Schultz` gate 35

Schultz` gate 35

Prisantydning 6.490.000,-
Omkostninger 200.498,-
Totalpris 6.709.498,-
P-rom 76m2
Byggeår 1912
Soverom 2
Boligtype Leilighet
Eierform Eierseksjon
Solgt

Finn Bragnes

Eiendomsmegler

Megler: Finn Bragnes

Iga Okon

Eiendomsmegler

Megler: Iga Okon

Nøkkelinfo

 • Fellesutgifter
  3.835,-
 • Fellesformue
  18.410,-
 • Fellesgjeld
  19.000,-
 • Ligningsverdi
  1.521.882,-
 • Energimerke
  G – oransje

Kort om eiendommen

3-roms selveier m/behov for oppussing. Lys, gjennomgående planløsning. Balkongprosjekt. Alle visninger avholdes!

Høydepunkter

Velkommen til denne sjarmerende 3-roms leiligheten sentralt på Majorstuen. Leiligheten har behov for generell oppussing, så her har du muligheten til å skape din boligdrøm. Leiligheten befinner seg i byggets 4.etasje og har en gjennomgående planløsning.

Kort fortalt:
- 3-roms selveier med gjennomgående planløsning
- Mulighet for balkong mot gårdstun - se info*
- Godt med lysinnslipp
- Peis for ekstra hygge i stuen
- Et bad og separat WC
- Sentral beliggenhet med kort nærhet til "alt".
- Godt kollektivtilbud
- Gateparkering (beboerparkering)

Beliggenhet

3-roms leilighet beliggende sentralt og attraktiv til i klassisk bygård på Majorstuen. Boligen ligger i etablert boligområde med kort avstand til Bogstadveien med et bredt utvalg av hyggelige og urbane kaffebarer, delikatesseforretninger, spisesteder samt eksklusive spesialforretninger innen klær og mote. Nyåpnede Valkyrien senter er et moderne og smakfullt senter som tilbyr det nyeste innen mote, velvære og deilige smaker. Servicetilbud som kino, gallerier, vinmonopol og postkontor finnes også i området. Umiddelbar nærhet også til Bislett med diverse servicetilbud. Nærbutikken, Kiwi, Joker og Bunnpris ligger få minutters gange fra leiligheten.

Nærmeste bussholdeplass er på Marienlyst. Majorstuen er et knutepunkt for kollektivtrafikk (trikk, t-baner og busslinjer) og en kort spasertur unna.

Leiligheten ligger således perfekt til for både sport og rekreasjon med kort vei til ulike parker, treningssentre (Sats, Evo etc.), og ikke minst en rask T-banetur eller sykkeltur unna marka. Innen gangavstand finner du Stensparken, Frognerparken og Frognerbadet. Frognerparken og Stensparken kan friste med sine flotte grøntanlegg og rekreasjonsområder, samt badeanleggene på Frognerbadet.

Meglere

Portrettbilde av Finn Bragnes

Finn Bragnes

Eiendomsmegler

Kontakt Finn på e-post
fbr@sem-johnsen.no

Kontakt Finn på telefon
91 31 58 18

Finn har arbeidet som boligmegler siden 1990, med hovedfokus på salg av nye boliger siden 1992: 10 år i OBOS (siste år som leder av nybyggavdeling), 10 år i Gjensidige NOR som ble innfusjonert med DNB Nybygg, 3 år hos Privatmegleren (salg og markedsansvarlig nybygg), nå i Sem & Johnsen som prosjektmegler. Finn er valgt til å ha megleransvar for store utbygginger som Pilestredet Park, Fornebu (Rolfsbukta, Koksabukta og Storøya), Krydderhagen på Hasle m.m.


Les mer

Ønsker du verdivurdering?

Ønsker du en gratis verdivurdering av egen bolig? Registrer deg under og motta et tilbud fra en av våre eiendomsmeglere.