SANDAKERVEIEN 48

SANDAKERVEIEN 48

Prisantydning 2.100.000,-
Omkostninger 78.642,-
Totalpris 2.213.020,-
P-rom 18m2
Byggeår 1947
Boligtype Leilighet
Eierform Eierseksjon
Solgt

Kristine Grønn

Eiendomsmegler/ Partner

Megler: Kristine Grønn

Christer Holmen

Eiendomsmegler

Megler: Christer Holmen

Nøkkelinfo

 • Fellesutgifter
  951,-
 • Fellesformue
  10.398,-
 • Fellesgjeld
  34.378,-
 • Ligningsverdi
  490.018,-
 • Energimerke
  E – rød

Kort om eiendommen

Lys og hyggelig studioleilighet med sentral beliggenhet. Akerselva, parkområder og servicetilbud i umiddelbar nærhet.

Beliggenhet

Leiligheten ligger meget attraktivt til i et hyggelig boligområde på Torshov. Her bor du i et levende strøk med yrende folkeliv og koselig miljø. Lokalmiljøet byr på hverdagsgleder som Baker Hansen, Kaffebrenneriet, frokost på Caminito, Backstube eller Åpent bakeri, mens Grisen og Nieu Scene/bistro på Soria Moria frister med stemningsfull atmosfære og lekre retter. Cosmopolite, Det andre Teateret, Torshovteateret og Café teater - Trikkestallen er steder i nærområdet som absolutt er verdt et besøk. Grünerløkka, med sitt rike utvalg av spisesteder, caféer og barer, er kun en rask spasertur eller trikketur unna.

I nærmiljøet er det flere unike nisjebutikker. Det er kort vei til interiørbutikken Konstabel, samt Oslos siste pølsemaker, Strøm-Larsen, som har vunnet flere norgesmesterskap i ulike kjøttprodukter. I Vogts gate finner du også grønnsaksbutikk, samt matbutikker, malingsbutikk,blomsterbutikk m.m.. I tillegg ligger Sandakersenter en liten spasertur fra leiligheten med bl.a. Vinmonopol, bokhandel, Apotek, Samson bakeri og Coop Mega matforretning. Torshov Torg med Rema 1000, apotek og sushirestaurant ligger også kun et par minutters gange unna. Søndagsåpen Bunnpris og Joker, samt døgnåpne Deli de Luca og 7-Eleven finner du også i området.

Ikke langt unna finner du også Storo Storsenter som er Oslos største shoppingsenter med 130 butikker, spisesteder og tjenester. Her finner du også Odeon kino med IMAX-teknologi.

Et meget spennende treningssenter "Myrens" ligger et par hundre meter lengre ned i Sandakerveien, med blant annet golfsimulator, squashbaner og Oslos beste klatrevegg. Torshov Minigolfpark og Torshov fritidsanlegg med volleyballbane ligger også i nærheten. SATS finner du i Ringnes Park, i Nydalen og på Storo. Frodige Torshovparken og Torshovdalen ligger en liten spasertur unna - her kan man nyte grillmaten og sola på varme sommerdager!

Meglere

Portrettbilde av Kristine Grønn

Kristine Grønn

Eiendomsmegler/ Partner

Kontakt Kristine på e-post
kg@sem-johnsen.no

Kontakt Kristine på telefon
48 26 75 20

Kristine har over 18 års erfaring som eiendomsmegler. Hun startet hos Sem & Johnsen i januar 2021, og har før det jobbet som eiendomsmegler og daglig leder hos DNB Eiendom, avd Ullevål.

Kristine har de 12 siste årene i DNB Eiendom vært en av de mest omsettende meglerne og innehar også selskapets omsetningsrekord. Diverse utmerkelser og priser på høy kundetilfredshet har hun gjennom årene også mottatt. Kristine beskrives av sine kunder som meget serviceinnstilt og tilstede under hele salgsprosessen, og er kjent for å jobbe hardt og dedikert for kundene sine.

Kristine er godt kjent i Oslo og på Romerike, og har tradisjonelt hatt et spesielt fokus på Ullevål, Berg, Tåsen, Brekke og Sogn/Nordberg.

Motto: Flest på visning gir best pris!

Les mer

Ønsker du verdivurdering?

Ønsker du en gratis verdivurdering av egen bolig? Registrer deg under og motta et tilbud fra en av våre eiendomsmeglere.