RISALLEEN 34 B

RISALLEEN 34 B

Prisantydning 11.450.000,-
Omkostninger 306.452,-
Totalpris 11.756.452,-
P-rom 94m2
Byggeår 2013
Soverom 2
Boligtype Leilighet
Eierform Eierseksjon
Solgt

Camilla Sem

Eiendomsmegler/Advokat/Partner

Megler: Camilla Sem

Nøkkelinfo

 • Fellesutgifter
  5.216,-
 • Fellesformue
  20.111,-
 • Ligningsverdi
  1.816.466,-
 • Energimerke
  C – mørkegrønn

Kort om eiendommen

Lekker eierleil.- ny i 2013 - Påkostet - Heis - 30 kvm vestvendt terrasse - 2 garasjeplasser/El-lader - Kort vei til alt

Høydepunkter

Flott beliggende selveierleilighet fra 2013 med heis og to fine garasjeplasser ved siden av hverandre med elbillader med fastmontert ladekabel.

Delikat og lekker leilighet med mange snekkerbygde og praktiske løsninger. Leiligheten er siden eierskifte i 2017 betydelig oppgradert.

Leiligheten består av entré/hall, lys og romslig stue med åpen kjøkkenløsning med kjøkkenøy med spiseplass, to fine soverom, to lekre dusjbad/wc og kott/teknisk rom. Fra stuen er det utgang til overbygget/inntrukket vestvendt terrasse på ca. 30 kvm med ettermiddagssol/kveldssol. Terrassen er en liten oase og gir et ekstra rom i sommerhalvåret med plass til spisemøblement, grill og solstoler m.m.

Fra leiligheten og terrassen er det hyggelig utsyn.

Det er vannbåren gulvvarme fra bergvarmeanlegg i alle rom med unntak av kott (á-konto fyring og varmt vann inkludert i fellesutgiftene). Balansert ventilasjon med varmegjenvinning i vinterhalvåret.

Bak den ene garasjeplassen er det bod tilhørende denne leiligheten.

Meget attraktivt og sentralt på Slemdal, med stille og tilbaketrukket beliggenhet i andre rekke fra veien (Risalléen).

Veldrevet sameie med 10 seksjoner og pent opparbeidete fellesarealer.

Beliggenhet

Meget attraktivt og sentralt på Slemdal, i et hyggelig og moderne boligbygg med stille og tilbaketrukket beliggenhet i andre rekke fra veien (Risalléen).

Fra eiendommen er det kun få minutters gangavstand til Slemdal senter med bl.a. dagligvarebutikk, apotek, frisør m.m., Slemdal T-banestasjon og Slemdal barneskole. Det er i tillegg kort gangavstand til flere barnehager, Hemingbanen, Vinderen og Holmendammens store grøntområder.

Vinderen er nærområdets lille "sentrum".

Megler

Portrettbilde av Camilla Sem

Camilla Sem

Eiendomsmegler/Advokat/Partner

Kontakt Camilla på e-post
camilla.sem@sem-johnsen.no

Kontakt Camilla på telefon
90 02 76 93

Camilla Sem er en av grunnleggerne av Sem & Johnsen Eiendomsmegling, og har siden 1977 arbeidet som megler i foretaket. Frem til sammenslåingen med franchisetakerne i 2014 hadde hun også personal- og driftsansvar.

Sem er utdannet advokat, og har en omfattende og aktiv portefølje i selskapets geografiske hovedsegment. Hun er blant de mest omsettende meglerne i Sem & Johnsen, og har et høyt aktivitets- og omsetningsnivå.

Les mer

Ønsker du verdivurdering?

Ønsker du en gratis verdivurdering av egen bolig? Registrer deg under og motta et tilbud fra en av våre eiendomsmeglere.