Øvre Ullern Terrasse 3C

Øvre Ullern Terrasse 3C

Prisantydning 12.500.000,-
Omkostninger 295.442,-
Totalpris 12.851.484,-
P-rom 145m2
Byggeår 2010
Soverom 3
Boligtype Leilighet
Eierform Eierseksjon
Solgt

Elin Lee

Eiendomsmegler MNEF

Megler: Elin Lee

Nøkkelinfo

 • Fellesutgifter
  7.414,-
 • Fellesformue
  14.960,-
 • Fellesgjeld
  56.042,-
 • Ligningsverdi
  2.705.953,-
 • Energimerke
  B – gul

Kort om eiendommen

Stor og pen 4-roms endeleilighet med sydvestv. terrasse - østv. balkong - garasje - heis - gasspeis - vannbåren varme

Beliggenhet

Leiligheten har en attraktiv beliggenhet på øvre Ullern.

Bygget, fra 2010, er oppført med flott standard. Her er miljø satt i høysetet, noe bygget og boligene bærer preg av. Bygget er tegnet av Ark. Daniel Grande i "Halvorsen & Reine AS" Sivilarkitekter MNAL.

Sentral beliggenhet med rikelig serviceutvalg i nærheten. På Åsjordet, noen minutters spasertur unna, ligger servicetilbud som t-bane, dagligvare med posttilbud, pizzarestaurant, frisør og apotek. Det er kun 1,5 km til CC vest med et stort utvalg av handlemuligheter og spesialforretninger. Området oppleves svært rolig og tilbaketrukket til tross for den sentrale beliggenheten.

Arkitektens kommentar:

"For denne solfylte tomten med sin unike beliggenhet i syd- og vestvendt terrassert terreng, med panoramautsikt utover Oslofjorden, har vi forsøkt å forme et moderne og stilrent leilighetsbygg, integrert med den omkringliggende naturtomten. Arkitekturen preges av et moderne formspråk, bruk av kvalitetsmaterialer - store glassflater, muralt uttrykk, tre spile- og platekledning i fasadene. Sammen med bruk av rekkverk i glass og stål, gir dette prosjektet et maritimt og moderne preg, som vi synes passer beliggenheten og utsikten fra prosjektet. Utenomhusområdene består av flere terrasserte nivåer, med skifermurer, sittegrupper i plenområder, og utsikt fra Oslo og ut fjorden. I dette prosjektet er stikkordene - gjennomført standard og særpreg i forhold til arkitektur, design,miljø og utførelse."
Daniel Grande sivil arkitekt
Halvorsen & Reine AS Sivilarkitekter MNAL

Matrikkel

Gnr. 28 bnr. 263 snr. 2 orgnr. 995488345 i Oslo kommune

Megler

Portrettbilde av Elin Lee

Elin Lee

Eiendomsmegler MNEF

Kontakt Elin på e-post
ele@sem-johnsen.no

Kontakt Elin på telefon
99 63 04 41

Elin Lee har jobbet som eiendomsmegler siden høsten 2010 og er utdannet Eiendomsmegler ved Handelshøyskolen BI i Oslo. Hun jobber både med boligsalg og boligutleie.

Hun er opptatt av at alle salgs- og utleieoppdragene hun gjennomfører blir håndtert på en profesjonell, ryddig og god måte. Tilbakemeldinger fra hennes kunder er at erfaring, kunnskap, tilgjengelighet og nøyaktighet gjenspeiles i alle elementene ved jobben hun gjør som eiendomsmegler.

Elin sitter som styremedlem i Norges Eiendomsmeglerforbund Oslo og Akershus.

Les mer

Ønsker du verdivurdering?

Ønsker du en gratis verdivurdering av egen bolig? Registrer deg under og motta et tilbud fra en av våre eiendomsmeglere.