Rørvikveien 61

Rørvikveien 61

Prisantydning 35.000.000,-
Omkostninger 892.142,-
Totalpris 35.892.142,-
P-rom 213m2
Byggeår 1958
Soverom 4
Boligtype Fritidseiendom
Eierform Selveier

Morten Høegh

Eiendomsmegler MNEF/Partner

Megler: Morten Høegh

Christer Holmen

Eiendomsmegler

Megler: Christer Holmen

Nøkkelinfo

  • Ligningsverdi
    3.753.455,-

Kort om eiendommen

LARKOLLEN/SOLNES - Fantastisk fritidseiendom på ca. 8,5 mål (to bruksnummer) med sandstrand, molo og fem bygninger.

Beliggenhet

Praktfull fritidseiendom beliggende i strandkanten mot Larkollsundet. Eiendommen består av 2 stk bruksnr på til sammen 8 476,30 m². Det er ett hovedbygg, 2 mindre bygninger/anneks, stor garasje som er innredet til atlier og et lite uthus på eiendommen.
Adkomst fra lite trafikkert vei. Bygningsmassen er oppgradert og pusset opp i 2003. Hovedhus og ett anneks er pusset opp innvendig i 2014.

Det er gode fiskemuligheter i området med blomsterstien og kyststien. I umiddelbar nærhet finner du Losen som er et populært serveringssted og konsertarrangerør. Kun 6 minutters kjøring til golfbane.

Det er ca. 600 meter til Joker Larkollen og butikken har forøvrig postfilial. Ca. 9,9 km unna finner man en Spar-butikk med en velrennomert kjøttdisk.

Handelssentrumet Halmstad ligger ca. 10,4 km unna, med matforretninger, blomsterforretning, apotek, post-i-butikk, frisør, gatekjøkken/take-away, Tufteparken, idrettsanlegg med svømmehall og mye mer.

Bussholdeplass like ved Larkollveien, med bussavganger til Moss. Det er ca. 13 minutters kjøretur til E6 på Halmstad. God kommunikasjon med busser, både ekspressbusser og rutebusser, fra Halmstad. Rygge jernbanestasjon ligger også på Halmstad og har hyppige avganger i retning Halden og Oslo. Det tar ca. 14 minutter til Rygge stasjon.

Jernbanestasjonen i Moss er ca. 20 minutter unna med bil. Toturen til Oslo tar ca. 43 minutter fra Moss Stasjon og ca. 50 minutter fra Rygge stasjon.

Bastøfergen har hyppige avganger til Vestfoldsiden og ligger ca. 14,4 km fra boligen.

Rekreasjon
Moss kommune ligger mllom Oslofjorden og Vansjø. I moss finner vi noen av Oslofjordens vakreste kyststrekninger. I øst ligger Vansjø med sine grønne pg frodige kantsoner.

For de som liger underholdning og en god matbit så er restaurant Losen rett i nærheten.

Salgsoppgave

Salgsoppgaven har vedlegg som finnes i nedlastbar salgsoppgave og er ikke komplett uten.
Trykk her for å laste ned komplett salgsoppgave

Meglere

Portrettbilde av Morten Høegh

Morten Høegh

Eiendomsmegler MNEF/Partner

Kontakt Morten på e-post
mh@sem-johnsen.no

Kontakt Morten på telefon
90 09 01 91

Morten Høegh har vært megler i 16 år, og arbeidet mye med fritidseiendommer ved sjøen og på fjellet. Norefjellområdet fra Høgevarde, Tempelseter, Eggedal og Norefjelltoppen er Høeghs hovedfokusområde.

Her selges det tomter, leiligheter og hytter, i alle prisklasser, og han har en stor portefølje av kunder både på kjøper- og selgersiden. Høegh er mest kjent som "Fjellmegleren på Norefjell", men omsetter løpende også leiligheter og hus i Oslo.

Les mer

Ønsker du verdivurdering?

Ønsker du en gratis verdivurdering av egen bolig? Registrer deg under og motta et tilbud fra en av våre eiendomsmeglere.

Ønsker du heller å registrere deg som interessent på Rørvikveien 61? Klikk her