Parkveien 4F

Parkveien 4F

Prisantydning 8.000.000,-
Omkostninger 201.342,-
Totalpris 8.201.342,-
P-rom 252m2
Byggeår 2021
Boligtype Forretning
Eierform Eierseksjon

Silje Godager

Eiendomsmegler

Megler: Silje Godager

Håvard Tverdal

Eiendomsmegler

Megler: Håvard Tverdal

Kort om eiendommen

Langhus - 2 nye næringslokaler fra 2021 på 156 kvm og 96 kvm.

Høydepunkter

2 nye næringslokaler fra 2021 på 156 kvm og 96 kvm.
Ett av lokalene er utleid med tidsbestemt leieavtale.
Det andre lokalet er rålokale (uinnredet).

Selger har ikke tatt mva-fradrag på oppføringskostnadene siden rålokalet ikke har vært utleid etter ferdigstillelse. Kjøper overtar muligheten til å ta mva-fradrag på oppføringskostnadene. For mer informasjon, se side 40 punkt "Andre forhold" i salgsoppgaven.

Eiendommen har tinglyst rett til å benytte inntil 2 parkeringsplasser på felles torg.
Se bestemmelser i vedlagte tinglyste erklæring.

Leieforhold
Parkveien 4G, seksjon 86, er ikke utleid.

Parkveien 4F, seksjon 4, er utleid. Leien utgjør kr. 297 739,- eks mva per år. 100% årlig KPI-justering. For første og andre leieår gis en leierabatt på 25% av leien, frem til 01.08.2023. I tillegg kommer mva i den utstrekning vilkårene for dette er oppfylt. Leieforholdet er tidsbestemet, og strekker seg frem til 31.07.2031, hvoretter leieforholdet opphører uten oppsigelse. Se leiekontrakt vedlagt salgsoppgaven.

Beliggenhet

Eiendommen har en attraktiv og sentral beliggenhet på Langhus hvor det skjer mye med utviklingen i nærområdet. Det nylig ferdigstilte boligprosjektet "Parkveien" er nærmeste nabo, i tillegg til at det bygges på nabotomtene. Langhus ligger vakkert til mellom Ski og Oppegård med et aktivt og livlig lokalsamfunn. Ski og Langhus er sentrale steder i den voldsomme utviklingen som nå finner sted i Folloregionen, hvor det i dag bor ca. 135 000 mennesker. Det bygges nå flere tusen nye boliger i området som blir sett på som et av de viktigste og mest interessante byutviklingsprosjektene i Norge. Mange av de femten tusen innbyggerne på Langhus pendler til Oslo, enten med tog eller bil.

Salgsoppgave

Salgsoppgaven har vedlegg som finnes i nedlastbar salgsoppgave og er ikke komplett uten.
Trykk her for å laste ned komplett salgsoppgave

Meglere

Portrettbilde av Silje Godager

Silje Godager

Eiendomsmegler

Kontakt Silje på e-post
sg@sem-johnsen.no

Kontakt Silje på telefon
95 12 07 26

Silje Godager har jobbet som eiendomsmegler siden 2014, og er utdannet ved Handelshøyskolen BI i Oslo. Hun startet sin karriere hos Privatmegleren og har jobbet i Sem & Johnsen siden 2017. Silje har et bredt nedslagsfelt i Oslo og Stor-Oslo med salg av både bruktboliger, nybygg og næring. 32-åringen har lang erfaring med salg av store eiendommer og alle typer leiligheter.

Silje er ambisiøs og har høy arbeidskapasitet med fokus på faglig kompetanse, gode salgsresultater og tett oppfølging av kundene sine. Hun har et øye for detaljer ved hvert enkelt objekt og er en god veileder gjennom hele salgsprosessen med stor respekt for verdiene hun forvalter.

Les mer

Ønsker du verdivurdering?

Ønsker du en gratis verdivurdering av egen bolig? Registrer deg under og motta et tilbud fra en av våre eiendomsmeglere.

Ønsker du heller å registrere deg som interessent på Parkveien 4F? Klikk her