President Harbitz gate 15 A

President Harbitz gate 15 A

Prisantydning 8.500.000,-
Omkostninger 266.542,-
Totalpris 8.766.542,-
P-rom 91m2
Byggeår 1933
Soverom 3
Boligtype Leilighet
Eierform Eierseksjon
Solgt

Camilla Sem

Partner / Advokat / Eiendomsmegler

Megler: Camilla Sem

Nøkkelinfo

 • Fellesutgifter
  4.709,-
 • Fellesformue
  18.996,-
 • Ligningsverdi
  1.881.560,-
 • Energimerke
  G – rød

Kort om eiendommen

5 roms toppleil.- Stor balkong med sol og utsyn- Nytt bad i 2012 - Pipeløp - Ingen gjenboere - Garasjeleie

Høydepunkter

Gjennomgående 5-roms topp-/endeleilighet med stor, solrik balkong på 8 kvm, vinduer i tre retninger, takhøyde opp mot ca. 2,65 meter, pent utsyn og ingen gjenboere.

Leiligheten er på 92 kvm bruksareal og består av entré, tre stuer på rad, kjøkken, to soverom, dusjbad/wc og kott. Mulighet for tre soverom ved å benytte en av de tre stuene. Leiligheten disponerer to kjellerboder.

Badet ble rehabilitert/oppgradert i 2012. Samme år ble det elektriske anlegget oppgradert med nye sikringer. Balkonggulv oppgradert i 2014. Hovedsoverommet pusset opp/malt i 2019. For øvrig kan det påregnes generell oppussing av leiligheten.

Det er pipeløp i vegg mellom bad og stue (det vites ikke funksjon på pipeløpet, dog har leiligheten under peis).

Mulighet for leie av enkel garasje i President Harbitz gate 26 i tre år for kr. 2 000,- pr. mnd. For øvrig er det beboerparkering i området.

Meget attraktiv beliggenhet med kort vei til flere parker og "alt" av servicetilbud.

Beliggenhet

I hjertet av Frogner! Svært sentral, attraktiv og urban beliggenhet på en høyde i President Harbitz gate.

Nærområdet har en meget hyggelig atmosfære og gode service- og forretningsutvalg med spennende spesial-/nisjeforretninger og dagligvarebutikker, samt flere velrenommerte restauranter som bl.a. Sawan og Bokbacka og hyggelige kaféer med uteservering som bl.a. Oslo Raw, Kaffebrenneriet og Mocca for å nevne noen.

Fra leiligheten er det kort gangavstand til Uranienborgparken (kun få minutter unna), Hydroparken, Slottsparken og Frognerparken, som alle byr på flotte grøntområder med gode rekreasjonsmuligheter. Det er for øvrig kun få minutters gange til Solli Plass, hvor man videre kan spasere i hyggelige omgivelser ned mot bl.a. sentrum, Aker Brygge og Tjuvholmen.

Megler

Portrettbilde av Camilla Sem

Camilla Sem

Partner / Advokat / Eiendomsmegler

Kontakt Camilla på e-post
camilla.sem@sem-johnsen.no

Kontakt Camilla på telefon
90 02 76 93

Camilla Sem er en av grunnleggerne av Sem & Johnsen Eiendomsmegling, og har siden 1977 arbeidet som megler i foretaket. Frem til sammenslåingen med franchisetakerne i 2014 hadde hun også personal- og driftsansvar.

Sem er utdannet advokat, og har en omfattende og aktiv portefølje i selskapets geografiske hovedsegment. Hun er blant de mest omsettende meglerne i Sem & Johnsen, og har et høyt aktivitets- og omsetningsnivå.

Les mer

Ønsker du verdivurdering?

Ønsker du en gratis verdivurdering av egen bolig? Registrer deg under og motta et tilbud fra en av våre eiendomsmeglere.