Raschs vei 53

Raschs vei 53

Prisantydning 12.750.000,-
Omkostninger 77.712,-
Totalpris 12.827.712,-
P-rom 117.4m2
Byggeår 2023
Soverom 4
Boligtype Rekkehus
Eierform Eierseksjon

Karianne Nagell Prytz

Eiendomsmegler

Megler: Karianne Nagell Prytz

Nøkkelinfo

  • Bruksareal
    120.2m2

Kort om eiendommen

Karlsrud/Nordstrand - Nytt rekkehus til sommeren?

Høydepunkter

Boligprosjektet er tegnet av prisbelønnede Code arkitektur. Dette oppleves ikke som et standard rekkehus. Gode kvaliteter og gjennomtenkte løsninger. Sedum på tak og en spennende fargepalett på bebyggelse. Underjordisk parkeringsanlegg.

I bydel Nordstrand, ca. 250 meter øst for Karlsrud T-bane, finner du Raschs vei 53. Herfra er det kort vei til flerfoldige servicetilbud på Lambertseter, Holtet, Sæter og selvsagt Oslo sentrum. Det er flere barnehager i nærområdet. Raschs vei 53 sokner til Karlsrud skole (1-10) som ligger kun drøye 150 meter lengre syd.

Det blir gjennomgående god standard med en-stavs eikeparkett, tidsriktige baderom med store fliser, Sigdal kjøkken og moderne peisovn i stue.

Beliggenhet

I bydel Nordstrand, ca. 250 meter øst for Karlsrud T-bane, finner du Raschs vei 53. Herfra er det kort vei til flerfoldige servicetilbud på Lambertseter, Holtet, Sæter og selvsagt Oslo sentrum. Lambertseter senter har rundt 85 forretninger og varierte spisesteder. Her finner du alt du trenger og litt til. Stikk innom Kaffebrenneriet for en kaffe til turen, eller nyt en kanelbolle på uteserveringen. Du finner også et lite kultursentrum med moderne Symra kino og ikke minst Deichmanske bibliotek.

Nærmeste dagligvarehandel er Rema 1000 og Kiwi Karlsrud, kun 200-250 meter vest for Raschs vei 53. Nordover er det kun en drøy kilometer til de flotte tur- og rekreasjonsområdene rundt Brannfjell, som igjen grenser til Ekebergsletta med skulpturpark, idrettsanlegg og enorme grøntarealer. Vi kan sterkt anbefale en tur inn i Brannfjells skoger hvor man plutselig møter på et idyllisk lite vann med fugleliv, sittebenker og boltreplass for store og små.

I vestlig retning finner man Jacob's på Holtet etter snaut halvannen kilometer.

Salgsoppgave

Salgsoppgaven har vedlegg som finnes i nedlastbar salgsoppgave og er ikke komplett uten.
Trykk her for å laste ned komplett salgsoppgave

Megler

Portrettbilde av Karianne Nagell Prytz

Karianne Nagell Prytz

Eiendomsmegler

Kontakt Karianne Nagell på e-post
knp@sem-johnsen.no

Kontakt Karianne Nagell på telefon
41 43 89 31

Karianne har jobbet i eiendomsbransjen siden hun gikk ut fra Eiendomsmeglerstudiet i 2000. De siste 9 årene har hun jobbet med prosjektsalg hos OBOS Nye Hjem. Hun har vært ansvarlig for prosjektene på Fornebu og en rekke andre prosjekter i Oslo og Viken, som Middelthunet, Bjørnegårdsvingen, Lillebergtunet, Søndre Bondi Terrasse og Hoffsveien Hage.

Les mer

Ønsker du verdivurdering?

Ønsker du en gratis verdivurdering av egen bolig? Registrer deg under og motta et tilbud fra en av våre eiendomsmeglere.

Ønsker du heller å registrere deg som interessent på Raschs vei 53? Klikk her