Reichweins gate 8 C

Reichweins gate 8 C

Prisantydning 5.950.000,-
Omkostninger 162.792,-
Totalpris 6.112.792,-
P-rom 54m2
Byggeår 1894
Soverom 1
Boligtype Leilighet
Eierform Eierseksjon

Visningstider

 • Onsdag 31. mai
  Kl. 19.00 – 19.45

Meld deg på visning her

Charlotte Schjeldsøe

Eiendomsmegler/Partner

Megler: Charlotte Schjeldsøe

Nøkkelinfo

 • Fellesutgifter
  2.734,-
 • Ligningsverdi
  1.481.017,-
 • Energimerke
  G – rød

Kort om eiendommen

VIKA - Lys & lekker 2-roms vendt mot stille bakgård. Solrik & romslig balkong, peis, generøs takhøyde & stukkatur/rosett

Høydepunkter

Velkommen til en lekker & klassisk 2-roms med fin beliggenhet i Vika. Leiligheten har en gjennomført stil, god plassutnyttelse og smarte løsninger. Leiligheten fremstår som meget godt vedlikeholdt samtidig som de klassiske detaljene som stukkatur, rosett og pene detaljer er bevart.
•Veggoverflater i moderne fargetoner
•Romslig, solrik balkong
•Peis i stue
•Mulighet for 2 soverom
•Vinduer på kjøkken og stue byttet i 2021
•Generøs takhøyde ca. 3,15 m
•Klassiske detaljer med rosett & stukkatur
•Leiligheten er i sin helhet vendt mot rolig bakgård
•Store vindusflater som gir mye naturlig lys
•God lagringsplass i lofts- og kjellerbod

Leiligheten har en meget sentral beliggenhet i Vika med nærhet til alt Oslo har å tilby, samtidig er leiligheten godt tilbaketrukket i en rolig gate

Beliggenhet

Svært sentral og attraktiv beliggenhet i et veletablert boligområde i Vika. Leiligheten ligger i en stille og rolig gate med kun få minutters gange til Aker Brygge og Tjuvholmen, Nasjonalteateret, Frogner og sentrum (Karl Johan). Her bor man virkelig "midt i smørøyet"!

Innen kort rekkevidde, finner du flere av byens populære spisesteder. Her må Danske Babbo Collective som ligger like i nabolaget nevnes, da den på kort tid har blitt et av Oslos hotteste frokost- og brunsj steder. Sommerro Hotell åpnet høsten 2022 og har en rekke restauranter å by på, samt et rikt program av konserter og arrangementer med på kulturelt påfyll. Ellers er det flere populære spisesteder på Solli plass, Tjuvholmen og Aker brygge. På Aker Brygge er det også meget gode shoppingmuligheter med stort utvalg av spennende butikker. Det er kort vei til treningssenter (SATS Solli), apotek og postkontor samt dagligvareforretninger som bl.a. Kiwi Solli, Coop Mega Aker Brygge samt Bunnpris som også er søndagsåpent.

Salgsoppgave

Salgsoppgaven har vedlegg som finnes i nedlastbar salgsoppgave og er ikke komplett uten.
Trykk her for å laste ned komplett salgsoppgave

Megler

Portrettbilde av Charlotte Schjeldsøe

Charlotte Schjeldsøe

Eiendomsmegler/Partner

Kontakt Charlotte på e-post
csc@sem-johnsen.no

Kontakt Charlotte på telefon
41 36 03 56

Charlotte Schjeldsøe har jobbet som Eiendomsmegler siden 2014, og er utdannet ved Handelshøyskolen BI i Bergen. Hun har tidligere jobbet som fagansvarlig og salgsleder i andre selskaper og har god kompetanse innenfor bruktbolig og er faglig sterk.

Charlotte er en hardtarbeidende Eiendomsmegler med stor ståpåvilje! Hun er positiv, og alltid villig til å gi det lille ekstra til kundene sine. Oppfølging og kvalitet er Charlotte sitt kjernefokus, hvor hun er opptatt av at kunden følger seg godt ivaretatt fra oppdragsinngåelse til overtagelse og at salgsprosessen gjennomføres med høyest mulig kvalitet i alle ledd.

Les mer

Ønsker du verdivurdering?

Ønsker du en gratis verdivurdering av egen bolig? Registrer deg under og motta et tilbud fra en av våre eiendomsmeglere.

Ønsker du heller å registrere deg som interessent på Reichweins gate 8 C? Klikk her