Ravnkroken 52B

Ravnkroken 52B

Prisantydning 4.990.000,-
Omkostninger 17.801,-
Totalpris 5.165.450,-
P-rom 100m2
Byggeår 1982
Boligtype Rekkehus
Eierform Borettslag

Silje Godager

Eiendomsmegler

Megler: Silje Godager

Nøkkelinfo

 • Tomteareal
  56236m2
 • Bruksareal
  104m2
 • Ligningsverdi
  1.263.630,-
 • Energimerke
  F – mørkegrønn

Kort om eiendommen

HOLMLIA - Pent og velholdt rekkehus | Unike sol- og utsiktsforhold | Veranda på 14 m² og terrasse på 40 m² | Garasjeplass

Høydepunkter

Velkommen til Ravnkroken 52B - Barnevennlig og svært attraktiv rekkehusleilighet. Dette er et veletablert og attraktivt boområde i idylliske, grønne omgivelser. Sentralt og stille med bilfritt nærmiljø og unike sol og utsiktsforhold. Boligen er perfekt for de som ønsker å bo i et godt og trygt nabolag med meste av urbane fasiliteter tilgjengelig, samt naturskjønne områder rett i nærheten. Kort vei til nye Holmlia senter - Garasjeplass i fellesanlegg.
•Store, solrike uteplasser og utsikt over Oslofjorden
•Bilfritt og barnevennlig nærmiljø
•Energieffektivt med fjernvarme
•Moderne bad og kjøkken, vaskerom
•2 plan med effektiv planløsning
•Velholdt og moderne - flytt rett inn!

Beliggenhet

Boligen er beliggende i et populært boområde på Ravnåsen i Søndre Nordstrand bydel. Barnevennlig og stille område med nærhet til skole, rekreasjonsmuligheter, servicetilbud og kollektivtransport.

Godt kollektivtilbud med nærhet til Holmlia stasjon med hyppige avganger til Oslo S. Direktetog til Oslo S tar ca. 10 min. Videre er det også ekspressbuss fra Holmlia stasjon til Nationaltheatret.

Gangavstand til Holmlia senter som har en rekke butikker, spisesteder og andre servicetilbud. Videre er det kort avstand til Mortensrud senter, Lambertseter senter og Kolbotn Torg for ytterligere servicetilbud.

Fra boligen er det kort vei til lysløype, strand, treningssentre og gode turområder. Badestrender som Hvervenbukta og Katten er beliggende ikke langt fra boligen. Kort vei til Østmarka med flotte turmuligheter sommer som vinter. Idretts- og svømmehall ved
Holmlia og Lusetjern idrettsanlegg i nærområdet. Videre er det golfbane ved Grønmo og slalåmbakke ved Sloreåsen. Søndre Aas Gård ligger ca. 5 minutter unna og byr på varierte aktivitetsmuligheter samt rideskole.

Salgsoppgave

Salgsoppgaven har vedlegg som finnes i nedlastbar salgsoppgave og er ikke komplett uten.
Trykk her for å laste ned komplett salgsoppgave

Megler

Portrettbilde av Silje Godager

Silje Godager

Eiendomsmegler

Kontakt Silje på e-post
sg@sem-johnsen.no

Kontakt Silje på telefon
95 12 07 26

Silje Godager har jobbet som eiendomsmegler siden 2014, og er utdannet ved Handelshøyskolen BI i Oslo. Hun startet sin karriere hos Privatmegleren og har jobbet i Sem & Johnsen siden 2017. Silje har et bredt nedslagsfelt i Oslo og Stor-Oslo med salg av både bruktboliger, nybygg og næring. 32-åringen har lang erfaring med salg av store eiendommer og alle typer leiligheter.

Silje er ambisiøs og har høy arbeidskapasitet med fokus på faglig kompetanse, gode salgsresultater og tett oppfølging av kundene sine. Hun har et øye for detaljer ved hvert enkelt objekt og er en god veileder gjennom hele salgsprosessen med stor respekt for verdiene hun forvalter.

Les mer

Ønsker du verdivurdering?

Ønsker du en gratis verdivurdering av egen bolig? Registrer deg under og motta et tilbud fra en av våre eiendomsmeglere.

Ønsker du heller å registrere deg som interessent på Ravnkroken 52B? Klikk her