Rundskogen

Rundskogen

Prisantydning 1.595.000,-
Omkostninger 55.512,-
Totalpris 1.650.512,-
P-rom 57m2
Byggeår 1969
Soverom 2
Boligtype Hytte
Eierform Selveier

Kort om eiendommen

Koselig hytte som nylig har blitt oppgradert, beliggende i hyggelig området

Høydepunkter

Kort vei fra Oslo og Drammens regionen
Flott turterreng
Sjarmerende beliggenhet
Kort vei til Norefjell Alpinanlegg
Nylig oppgradert og pusset opp
Nyt bad 2018/19
Innlagt borevann

Beliggenhet

Hytta ligger ca. 460 moh, usjenert og i naturkjønne omgivelser. Kort vei til Norefjell alpinanlegg med bil, ca 15 minutter. 10 minutter til fots som tar deg opp til løyper som kobler seg på det fine løypenettet på Norefjell og Vardefjell. På sommerstid er det merkede stier i området som tar deg inn i et nydelig fjellterreng. I tillegg ypperlig for sykkel tur. Mange fine fjellvann med fjellørret, samt multe og bær-områder.

Noresund ligger kun ca. 1 time og 15 minutters kjøretur med bil fra Oslo, og er ett av Østlandets mest sentrale høyfjell som er solid plassert blant skiparadisene i det norske fjell.
Norefjell besitter et bredt turterreng, og egner seg like godt til de minste som for de aktive, sommer som vinter. Fra Busløklia kan du legge turen i skogsterrenget eller opp på fjellet - det er en mengde turmuligheter i alle retninger. Skulle du ønske å nyte den flotte utsikten, er Ravnås (1 188 moh) og Augunshaug (1 341 moh) flotte destinasjoner. Fra Norefjell kan man ta en dagstur til Høgevarde (1 459 moh), ett av Norges vakreste
utsiktspunkter. Her kan du på en klar dag se 40 000 km2. Høgevarde kan skilte med Norges lengste frie siktlinje på hele 184,9 kilometer - og på en klar dag kan du nyte utsikten til både Rondane og Jotunheimen.

Ellers er det som nevnt nydelig løypenettsom strekker seg over Norefjell, mot Høgevarde og over til Tempelseter og Eggedal. For å se løypenettet i området, besøk skisporet.no. For alpinisten kan Norefjell Alpinsenter by på over 25 km preparerte alpinløyper fordelt på 29 nedfarter, i ulike vanskelighetsgrader.

Salgsoppgave

Salgsoppgaven har vedlegg som finnes i nedlastbar salgsoppgave og er ikke komplett uten.
Trykk her for å laste ned komplett salgsoppgave

Megler

Portrettbilde av Morten Høegh

Morten Høegh

Partner / Eiendomsmegler MNEF

Kontakt Morten på e-post
mh@sem-johnsen.no

Kontakt Morten på telefon
90 09 01 91

Morten Høegh har vært megler i 16 år, og arbeidet mye med fritidseiendommer ved sjøen og på fjellet. Norefjellområdet fra Høgevarde, Tempelseter, Eggedal og Norefjelltoppen er Høeghs hovedfokusområde.

Her selges det tomter, leiligheter og hytter, i alle prisklasser, og han har en stor portefølje av kunder både på kjøper- og selgersiden. Høegh er mest kjent som "Fjellmegleren på Norefjell", men omsetter løpende også leiligheter og hus i Oslo.

Les mer

Ønsker du verdivurdering?

Ønsker du en gratis verdivurdering av egen bolig? Registrer deg under og motta et tilbud fra en av våre eiendomsmeglere.