert Aker Brygge. De utvidede tilbudene reflekteres i spennende butikker, kunst, arkitektur og opplevelser. Aker Brygge er et viktig og spennende senter for tilreisende fra inn og utland, næringsliv, beboere og Oslos øvrige innbyggere. I 2020 åpner det nye Nasjonal Galleriet for publikum som igjen bekrefter Aker Brygge som ledende senter i Oslo.

Servicetilbud:
Dagligvarehandelen kan gjøres ved Coop på Aker Brygge eller søndagsåpen Joker i byggets 1. etasje. Aker Brygge ligger kun 3 minutters gange fra boligen og er en møteplass for shopping, servering og underholdning. Du finner blant annet "Norges største spesialvinmonopol", Latter, Consensio behandlingssenter, Elite hudpleie, Studio Jobbsprek og en rekke restauranter med varierte serveringstilbud. For øvrig kort avstand til populære handlegater som Bogstadveien og Karl Johans Gate.

Offentlig kommunikasjon:
Området gir mulighet for offentlig kommunikasjon via buss, trikk, T-bane, tog, flybuss og hurtigbåt, hvorav nærmeste bussholdeplass er Bryggetorget og ligger ca. 2 min gange fra boligen (herfra går bussrute 21 og 54).

Hovedbad.
Vestvendt balkong med flotte sol- og utsiktsforhold.

Fra Nationaltheatret går det både tog og flytog, samt flere bussforbindelser og trikk. Ved å benytte bil tar det ca. 3 min til Karl Johans Gate, 5 min til Majorstuen, 5 min til Oslo S, 5 min til Sjølyst, samt ca. 40 min til
Oslo lufthavn.

Skoler/barnehage:
Eiendommen har gangavstand til Ruseløkka barne- og ungdomsskole. Tjuvholmen Barnehage i ummiddelbar nærhet bak The Thief. Det finnes også flere videregående skoler i nærliggende områder.

Innhold

Lys og moderne 3-roms med hjørneplassering som utnytter sol- og utsiktsforhold. Leiligheten ligger fint til i byggets 4. etasje og er på 73 m² (P-rom) som omfattes av:

Entré/gang, luftig hjørnestue med store vindusflater og adkomst til solrik balkong, samt åpen kjøkkenløsning med spiseplass.

Vestvendt balkong med flotte sol- og utsiktsforhold.
Hjørnestue med store vindusflater.

For øvrig inneholder boligen romslig hovedsoverom med tilliggende baderom og walk-in garderobe, samt gjesterom og gjestebad.

Det medfølger i tillegg kjellerbod på ca. 5 m² med heisadkomst til leilighetsplan. For øvrig disponerer seksjonseiere felles takterrasse med panoramautsikt og sol hele dagen, samt trimrom og felles serviceområdet.

Standard

Nyere hjørneleilighet fra 2008 med god stander på overflater, innredning og utstyr. Boligen har en meget fin beliggenhet på hjørnet i 4. etasje med gode lys- og utsiktsforhold som slippes inn gjennom store vindusflater. Adkomst til solrik balkong mot vest på ca. 9 m² med god plass til utemøblement for å nyte sol og utsikt over nærområdet.

Lyst kjøkken med innredning fra HTH.

Benkeplate i laminat med fliser over. Overskap med downlights gir generelt godt med oppbevaringsplass.
Komplett utstyrt med integrerte hvitevarer som komfyr, induksjon platetopp, oppvaskmaskin og kjøl/frys.

Romslig hovedsoverom med adkomst til walk-in garderobe og eget baderom. Hovedbadet er utstyrt med hjørnedusj, vegghengt wc og servantseksjon med skuffer for oppbevaring. Konstruksjon fra 2006 med støpt betong, PVC sluk, klemring, membran, varmekabler og fliser.
Gjestebad i tilsvarende utførelse med opplegg for vaskesøyle, praktisk beliggende ved entré/gang og gjesterom.

Generelt godt med garderobeplass i leiligheten da både hovedsoverom og gjesterom er innredet med skyvedørsgarderobe. I tillegg er bod innredet som walk-in garderobe med direkte adkomst fra hovedsoverom.

Innvendig gulv består av 1-stavs eikeparkett, samt fliser på begge baderom med varmekabler.

Hjørnestue med store vindusflater.
Fra kjøkken mot stue.
God plass til sittegruppe.

Resterende overflater av malte flater påkostet med downlights på baderom og entré/gang.

Hva ellers gjelder det tekniske om boligen og eiendommen generelt, henvises det til tilstandsrapport og egenerklæring etc. som følger vedlagt i komplett salgsprospekt.

Byggemåte

Moderne boligblokk ferdigstilt 2008 med fundamentert til faste masser/søylefundamentert til havbunnen. Støpt såle av betong. Grunnmur i betong. Mur- og stålkonstruksjon utvendig pusset samt felt forblendet med fasadeplater i stål. Etasjeskillere i betong. Trapper og reposer samt fellesganger/svalganger i betong med teppebelegg. Personheis i bygget. Flatt tak antatt tekket med PVC folie og membran. Vinduer og balkongdører med 2-lags isolerglass i tre/metallkonstruksjon.

Vestvendt balkong overbygget med tredekke.

Se utferdiget tilstandsrapport for ytterligere teknisk beskrivelse.

Bebyggelse

Bebyggelsen i nærområdet består av moderne arkitektur, i all hovedsak boligblokker og næringsbygg.

