Sandakerveien 56B

Sandakerveien 56B

Prisantydning 4.390.000,-
Omkostninger 120.992,-
Totalpris 4.510.992,-
P-rom 45m2
Byggeår 2022
Soverom 1
Boligtype Leilighet
Eierform Eierseksjon

Silje Godager

Eiendomsmegler

Megler: Silje Godager

Nøkkelinfo

  • Fellesutgifter
    2.275,-
  • Energimerke
    G – mørkegrønn

Kort om eiendommen

SANDAKER/TORSHOV - Ny, lys og svært attraktiv 2(3)-roms selveier | V.v og fjernvarme ink. | Rolig og ettertraktet beliggenhet

Høydepunkter

Velkommen til Sandakerveien 56B! Ny 2(3)-roms selveierleilighet i et unikt rehabiliteringsprosjekt på Torshov med innvendig ny bolig-layout kombinert med originalt særpreg. Leiligheten har en rolig beliggenhet vendt mot Lilleborg med et rikt servicetilbud rett utenfor døren. Det er mulighet for å sette opp vegg i stuen for å etablere rom til alkove eller kontor. Her kan du flytte rett inn i en ny leilighet med god standard og utbygger-garanti!

• Stue/kjøkken med fine vindusflater
• Moderne kjøkken fra HTH med integrerte hvitevarer
• Delikat flislagt bad med opplegg til vaskemaskin
• Lyst soverom med plass til garderobeinnredning
• 1- stavs parkett
• Adgang til felles takterrasse
• Vannbåren gulvvarme er inkl akonto i felleskostnader, hvilket sikrer lavere strømutgifter
• Medfølgende sportsbod på leilighetsplan

Beliggenhet

Et spennende nytt boligområde er under bygging på Torshovhøyden. Kontorområde rundt parken i krysset Vogtsgate og Sandakerveien transformeres i disse dager til et nytt sentralt boligområde, fritt plassert på Torshovhøyden.

Ferdig utbygd vil Torshovhøyden gi et variert boligtilbud med leiligheter i alle kategorier. Det prosjekteres 4 selvstendige bolighus i varierte størrelser. Mot syd (Sydblokka) er det igangsatt et lite, men moderne boligprosjekt som knytter seg opp til eksisterende administrasjonsblokk i høyde og dimensjon.

Mot nord og vest (Vestblokka) prosjekteres et 7-etasjers moderne bolighus med store vestorienterte leiligheter som gir en luftig utsikt. Høyblokka ligger sentralt på område med en dominerende plassering. Dette flotte kontorbygget konverteres til et leilighetsbygg med variert leilighetsstørrelser. De fleste med flott utsikt utover byen.

Salgsoppgave

Salgsoppgaven har vedlegg som finnes i nedlastbar salgsoppgave og er ikke komplett uten.
Trykk her for å laste ned komplett salgsoppgave

Megler

Portrettbilde av Silje Godager

Silje Godager

Eiendomsmegler

Kontakt Silje på e-post
sg@sem-johnsen.no

Kontakt Silje på telefon
95 12 07 26

Silje Godager har jobbet som eiendomsmegler siden 2014, og er utdannet ved Handelshøyskolen BI i Oslo. Hun startet sin karriere hos Privatmegleren og har jobbet i Sem & Johnsen siden 2017. Silje har et bredt nedslagsfelt i Oslo og Stor-Oslo med salg av både bruktboliger, nybygg og næring. 32-åringen har lang erfaring med salg av store eiendommer og alle typer leiligheter.

Silje er ambisiøs og har høy arbeidskapasitet med fokus på faglig kompetanse, gode salgsresultater og tett oppfølging av kundene sine. Hun har et øye for detaljer ved hvert enkelt objekt og er en god veileder gjennom hele salgsprosessen med stor respekt for verdiene hun forvalter.

Les mer

Ønsker du verdivurdering?

Ønsker du en gratis verdivurdering av egen bolig? Registrer deg under og motta et tilbud fra en av våre eiendomsmeglere.

Ønsker du heller å registrere deg som interessent på Sandakerveien 56B? Klikk her