SCHØNINGS GATE 32

SCHØNINGS GATE 32

Prisantydning 6.100.000,-
Omkostninger 165.362,-
Totalpris 6.380.362,-
P-rom 61m2
Byggeår 1979
Soverom 1
Boligtype Leilighet
Eierform Eierseksjon
Solgt

Peter Skaara

Eiendomsmegler/Partner

Megler: Peter Skaara

Ingrid Husby

Eiendomsmegler

Megler: Ingrid Husby

Nøkkelinfo

 • Fellesutgifter
  3.029,-
 • Fellesformue
  24,-
 • Fellesgjeld
  115.000,-
 • Ligningsverdi
  1.229.148,-
 • Energimerke
  F – rød

Kort om eiendommen

MAJORSTUEN - Lys og romslig 2-roms hjørneleilighet med solrik balkong og heis. Svært attraktiv og sentral beliggenhet.

Høydepunkter

- Hjørneleilighet med gode lysforhold
- Betydelig oppusset i 2015
- Praktisk og god planløsning
- Balkong på ca. 3 m² fra stue/kjøkken
- Lagringsplass i kjellerbod
- Pent opparbeidet tomt med liten forhage
- Hyggelig utsyn over nabolaget
- Nærhet til alt av bymessige fasiliteter
- Sentralt og attraktivt boligområde

Beliggenhet

Schønings gate ligger meget sentralt til i et populært boligområde. Leiligheten ligger stille og tilbaketrukket til i et veletablert område, bestående av pene og klassiske bygårder. Majorstuen og Bogstadveien er velkjent for sitt yrende folkeliv, og ikke minst rike utvalg av butikker, kafeer, konditorier, restauranter og utesteder. Her finner du alt fra de store, rimelige kleskjedene, til de fasjonable motehusene som du ikke finner andre steder i byen.Det er også gangavstand til flere flotte grønt - og parkområder som blant annet Stensparken, Marienlystparken og Frognerparken.

Majorstuen stasjon kun 5 minutter unna, som et knutepunkt for byens kollektivtilbud. Her finnes t-bane med overgang til alle linjer, samt hyppige buss- og trikkeavganger i alle retninger.

Området tilbyr samtidig et stort spekter av treningsmuligheter med bl.a. Elixia ved Colosseum Park, Sats i Sporveisgata, samt noe mer eksklusive Artesia med både trening og spa. Fine muligheter for løpe- /joggeturer i parker om sommer, så vel som vinter. Kort t-banetur til Sognsvann eller Holmenkollen med sitt uendelige vei- og løypenett. Praktisk og enkel forbindelse til byens skoler med bl.a. Høyskolen, Universitetet og BI.

Matrikkel

Gnr. 215 bnr. 315 snr. 13 orgnr. 971279869 i Oslo kommune

Meglere

Portrettbilde av Peter Skaara

Peter Skaara

Eiendomsmegler/Partner

Kontakt Peter på e-post
pas@sem-johnsen.no

Kontakt Peter på telefon
90 63 46 64

Peter har jobbet som megler siden 2003 etter endt studie på BI Oslo, med Bachelor i Økonomi og Administrasjon, herunder spesialisering i markedsføring.

Siden starten i 2003 har primærområdene vært Oslo Vest og Bærum gjennom henholdsvis M2 Eiendomsmegling på Frogner, Vinderen Eiendomsmegling, som leder for Meglerhuset Selvaags kontor på Tjuvholmen, og fra 2013 som megler i Sem & Johnsen. Peter har bred erfaring fra både brukt- og nyboligsalg, med særlig vekt på det siste fra tiden i Selvaag og fremover.

Les mer

Ønsker du verdivurdering?

Ønsker du en gratis verdivurdering av egen bolig? Registrer deg under og motta et tilbud fra en av våre eiendomsmeglere.