Sars' gate 2A

Sars' gate 2A

Prisantydning 4.950.000,-
Omkostninger 17.131,-
Totalpris 5.178.508,-
P-rom 60m2
Byggeår 1893
Soverom 2
Boligtype Leilighet
Eierform Borettslag
Solgt

Charlotte Schjeldsøe

Eiendomsmegler / Partner

Megler: Charlotte Schjeldsøe

Nøkkelinfo

 • Fellesutgifter
  4.959,-
 • Fellesformue
  9.472,-
 • Fellesgjeld
  211.377,-
 • Ligningsverdi
  1.137.090,-
 • Energimerke
  F – oransje

Kort om eiendommen

GRÜNERLØKKA - Pen, lys og gjennomgående 3-roms med peis. Nydelig utsikt mot Botanisk hage og herlig bakgård. Superfin beliggenhet

Høydepunkter

Velkommen til Sars' gate 2 A- en lys, pen og gjennomgående 3-roms leilighet med god standard. Leiligheten har en fin beliggenhet i byggets 3. etasje uten innsyn og med gode lysforhold. Leiligheten inneholder entré/gang, to soverom, stue med peis, kjøkken og bad med opplegg for vaskemaskin. To eksterne boder på 4 kvm i kjeller og 3,2 kvm på loft.

•Pent, velholdt borettslag
•Ingen dok. avg.
•Igangsatt søknadsprosess om balkong
•Felles varmtvann, TV og bredbånd inkl. i fellesutgiftene
•Herlig bakgård
•Bredt kollektivtilbud i umiddelbar nærhet

Her får du det beste av hva urbane Oslo har å tilby - et tilbaketrukket område med kort vei til alt du trenger i hverdagen. Rett ved leiligheten finner du parkene Botanisk hage og Sofienbergparken med muligheter for soling, grilling og turer.

Beliggenhet

Boligen har meget populær beliggenhet i en av de mest populære bydelene i Oslo - Grünerløkka. Området er mest kjent for sitt innholdsrike uteliv, hyggelige caféer, barer og restauranter, samt en rekke nisjeforretninger. Gråbein (sjarmerende nabolagspub), Konoji, The Little Pickle, og nærhet til Tøyen, Grünerløkka og Grønland hvor det bugner av muligheter.

Som nærmeste nabo har du vakre Botaniske hage. I nærheten finner du også Sofienbergsparken og Olaf Ryes plass. Området byr på mange rekreasjonsmuligheter. I tillegg til parkene ligger også de idylliske turistiene langs Akerselva, hvor man kan spasere opp forbi Nydalen og Frysja, og videre innover mot Maridalsvannet.

Treningsmuligheter på bl.a. Sats på Schous plass eller EVO rett i nærheten. Det er også en helt ny klatrehall på Vulkan, skatepark rett utenfor og Sandvolleyball bane ved Akerselva miljøpark.

Megler

Portrettbilde av Charlotte Schjeldsøe

Charlotte Schjeldsøe

Eiendomsmegler / Partner

Kontakt Charlotte på e-post
csc@sem-johnsen.no

Kontakt Charlotte på telefon
41 36 03 56

Charlotte Schjeldsøe har jobbet som Eiendomsmegler siden 2014, og er utdannet ved Handelshøyskolen BI i Bergen. Hun har tidligere jobbet som fagansvarlig og salgsleder i andre selskaper og har god kompetanse innenfor bruktbolig og er faglig sterk.

Charlotte er en hardtarbeidende Eiendomsmegler med stor ståpåvilje! Hun er positiv, og alltid villig til å gi det lille ekstra til kundene sine. Oppfølging og kvalitet er Charlotte sitt kjernefokus, hvor hun er opptatt av at kunden følger seg godt ivaretatt fra oppdragsinngåelse til overtagelse og at salgsprosessen gjennomføres med høyest mulig kvalitet i alle ledd.

Les mer

Ønsker du verdivurdering?

Ønsker du en gratis verdivurdering av egen bolig? Registrer deg under og motta et tilbud fra en av våre eiendomsmeglere.