Tomt

Eiet tomt: 3265 kvm.
Pent opparbeidet fellesområde med gangveier, belysning og beplantning. Som del av plusskonseptet har man tilgang til en privat skjermet hage via serviceområdet i 2. etasje med flott utsyn mot Akershus festning og Oslofjorden.

Parkering

Mulighet for kjøp av garasjeplass i felles garasjeanlegg (i samme bygg).

Fra stue med mot kjøkken og spiseplass.
Walk-in garderobe tilknyttet hovedsoverom.

Fra garasjen er det heisadkomst til leilighetsplan. For øvrig mulighet for leie av ytterligere garasjeplass. Kontakt megler for ytterligere informasjon.

Adkomst

Heisadkomst til leilighetsplan. Det vil bli skiltet med Sem & Johnsen visningsskilt på oppsatte fellesvisninger.

Oppvarming

Gasspeis i stue. Varme fra radiatorer tilkoblet fjernvarme (inkl. i fellesutgiftene). For øvrig elektrisk oppvarming med varmekabler på begge baderom.

Sameiet

Leiligheten er en del av sameiet Tjuvholmen F3. Sameiet består av 4 bygg med tilsammen 146 seksjoner fordelt på 4 næringsseksjoner og 142 boligseksjoner. Sameiet reguleres av vedlagte vedtekter. Med mindre annet er opplyst må kjøper påregne felles plikter som dugnad etc. Megler oppfordrer alle til å sette seg inn i vedtekter, husordensregler, regnskap, budsjett og årsberetning som er vedlagt i salgsoppgaven eller kan fås ved henvendelse til meglers kontor.

Som del av Tjuvholmen Pluss, har leiligheten ideell andel i Tjuvholmen Servicesameie som reguleres av vedlagte vekter.

Interessenter oppfordres til å sette seg vedlagte papirer fra servicesameiet i salgsoppgaven.

Det opplyses om at ingen kan eie mer enn to seksjoner i et og samme boligsameie jmf lov om eierseksjoner §22.

Boligkjøperforsikring

Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring. Dette er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste 5 årene. Forsikringen har ingen egenandel. Boligkjøperforsikring tegnes senest på kontraktsmøte og koster mellom kr 4 100,- og 13 900,- avhengig av boligtype og forsikringsprodukter. Les mer om Boligkjøperforsikring i vedlagte materiell. Vi gjør oppmerksom på at meglerforetaket mottar godtgjørelse for formidling av forsikringen.

Betalingsbetingelser

Kjøpesum med tillegg av omkostninger skal være disponibelt på meglers klientkonto innen overtakelse.

Solgt 'som den er'

Boligen selges som den er, jfr. Avhendingslovens § 3-9.
I forhold til mangler er det kun Avhendingsloven § 3-7 "manglende opplysninger om boligen" og § 3-8 "uriktige opplysninger om boligen" som kan påberopes, med mindre boligen er i vesentlig dårligere stand enn kjøper hadde grunn til å regne med ut i fra kjøpesum og forhold ellers, jfr. Avhendingslovens § 3-9.

Tinglyste servitutter

På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer/avtaler som for eksempel rett for kommunen til å anlegge vann- og kloakkledninger inkl. reparasjon av disse, bestemmelser om bebyggelsen, gjerder, vei og adkomstrettigheter. Disse erklæringene/avtalene vil følge eiendommen og vil ikke bli slettet ved salg av eiendommen.

Andel fellesgjeld

Sameiet har ingen lån og det er ingen andel fellesgjeld tilknyttet seksjonen.

Evt. mulighet for utleie

Det foreligger ingen begrensning iht. kommune eller vedtekter om utleie av hele boligen som en bruksenhet. Ved utleie skal sameiet varsles.

Meglere

Portrettbilde av Christoffer Askjer

Christoffer Askjer

Partner / Eiendomsmegler MNEF

Kontakt Christoffer på e-post
ca@sem-johnsen.no

Kontakt Christoffer på telefon
92 04 05 87

Askjer har 17 års erfaring fra eiendomsmeglerbransjen, og mer enn 14 år som megler på egen portefølje. I denne perioden har han bistått i mer enn 1600 bolighandler, og har igjennom dette opparbeidet omfattende erfaring og en inngående kunnskap om markedet. De siste årene har gjennomførte boligsalg ligget rundt 100 transaksjoner, hvorav ca 80% var brukte boliger i selskapets primærområder. De resterende 20% var prosjekterte boliger under oppføring.

Kvaliteter som legges til grunn for Askjers arbeidsmetodikk er dedikasjon, trygghet for partene og god gjennomføringsevne.

I tillegg til å være megler er Askjer daglig leder i selskapet som er hovedeier av selskapene i Sem & Johnsen-gruppen.

Les mer
Portrettbilde av Hans Christian Freberg

Hans Christian Freberg

Eiendomsmegler MNEF

Kontakt Hans Christian på e-post
hcf@sem-johnsen.no

Kontakt Hans Christian på telefon
99 43 29 22

Hans Christian er utdannet eiendomsmegler fra BI i juni 2014, og har siden november samme år arbeidet som co-megler for Christoffer Askjer. Freberg jobber svært tett med å assistere i alle gjøremål knyttet til salg i hans portefølje. Hans Christian er hardtarbeidende og dedikert og er opptatt av levere gode resultater for både kunder og kolleger.

Les mer