Olav Selvaags plass 4

Olav Selvaags plass 4

Prisantydning 6.000.000,-
Omkostninger 165.292,-
Totalpris 6.215.774,-
P-rom 52m2
Byggeår 2008
Soverom 1
Boligtype Leilighet
Eierform Eierseksjon

Kristian Ask

Eiendomsmegler MNEF/Partner

Megler: Kristian Ask

Peter Skaara

Eiendomsmegler/Partner

Megler: Peter Skaara

Nøkkelinfo

  • Fellesutgifter
    6.139,-
  • Fellesgjeld
    50.482,-
  • Ligningsverdi
    1.550.341,-

Kort om eiendommen

TJUVHOLMEN - Flott 2-roms i plusskonsept med heis og balkong - Felles takterrasse og hage - Sentralt og attraktivt

Høydepunkter

- Moderne og arealeffektiv leilighet med vestvendt balkong
- Varmtvann og fyring (fjernvarme) inkludert
- Alt inventar kan medfølge mot et pristillegg
- Felles terrasse med flott utsikt mot sjøen og mye sol.
- Svært sentral og populær sjønær beliggenhet
- Kort avstand til offentlig kommunikasjon og servicefunksjoner.

TJUVHOLMEN PLUSS:
Leiligheten inngår i Plusskonseptet utviklet av Selvaag Bolig. Plusskonseptet er skreddersydd for deg som enten har en travel hverdag og med behov for et servicetilbud som legger alt til rette for deg, eller deg som ønsker en rolig tilværelse med høyt servicetilbud og nærhet til sjøen, samt alle fasiliteter rett utenfor døren.

I Tjuvholmen Pluss får du noe av servicen fra hoteller inn i boligen gjennom ekstra service, opplevelse og trygghet. Beboere får også tilgang til et bemannet serviceområde med lobby, treningsrom, møterom, selskapsrom og kjøkken. Dette befinner seg i 2. etasje. Alt er stilfullt innredet og fullt utstyrt. Her har du også tilgang til et utvalg av dagens aviser, kaffe og te, samt fri tilgang til trådløst nettverk. Fra det hyggelige oppholdsrommet er det utgang til eget terrasseområde med flott utsyn mot fjorden.

For ytterligere informasjon om Plusskonseptet og dets tilbud og tjenester, kontakt megler eller se hjemmeside: www.plusservice.no.

Beliggenhet

Øyriket Tjuvholmen består av tre holmer med en flott beliggenhet sentralt på Oslo vest som en forlengelse av Aker Brygge, med gangavstand til det meste. Olav Selvaags plass 4 har en flott intern beliggenhet og ligger på sjøsiden av odden, nærmest Aker Brygge, vendt mot Akershus festning, innseilingen og Hovedøya.

Tjuvholmen har vokst frem som en spennende, rolig oase ved sjøen.

Salgsoppgave

Salgsoppgaven har vedlegg som finnes i nedlastbar salgsoppgave og er ikke komplett uten.
Trykk her for å laste ned komplett salgsoppgave

Meglere

Portrettbilde av Kristian Ask

Kristian Ask

Eiendomsmegler MNEF/Partner

Kontakt Kristian på e-post
ask@sem-johnsen.no

Kontakt Kristian på telefon
92 44 11 35

Ask er utdannet eiendomsmegler fra Handelshøyskolen BI og har over 10 års erfaring i eiendomsmeglerbransjen. Han startet sin karrière som eiendomsmegler hos Nordvik & Partners, hvor han senere ble partner.

Gjennom sin karrière har han gjennomført over 700 bolighandler, hvorav hovedandelen er bruktboliger i på Oslo vest, med en ikke ubetydelig del på St.Hanshaugen. I tillegg til dette har han solgt en rekke prosjekterte boliger under oppføring. Her bør blant annet i Pilestredet 77-79 for Aspelin Ramm og over 100 prosjekterte fritidsboliger i Risør nevnes. Han har under denne tiden opparbeidet seg en omfattende erfaring og en inngående kunnskap om markedet. Kvaliteter som legges til grunn for hans arbeidsmetodikk er dedikasjon, energi og en god gjennomføringsevne.

Les mer
Portrettbilde av Peter Skaara

Peter Skaara

Eiendomsmegler/Partner

Kontakt Peter på e-post
pas@sem-johnsen.no

Kontakt Peter på telefon
90 63 46 64

Peter har jobbet som megler siden 2003 etter endt studie på BI Oslo, med Bachelor i Økonomi og Administrasjon, herunder spesialisering i markedsføring.

Siden starten i 2003 har primærområdene vært Oslo Vest og Bærum gjennom henholdsvis M2 Eiendomsmegling på Frogner, Vinderen Eiendomsmegling, som leder for Meglerhuset Selvaags kontor på Tjuvholmen, og fra 2013 som megler i Sem & Johnsen. Peter har bred erfaring fra både brukt- og nyboligsalg, med særlig vekt på det siste fra tiden i Selvaag og fremover.

Les mer

Ønsker du verdivurdering?

Ønsker du en gratis verdivurdering av egen bolig? Registrer deg under og motta et tilbud fra en av våre eiendomsmeglere.

Ønsker du heller å registrere deg som interessent på Olav Selvaags plass 4? Klikk her