SCHØNINGS GATE 7

SCHØNINGS GATE 7

Prisantydning 5.480.000,-
Omkostninger 132.792,-
Totalpris 5.621.234,-
P-rom 68m2
Byggeår 1899
Soverom 4
Boligtype Leilighet
Eierform Eierseksjon
Solgt

Roy Blixt

Eiendomsmegler/Partner

Megler: Roy Blixt

Ingrid Husby

Eiendomsmegler

Megler: Ingrid Husby

Nøkkelinfo

 • Fellesutgifter
  2.963,-
 • Fellesformue
  12.551,-
 • Fellesgjeld
  8.442,-
 • Ligningsverdi
  1.570.959,-

Kort om eiendommen

Selveierleilighet med 4 soverom - Rolig og sentralt mellom Fagerborg og Bogstadveien - Oppussingsobjekt

Høydepunkter

- Arealeffektiv leilighet
- Rolig og sentral beliggenhet mellom Fagerborg og Bogstadveien
- Ypperlig som bofellesskap med fire soverom
- God takhøyde med ca 2,8 meter under taket
- Alle soverom av god størrelse

Beliggenhet

Meget attraktiv, stille og sentral beliggenhet på Majorstuen. Området er i hovedsak bebygd med klassiske bygårder i kvartalsbebyggelse. Fra leiligheten er det gangavstand til det aller meste Oslo har å by på. Blant annet finner du de
populære handlegatene Bogstadveien og Hegdehaugsveien med et rikt utvalg av restauranter, kafeer, og forretninger av alle slag, universitetet på Blindern og 10 minutters gange til Ullevål universitetssykehus.

Frognerparken ligger kun en liten spasertur unna boligen - en urban oase som egner seg for alt fra piknik og spaserturer til trening i fantastiske omgivelser. Videre er også Marienlystparken å anbefale, her har man store flotte grøntområder med pent opparbeidede stier og gangarealer. Det er også en minigolfbane i parken.

Det finnes et godt utvalg av treningstilbud i nærområdet, deriblant Sats/Elixia Colosseum, Sats Bislett og Oslo tenninsarena ved Frognerparken.God offentlig kommunikasjon med trikk og buss fra Bislett som kun er 3 minutter unna samt både trikk, buss og T-bane fra Majorstuekrysset som er 6 minutter unna. Gangavstand til blant annet Colosseum kino, Høyskolen i Oslo, Politihøyskolen, Universitetet og Ullevål sykehus.

Matrikkel

Gnr. 214 bnr. 338 snr. 1 orgnr. 984538111 i Oslo kommune

Adresse

SCHØNINGS GATE 7

Meglere

Portrettbilde av Roy Blixt

Roy Blixt

Eiendomsmegler/Partner

Kontakt Roy på e-post
blixt@sem-johnsen.no

Kontakt Roy på telefon
92 49 64 92

Roy har jobbet som megler siden 1998, og har jobbet primært med Oslo Vest-markedet siden han startet i Sem & Johnsen i 1999. Roy har bred erfaring fra både brukt- og prosjektsalg, med særlig spesialisering på Bygdøy, der han er oppvokst og bosatt. Målsetningen har alltid vært en langsiktig tilstedeværelse i boligmarkedet gjennom grundig arbeid med fokus på skreddersøm etter kundens behov, diskresjon ved behov, og ha innfallsvinkel på salget som om det var egen bolig.

Les mer

Ønsker du verdivurdering?

Ønsker du en gratis verdivurdering av egen bolig? Registrer deg under og motta et tilbud fra en av våre eiendomsmeglere.