Sandakerveien 103

Sandakerveien 103

Prisantydning 6.500.000,-
Omkostninger 175.542,-
Totalpris 6.675.542,-
P-rom 65m2
Byggeår 2019
Soverom 2
Boligtype Leilighet
Eierform Eierseksjon

Trond Larsen

Eiendomsmegler MNEF/Partner

Megler: Trond Larsen

Anniken Johnsen

Eiendomsmegler/ Jurist/ Partner

Megler: Anniken Johnsen

Nøkkelinfo

  • Fellesutgifter
    4.013,-
  • Ligningsverdi
    1.525.805,-
  • Energimerke
    C – mørkegrønn

Kort om eiendommen

LILLO GÅRD/NYDALEN - Lekker 3-roms selveier i 3. etasje. Bygg fra 2019. Varmtv./fyring. Heis. Balkong. Felles takterrasse. Populært prosjekt.

Høydepunkter

Velkommen til en nyere, moderne og meget attraktiv 3-roms selveier i Sandakerveien 103. Leiligheten har en gjennomgående og god planløsning hvor rommene oppleves lyse og innredningsvennlige. Åpen og sosial stue med utgang til balkong. Det er rikelig med lagringsplass, både innvendig bod, samt kjellerbod. Det er naturlignok heisadkomst til alle plan, samt opp til en felles takterrasse med rå utsikt og sol hele dagen.

Bygget er fra 2019, så både innvendig og utvendig standard anses å være av høy kvalitet.

Boligen har en svært attraktiv beliggenhet ved Storo/Nydalen. Fra leiligheten er det umiddelbar avstand til bl.a. flere butikker, restauranter, Storo Storsenter, flotte rekreasjonsmuligheter ved Akerselva eller marka samt BI.

Velkommen til visning.

Beliggenhet

Leiligheten ligger i et attraktivt og sentralt boligområde i Nydalen i Oslo kommune. Nydalen har de siste årene gjennomgått en totalforvandling og er nå et urbant, levende og meget moderne bydelssenter. Antall beboere og brukere av området er i sterk vekst og i takt med etterspørselen er det etablert en rekke serveringssteder og butikker.

Dagligvarehandelen kan gjøres ved bl.a. Meny, Coop Mega og Rema 1000. For ytterligere servicetilbud har Torshov og Sandaker Senter et rikt og variert utvalg. Ikke mange minutter unna leiligheten finner man Storo Storsenter, et av Norges største kjøpesentre med 130 butikker, spisesteder og tjenester. Like ved Storo Storsenter er Norges største og første IMAX-kino å finne. Kinoen stod klar i mars 2018 og huser hele 11 saler, hvor det tilrettelegges for en fantastisk filmopplevelse. Torgbygget i Nydalen, senter som åpnet i 2016 og har servicetilbud som vinmonopol. matvarebutikk, restauranter/cafeer, baker, apotek og blomsterbutikk.

Salgsoppgave

Salgsoppgaven har vedlegg som finnes i nedlastbar salgsoppgave og er ikke komplett uten.
Trykk her for å laste ned komplett salgsoppgave

Meglere

Portrettbilde av Trond Larsen

Trond Larsen

Eiendomsmegler MNEF/Partner

Kontakt Trond på e-post
tl@sem-johnsen.no

Kontakt Trond på telefon
95 90 84 88

Trond har jobbet som eiendomsmegler siden 2005, primært med markedet i Oslo og Viken. Han bistår privatpersoner med salg av deres hjem, samt fritidseiendommer til fjells og ved sjøen. I tillegg har han god kunnskap og erfaring med å bistå profesjonelle eiendomsaktører med salg av prosjekter – alt fra mindre utbygging, til de større prosjektene.

Trond har lang erfaring som eiendomsmegler og fremstår svært sikker i utførelsen. Dette inngir trygghet for boligselger og boligkjøper. Han er kunnskapsrik, saklig og tydelig, samt alltid tilgjengelig for spørsmål og enkel å samarbeide med.

En salgsprosess varierer fra eiendom til eiendom og han er veldig opptatt av å skreddersy prosessen til hver enkelt eiendom. Han tar aldri lett på et oppdrag og vil underveis i prosessen gi råd og anbefalinger som han mener er optimale for oppdragsgiver. Salg (og kjøp) av et hjem er for de fleste av oss en meget stor prosess, hva gjelder tid/krefter, men også av økonomisk art. Hans rolle er å jobbe aktivt for selger slik at selger oppnår en høyest mulig salgspris, samt får en trygg og ryddig prosess underveis.

Les mer
Portrettbilde av Anniken Johnsen

Anniken Johnsen

Eiendomsmegler/ Jurist/ Partner

Kontakt Anniken på e-post
aj@sem-johnsen.no

Kontakt Anniken på telefon
46 40 30 10

Anniken har jobbet som eiendomsmegler siden 2015, og er utdannet jurist ved det juridiske fakultet i Bergen. Hun har jobbet som megler i 7 år og har tidligere vært med å drive ett kontor som salgsleder og partner. Hun er en megler som år etter år har levert gode resultater, og sørger alltid for at salgsprosessen oppleves som tillitsskapende og effektivt. Om man ønsker en megler som jobber strategisk, grundig og effektivt med fokus på gode salgsresultater, er Anniken megleren for deg. Hun er rå på oppfølging, og har stor arbeidskapasitet og gjennomføringsevne. Gjennom hennes måte å jobbe på, sørger hun for at sine kunder føler seg sett, hørt og ivaretatt gjennom hele salgsprosessen.

Dette sier en av Annikens kunder om henne:

«Vi engasjere Anniken Johnsen etter anbefaling. Etter vårt første møte mottok vi raskt et forslag for tilrettelegging av opplegg for salg. Dette virket veldig profesjonelt og etter noen mindre justeringer ble det satt i gang. Hennes opptreden og engasjement var imponerende. Vi ble smittet av hennes positivitet og optimisme, og ikke minst hennes evne til å være tilgjengelig til enhver tid. Når da salget ble gjort (på veldig kort tid) sitter vi igjen med en god følelse om at dette ble gjort på en best mulig måte. Vi gir henne våre beste anbefalinger, og vil uten tvil også anbefale henne for venner/ kjente som skal selge sine hjem».

Les mer

Ønsker du verdivurdering?

Ønsker du en gratis verdivurdering av egen bolig? Registrer deg under og motta et tilbud fra en av våre eiendomsmeglere.

Ønsker du heller å registrere deg som interessent på Sandakerveien 103? Klikk her