Rykkinnveien 60

Rykkinnveien 60

Prisantydning 2.000.000,-
Omkostninger 64.342,-
Totalpris 2.064.342,-
Boligtype Boligtomt
Eierform Selveier
Solgt

Silje Godager

Eiendomsmegler

Megler: Silje Godager

Kort om eiendommen

RYKKINN/EINEÅSEN - Solrik, ubebygd utsiktstomt med mulig utviklingspotensiale. Høyt og fritt beliggende på 4 mål

Beliggenhet

Eiendommen ligger øverst i Rykkinnveien, tilbaketrukket fra støy og med marka som nærmeste nabo. Nabolaget er populært for barnefamilier så vel som eldre med primært etablerte eneboliger og tomannsboliger. Naturomgivelsene er fantastiske med med et stort løypenettverk som brer seg innover marka bestående av skogbilveier, stier og lysløyper. På vinterstid kan du spenne på deg skiene like ved eiendommen og nyte godt av de flotte naturopplevelsene. Det er kort vei gjennom skogen til Gullhaug og Bærums Verk. Fra Eineåsen får du fantastisk utsikt over Gommerud og Oslofjorden.

En kort kjøretur unna finner du også Rykkinn senter med et variert tilbud av butikker, apotek, bokvarehandel, frisør, kafeer, take-away, legekontor, treningssenter m.m. Det er heller ikke lange turen til Sandvika Storsenter med et rikt tilbud som et av landets største kjøpesentre. Her finner du en mengde butikker, restauranter, kafeer og servicetjenester.

Få minutters gange nedenfor eiendommen i Paal Bergs Vei ligger det bussholdeplass med rute 160 til Oslo bussterminal. Bussruten stopper på bl.a. Sandvika bussterminal, Lysaker, Nationaltheateret før endestasjon på Oslo bussterminal.

Eiendommen sokner i dag til Rykkinn barneskole og Eineåsen ungdomsskole. Det er flere private og kommunale barnehager i området, herav Gommerud barnehage, barnelåven, Berger barnehage, med fler. For barna er det et bredt aktivitetstilbud med Gommerudbanen friidrett- og fotballbane, kunstgress-baner og Vestre Bærum Tennis. Bærum har for øvrig flere idrettslag med organsiert idrett innen mange grener.

Tomt

Eiet tomt på 4 019 kvm.
Interessenter gjøres oppmerksom på at rød markering av tomtens beliggenhet på bildene er gjort på øyemål, og kan således ikke regnes som en presis angivelse.

Megler

Ønsker du verdivurdering?

Ønsker du en gratis verdivurdering av egen bolig? Registrer deg under og motta et tilbud fra en av våre eiendomsmeglere.