OLAV SELVAAGS PLASS 4

OLAV SELVAAGS PLASS 4

Prisantydning 11.000.000,-
Omkostninger 281.342,-
Totalpris 11.290.405,-
P-rom 90m2
Byggeår 2008
Soverom 2
Boligtype Leilighet
Eierform Eierseksjon
Solgt

Peter Skaara

Partner / Eiendomsmegler

Megler: Peter Skaara

Nøkkelinfo

 • Fellesutgifter
  7.475,-
 • Fellesformue
  35.138,-
 • Fellesgjeld
  9.063,-
 • Ligningsverdi
  2.250.184,-
 • Energimerke
  C – mørkegrønn

Kort om eiendommen

Flott 3-roms med veranda på 17 m² med flott utsyn - plusskonsept - heis - 2 sov/2 bad - felles takterrasse

Høydepunkter

* Moderne og romslig leilighet med høy standard
* Stor veranda på 17 m² med flott utsyn mot fjorden.
* Varmtvann og fyring (fjernvarme) inkludert
* Felles takterrasse med flott utsikt og sol hele dagen
* Svært sentral og populær beliggenhet i Oslo nye "bydel" - Tjuvholmen
* Kort avstand til offentlig kommunikasjon og servicefunksjoner

~ TJUVHOLMEN PLUSS: ~
Leiligheten inngår i Plusskonseptet utviklet av Selvaag Bolig. Plusskonseptet skreddersydd for deg som enten har en travel hverdag og med behov for et servicetilbud som legger alt til rette, eller deg som ønsker en rolig tilværelse med høyt servicetilbud og nærhet til sjøen, samt alle fasiliteter rett utenfor døren.

I Tjuvholmen Pluss får du noe av servicen fra hoteller inn i boligen gjennom ekstra service, opplevelse og trygghet. Beboere får også tilgang til et bemannet serviceområde med lobby, treningsrom, møterom, selskapsrom og kjøkken. Dette befinner seg i 2. etasje. Alt er stilfullt innredet og fullt utstyrt. Her har du også tilgang til et utvalg av dagens aviser, kaffe og te, samt fri tilgang til trådløst nettverk. Fra det hyggelige oppholdsrommet er det utgang til eget terrasseområde med flott utsyn mot fjorden.
For ytterligere informasjon om Plusskonseptet og dets tilbud og tjenester, kontakt megler eller se hjemmeside: www.plusservice.no .

Beliggenhet

Øyriket Tjuvholmen består av tre holmer med en flott beliggenhet sentralt i Oslo vest som en forlengelse av Aker Brygge, med gangavstand til det meste. Olav Selvaags plass 4 har en flott intern beliggenhet og ligger på sjøsiden av Odden, nærmest Aker Brygge, vendt mot Akershus festning, innseilingen og Hovedøya.

Oslos nye "bydel" Tjuvholmen har vokst frem som en spennende, rolig oase ved sjøen.

Megler

Portrettbilde av Peter Skaara

Peter Skaara

Partner / Eiendomsmegler

Kontakt Peter på e-post
pas@sem-johnsen.no

Kontakt Peter på telefon
90 63 46 64

Peter har jobbet som megler siden 2003 etter endt studie på BI Oslo, med Bachelor i Økonomi og Administrasjon, herunder spesialisering i markedsføring.

Siden starten i 2003 har primærområdene vært Oslo Vest og Bærum gjennom henholdsvis M2 Eiendomsmegling på Frogner, Vinderen Eiendomsmegling, som leder for Meglerhuset Selvaags kontor på Tjuvholmen, og fra 2013 som megler i Sem & Johnsen. Peter har bred erfaring fra både brukt- og nyboligsalg, med særlig vekt på det siste fra tiden i Selvaag og fremover.

Les mer

Ønsker du verdivurdering?

Ønsker du en gratis verdivurdering av egen bolig? Registrer deg under og motta et tilbud fra en av våre eiendomsmeglere.