OSCARS GATE 79

OSCARS GATE 79

Prisantydning 9.800.000,-
Omkostninger 269.042,-
Totalpris 10.069.042,-
P-rom 125m2
Byggeår 1898
Soverom 3
Boligtype Leilighet
Eierform Eierseksjon
Solgt

Ada Kjenner

Megler

Megler: Ada Kjenner

Nøkkelinfo

 • Fellesutgifter
  4.532,-
 • Fellesformue
  35.730,-
 • Ligningsverdi
  2.223.931,-
 • Energimerke
  G – oransje

Kort om eiendommen

Vakker, tiltalende og gj.gående 4-roms med 2 bad, 2 ildsteder, Poggenpohl kjøkken og klassiske detaljer. Tilbaketrukket.

Høydepunkter

En tiltalende og attraktiv selveierleilighet
Beliggende i en høy 1. etasje i flott hjørnegård, tilbaketrukket i en enveiskjørt gate.
Rett utenfor leiligheten er det et gatetun som byr på vakker utsikt mot de flotte kirsebærtrærne.

Stort og sosialt kjøkken med god plass til langbord
Kjøkkeninnredning fra Poggenpohl, og med Gaggenau produkter
Luftig og romslig stue med ny, stemningsfull og stilfull peis
2 delikate baderom hvorav det ene med innmurt badekar
3 soverom - hvorav hovedsoverom med vedovn

Dobbelfløydører
Rosett & stukkatur
Vakre klassiske vinduer

Leiligheten fikk i 2008 bl.a. nye vinduer, elektrisk anlegg, røropplegg, kjøkken, bad og overflater. Siden er den veldig godt ivaretatt, samt fått ny peis, har blitt malt m.m.

Beliggenhet

Svært ettertraktet beliggenhet i et meget eksklusivt og veletablert strøk på beste Frogner. At området er etterspurt er ikke rart, med krembeliggenhet i et urbant miljø preget av store byvillaer og fornemme bygårder fra 1800-tallet.

Her har man kort vei til alt av servicetilbud og fasiliteter. Området er kjent for sitt brede utvalg av hyggelige kaféer og restauranter samt eksklusive spesial- og delikatesseforretninger. Rikt utvalg av diverse nisjeforretninger og servicetilbud. I nærhet fra leiligheten finner du blant annet Coop Mega, parfymeri, apotek, Plantasjen og sushi restaurant, samt Kaffebrenneriet som åpner kl 0700. Gangavstand til Bogstadveien og Hegdehaugsveien som er noen av Oslos mest attraktive handlegater samt Aker Brygge og Tjuvholmen. Flere hyggelige kaféer og bevertningssteder i nærmiljøet, herunder Villa Paradiso, Champagneria, Pascal, Alex Sushi og en rekke andre restauranter i alle prisklasser.

Megler

Portrettbilde av Ada Kjenner

Ada Kjenner

Megler

Kontakt Ada på e-post
ada@sem-johnsen.no

Kontakt Ada på telefon
99 01 96 68

Ada Kjenner har lang og bred erfaring fra meglerbransjen. Hun har siden 2001 meglet alt fra 1-roms til store eneboliger, prosjekter; både nybygg og rehabiliterte, tomter og fritidseiendommer, samt eiet og driftet meglerbutikker til stor suksess og markedsledende i sine områder.

Hun har meglet i over 17 år og lever av anbefalinger fra fornøyde kunder, og det resulterer i at hun selger overalt i byen, både stort og smått. Dette mangfoldet og variasjonen gir henne en veldig tyngde, spesielt med tanke på å treffe, forstå og imøtekomme både eiendommene og menneskene. Hennes styrker ligger naturligvis i mye erfaring, men aller best det faktum at hun har det gøy på jobb og gleden av å kunne gi kundene sine over hva de forventer.

Les mer