OLE VIGS GATE 3

OLE VIGS GATE 3

Prisantydning 11.400.000,-
Omkostninger 320.586,-
Totalpris 11.720.586,-
P-rom 108m2
Byggeår 1895
Soverom 2
Boligtype Leilighet
Eierform Eierseksjon
Solgt

Caroline S. Stensrød

Daglig leder/ Eiendomsmegler

Megler: Caroline S. Stensrød

Nøkkelinfo

 • Fellesutgifter
  3.672,-
 • Fellesformue
  23.778,-
 • Ligningsverdi
  2.024.551,-
 • Energimerke
  G – oransje

Kort om eiendommen

MAJORSTUEN - Lekker, unik 3(4)-r. toppleil. m/fantastiske takterrasser (40 kvm og 6 kvm) - Panoramautsikt over hele byen - Peis

Beliggenhet

Leiligheten ligger i et etablert og meget attraktivt boligområde midt på Majorstuen. Bogstadveien ligger kun to kvartaler fra leiligheten. Her tilbys et godt utvalg av servicetilbud og fasiliteter som dagligvareforretninger, spesialbutikker, bakerier, caféer, barer, restauranter og mye mer. Området har et mangfold av populære restauranter, koselige kafeer, barer og servicetilbud.

Svært gode kollektivmuligheter med blåtrikken i Bogstadveien og T-bane og buss, samt flybuss, fra Majorstukrysset.

Koselige Vestkanttorvet ligger ca. 10 minutters gange fra boligen. Her arrangeres det brukt- og antikkmarked hver lørdag (mars -desember). Dette er Oslos eldste faste marked og det bidrar til yrende folkeliv og god atmosfære i nabolaget.

I nærområdet finnes det gode fritids- og rekreasjonsmuligheter. Frognerparken, med Vigelands skulpturanlegg, ligger i gangavstand fra boligen og er det perfekte utgangspunkt for spaserturer, joggeturer og andre aktiviteter. Frognerbadet, med bassenger, sklier og stupetårn, Frogner stadion, med fotballbane om sommeren og skøytebane om vinteren, og Frogner tennis med utendørs tennisbaner ligger alle i tilknytning til parkanlegget. Stensparken, Uranienborgparken, Slottsparken og Marienlystparken ligger alle i nærheten. Sistnevnt benyttes til ballspill og har i tillegg minigolfanlegg.

For den treningsglede er det kort vei til flere treningsstudioer, blant annet Sats Colloseum.

Matrikkel

Gnr. 214 bnr. 202 snr. 9 orgnr. 979230028 i Oslo kommune

Adresse

OLE VIGS GATE 3
0357 Oslo
5. etasje

Megler

Portrettbilde av Caroline S. Stensrød

Caroline S. Stensrød

Daglig leder/ Eiendomsmegler

Kontakt Caroline på e-post
css@sem-johnsen.no

Kontakt Caroline på telefon
47 03 57 19

Caroline er født og oppvokst i Oslo og har god kjennskap til hele byen.

Caroline har vært i bransjen i ti år og har bred erfaring med salg av bruktboliger i hele byen og spesielt leiligheter i de sentrumsnære bydelene. Caroline begynte i Sem & Johnsen i 2021 og har tidligere jobbet som eiendomsmegler, daglig leder og fagansvarlig i annet selskap.

Hun er personlig engasjert gjennom hele salgsprosessen, noe som gjør at kundene kommer tilbake.
Ærlig er en av verdiene til Sem & Johnsen og dette tar hun med seg inn i salgsprosessen. Hun vurderer alle salg som det skulle vært hennes egen bolig.

Les mer

Ønsker du verdivurdering?

Ønsker du en gratis verdivurdering av egen bolig? Registrer deg under og motta et tilbud fra en av våre eiendomsmeglere.