Østensjø terrasse 14

Østensjø terrasse 14

Prisantydning 32.000.000,-
Omkostninger 817.142,-
Totalpris 32.817.142,-
P-rom 201m2
Soverom 4
Boligtype Enebolig
Eierform Selveier

Trond Larsen

Eiendomsmegler MNEF/Partner

Megler: Trond Larsen

Nøkkelinfo

  • Tomteareal
    3077m2
  • Bruksareal
    216m2
  • Bruttoareal
    247m2

Kort om eiendommen

ØSTENSJØ - Stor tomt (3077 m2) med 2 eneboliger. Rammetillatelse for oppføring av 6 rekkehus. Ikke småhusplanen.

Høydepunkter

Velkommen til Østensjø terrasse 14.

Dette er en spennende eiendom med et stort potensial. Eiendommen har blitt slått sammen til et gnr. og bnr., og inneholder i dag 2 eldre eneboliger på ca. 3 måls tomt. Attraktiv beliggende i populært boligområde med flott utsikt over Østensjøvannet og Østensjø gård. Det foreligger rammetillatelse på oppføring av 6 rekkehus datert 23.05.2022.

Kort oppsummert:
- Tomtens areal: 3077 m2 (netto 2991 m2)
- Tiltakets bruksareal (BRA): 1023,8 m2
- Grad av utnytting: U-grad=34,23%
- Antall boenheter: 6 totalt
- Antall p-plasser: 12 p-plasser

Beliggenhet

Attraktiv beliggende i populært boligområde med flott utsikt over Østensjøvannet og Østensjø gård. Området rundt Østensjøvannet er vernet som naturreservat og er en av bydelens mest brukte tur- og rekreasjonsområder. Det er gangavstand til Østmarka med et stort utvalg tur-/skiløyper sommer og vinter. Ulsrudvann er Oslos varmeste badevann. Nøklevann er et populært bade- og fiskevann med muligheter for leie av kanoer og kajakker på sommerstid. Oppsal Idrettsforening er kretsens største, og tilbyr en mengde aktiviteter og breddeidrett i miljøet rundt Oppsal Arena.

Adressen sogner til Østensjø barneskole og Skøyenåsen ungdomsskole med kort skolevei for barna. Bydel Østensjø har flere gode barnehager. Her nevnes Oppsaltunet barnehage og Eplehagen familiesenter som ligger i nabolaget.

Det er gangavstand til kolonialforretning, Skøyenåsen Senter og nye Oppsal Senter. Bryn Senter og Lambertseter Senter tilbyr et stort utvalg av butikker og servicefunksjoner.

God offentlig kommunikasjon i området med kort vei til bussholdeplass i Jøranstien og T-banelinje 3 på Oppsal, som tar 14 minutter til Oslo sentrum.

Salgsoppgave

Salgsoppgaven har vedlegg som finnes i nedlastbar salgsoppgave og er ikke komplett uten.
Trykk her for å laste ned komplett salgsoppgave

Megler

Ønsker du verdivurdering?

Ønsker du en gratis verdivurdering av egen bolig? Registrer deg under og motta et tilbud fra en av våre eiendomsmeglere.

Ønsker du heller å registrere deg som interessent på Østensjø terrasse 14? Klikk her