PEIKS VEI 2

PEIKS VEI 2

Prisantydning 12.500.000,-
Omkostninger 314.042,-
Totalpris 12.814.042,-
P-rom 185m2
Byggeår 1996
Soverom 2
Boligtype Leilighet
Eierform Eierseksjon
Solgt

Anne Hellebostad Causevic

Eiendomsmegler MNEF/Jurist/Partner

Megler: Anne Hellebostad Causevic

Nøkkelinfo

 • Fellesutgifter
  9.006,-
 • Fellesformue
  12.670,-
 • Ligningsverdi
  2.181.384,-
 • Energimerke
  D – rød

Kort om eiendommen

Unik toppleilighet (hele etasjen) ved Bekkestua, stor terrasse, 2 garasjeplasser, 1 el-bil-lader.

Høydepunkter

Velkommen til en helt unik toppleilighet i 2. etasje i Peiks vei 2. Leiligheten har hele etasjen. Vinduer på 4 sider. Eiendommen ligger på Ringstabekk både med kort vei til Bekkestua sentrum og t-bane på Ringstabekk. Sameiet består av 6 lavblokker over 2 etasjer, med underjordisk garasjeanlegg. Godt med gjesteparkering.

Leiligheten har standard fra byggeår og trenger noe oppgradering.

Den inneholder romslig hall/forstue med garderoberom.
Stor, lys stue med ekstra takhøyde. Skyvedør til stort terrasseområde med sol fra tidlig formiddag til sen kveld. Det er 2 gass peiser i stuen. Videre er det stor spisestue vegg i vegg med romslig, innholdsrikt spisekjøkken.

Leiligheten har 2 soverom og 2 bad. Godt med lagringsplass på loftet (en trapp opp).

2 Garasjeplasser (1 med el-bil-lader).

Beliggenhet

Leiligheten ligger i et meget attraktivt, veletablert og hyggelig villastrøk i Østre Bærum. Kort avstand til Seniorsenteret på Ringhøyden der det arrangeres både kulturkvelder, kurs og man kan spise middag, om man ønsker det.
Besøk nettstedet: https://www.baerum.kommune.no/tjenester/helse-og-omsorg/seniorsenter/ringhoyden-seniorsenter/

Offentlig kommunikasjon:
Det er få minutters gange til Ringstabekk stasjon (t-banen til Oslo). På Bekkestua og Jar er det stopp for blå-trikken. Kort vei også til Buss i Gamle Ringeriksvei og busstasjon på Bekkestua.

Rekreasjonsområder:
Eiendommen ligger like ved Tjernsrud-området - et fint turområde sommer som vinter. Det er også fine turmuligheter på Skallum og Ballerud (golf sommerstid) eller med kort kjøreavstand til marka. Golfbaner både på Ballerud, Haga og Grini. Langrennsmuligheter på Gjønnesjordet, Ballerud, Haga, Grini og Fossum.

Megler

Portrettbilde av Anne Hellebostad Causevic

Anne Hellebostad Causevic

Eiendomsmegler MNEF/Jurist/Partner

Kontakt Anne Hellebostad på e-post
ahc@sem-johnsen.no

Kontakt Anne Hellebostad på telefon
92 80 69 90

Anne Hellebostad Causevic har vært med å starte og bygge opp kontoret på Bekkestua. Hun er voksen, er sunnmøring, men har bodd i Oslo Vest og Bærum i 40 år. Anne er utdannet økonom og jurist og har jobbet med eiendomsmegling i 15-16 år. Hun har erfaring med salg både i Oslo Vest, Asker og Bærum. Lokalkunnskap er en selvfølge! Anne leverer skreddersøm; er opptatt av en godt planlagt salgsprosess, deltar selv på alle deler av prosessen, er hardtarbeidende og gir både selger og kjøper tett oppfølging.

Les mer

Ønsker du verdivurdering?

Ønsker du en gratis verdivurdering av egen bolig? Registrer deg under og motta et tilbud fra en av våre eiendomsmeglere.