SANDAKERVEIEN 29 J

SANDAKERVEIEN 29 J

Prisantydning 4.700.000,-
Omkostninger 146.112,-
Totalpris 4.869.112,-
P-rom 53m2
Byggeår 1915
Soverom 1
Boligtype Leilighet
Eierform Eierseksjon
Solgt

Kristian Ask

Eiendomsmegler MNEF/Partner

Megler: Kristian Ask

Nøkkelinfo

 • Fellesutgifter
  3.264,-
 • Fellesformue
  6.124,-
 • Fellesgjeld
  23.000,-
 • Energimerke
  F – oransje

Kort om eiendommen

TORSHOV - Svært lys og klassisk 2(3)-roms med originale tregulv, rosett og stukkaturer | Peis | Internett og v.vann inkl i f.kost

Høydepunkter

Velkommen til Sandakerveien 29 J på Torshov.

En særdeles lys og gjennomgående 2-roms selveierleilighet i klassisk bebyggelse med god standard! Boligen har en flott og ikke minst fleksibel planløsning, hvor man selv kan bestemme om man ønsker et soverom og lukket kjøkken, eller to soverom ved å flytte kjøkkenet ut i stuen - Alt etter eget behov. Dette er en helt optimal beliggenhet, sentralt på Torshov med kort gangavstand til alt du skulle trenge.

Kvaliteter verdt å merke seg med boligen:
- Klassiske trekk som god takhøyde (2,67 i stue)
- Store vindusflater, brede vindusposter
- Byggets 3.etasje og stukkatur i tak.
- Leiligheten er oppleves som sjarmerende med flere gode detaljer.
- Prisbelønnet bakgård med flott beplantning, benker m.m.

Du ønskes velkommen til en hyggelig visning.

Beliggenhet

Beliggende midt på Torshov med kort vei til alle fasiliteter. Torshov har de siste årene virkelig plassert seg som en av Oslos mest populære bydeler grunnet sine vakre omgivelser med brede og åpne gater, pene bygårder, sine mange grønne lunger og parker, og ikke minst sin rolige atmosfære.

Her finner man et bredt utvalg av spisesteder og kaféer, utesteder og barer samt butikker og detaljhandler. Få minutters gange til Rema 1000, flere gode spisesteder som serverer alt mulig av mat, samt Slakter Strøm-Larsen, en velkjent forretning avhøy kvalitet.

Plassert midt mellom Nydalen og Storo, Sagene og Bjølsen, og Grünerløkka, har Torshov gangavstand til alt man kan ønske, omgitt av bydeler med hvert sitt særpreg. Bare 15 minutter nedover Akerselva støter man for eksempel på særdeles populære Vulkan med Mathallen og en rekke spise- og utesteder.

Megler

Portrettbilde av Kristian Ask

Kristian Ask

Eiendomsmegler MNEF/Partner

Kontakt Kristian på e-post
ask@sem-johnsen.no

Kontakt Kristian på telefon
92 44 11 35

Ask er utdannet eiendomsmegler fra Handelshøyskolen BI og har over 10 års erfaring i eiendomsmeglerbransjen. Han startet sin karrière som eiendomsmegler hos Nordvik & Partners, hvor han senere ble partner.

Gjennom sin karrière har han gjennomført over 700 bolighandler, hvorav hovedandelen er bruktboliger i på Oslo vest, med en ikke ubetydelig del på St.Hanshaugen. I tillegg til dette har han solgt en rekke prosjekterte boliger under oppføring. Her bør blant annet i Pilestredet 77-79 for Aspelin Ramm og over 100 prosjekterte fritidsboliger i Risør nevnes. Han har under denne tiden opparbeidet seg en omfattende erfaring og en inngående kunnskap om markedet. Kvaliteter som legges til grunn for hans arbeidsmetodikk er dedikasjon, energi og en god gjennomføringsevne.

Ask er partner og eiendomsmegler i Sem & Johnsen, og sitter til daglig ved kontoret i Vika.

Les mer

Ønsker du verdivurdering?

Ønsker du en gratis verdivurdering av egen bolig? Registrer deg under og motta et tilbud fra en av våre eiendomsmeglere.