RYKKINVEIEN 60

RYKKINVEIEN 60

Prisantydning 2.000.000,-
Omkostninger 64.342,-
Totalpris 2.064.342,-
Boligtype Boligtomt
Eierform Selveier
Solgt

Silje Godager

Eiendomsmegler

Megler: Silje Godager

Kort om eiendommen

RYKKINN/EINEÅSEN - Solrik, ubebygd utsiktstomt med mulig utviklingspotensiale. Høyt og fritt beliggende på 4 mål

Beliggenhet

Eiendommen ligger øverst i Rykkinnveien, tilbaketrukket fra støy og med marka som nærmeste nabo. Nabolaget er populært for barnefamilier så vel som eldre med primært etablerte eneboliger og tomannsboliger. Naturomgivelsene er fantastiske med med et stort løypenettverk som brer seg innover marka bestående av skogbilveier, stier og lysløyper. På vinterstid kan du spenne på deg skiene like ved eiendommen og nyte godt av de flotte naturopplevelsene. Det er kort vei gjennom skogen til Gullhaug og Bærums Verk. Fra Eineåsen får du fantastisk utsikt over Gommerud og Oslofjorden.

En kort kjøretur unna finner du også Rykkinn senter med et variert tilbud av butikker, apotek, bokvarehandel, frisør, kafeer, take-away, legekontor, treningssenter m.m. Det er heller ikke lange turen til Sandvika Storsenter med et rikt tilbud som et av landets største kjøpesentre. Her finner du en mengde butikker, restauranter, kafeer og servicetjenester.

Få minutters gange nedenfor eiendommen i Paal Bergs Vei ligger det bussholdeplass med rute 160 til Oslo bussterminal. Bussruten stopper på bl.a. Sandvika bussterminal, Lysaker, Nationaltheateret før endestasjon på Oslo bussterminal.

Eiendommen sokner i dag til Rykkinn barneskole og Eineåsen ungdomsskole. Det er flere private og kommunale barnehager i området, herav Gommerud barnehage, barnelåven, Berger barnehage, med fler. For barna er det et bredt aktivitetstilbud med Gommerudbanen friidrett- og fotballbane, kunstgress-baner og Vestre Bærum Tennis. Bærum har for øvrig flere idrettslag med organsiert idrett innen mange grener.

Tomt

Eiet tomt på 4 019 kvm.
Interessenter gjøres oppmerksom på at rød markering av tomtens beliggenhet på bildene er gjort på øyemål, og kan således ikke regnes som en presis angivelse.

Megler

Portrettbilde av Silje Godager

Silje Godager

Eiendomsmegler

Kontakt Silje på e-post
sg@sem-johnsen.no

Kontakt Silje på telefon
95 12 07 26

Silje Godager har jobbet som eiendomsmegler siden 2014, og er utdannet ved Handelshøyskolen BI i Oslo. Hun startet sin karriere hos Privatmegleren og har jobbet i Sem & Johnsen siden 2017. Silje har et bredt nedslagsfelt i Oslo og Stor-Oslo med salg av både bruktboliger, nybygg og næring. 32-åringen har lang erfaring med salg av store eiendommer og alle typer leiligheter.

Silje er ambisiøs og har høy arbeidskapasitet med fokus på faglig kompetanse, gode salgsresultater og tett oppfølging av kundene sine. Hun har et øye for detaljer ved hvert enkelt objekt og er en god veileder gjennom hele salgsprosessen med stor respekt for verdiene hun forvalter.

Les mer

Ønsker du verdivurdering?

Ønsker du en gratis verdivurdering av egen bolig? Registrer deg under og motta et tilbud fra en av våre eiendomsmeglere.