Selvbyggerveien 48

Selvbyggerveien 48

Prisantydning 2.980.000,-
Omkostninger 12.592,-
Totalpris 3.071.746,-
P-rom 36m2
Byggeår 1953
Soverom 1
Boligtype Leilighet
Eierform Borettslag
Solgt

Silje Godager

Eiendomsmegler

Megler: Silje Godager

Nøkkelinfo

 • Fellesutgifter
  2.277,-
 • Fellesgjeld
  79.154,-
 • Ligningsverdi
  704.593,-
 • Energimerke
  F – mørkegrønn

Kort om eiendommen

Lys og arealeffektiv 2-roms med flott utsikt. Nytt kjøkken, ny parkett og bad fra 2006. Fyring/vv ink - Lave kjøpsomk.

Beliggenhet

Leiligheten ligger tilbaketrukket og rolig til i et populært boligområde på Tonsenhagen. Her kan du trekke deg tilbake i en rolig atmosfære og glede deg over de fine grøntområdene i nærmiljøet. Samtidig er det kun minutters gange til Tonsenhagen Torg hvor busslinje 31 går med jevne avganger til sentrum og Fornebu.

Servicetilbud
Nærmeste dagligvarehandel er Kiwi Tonsenhagen, kun fem minutters gange unna. Her ligger også Kaffehjørnet og frisør. Linderud senter ligger også i området med 60 butikker, vinmonopol, apotek, spisesteder samt diverse helsetjenester. For øvrig ligger Storo en liten kjøretur unna med Oslos bredeste servicetilbud samlet på et sted.

Rekreasjonsområder
Boligen har nærhet til en rekke flotte rekreasjonsområder. Lillomarka ligger rett utenfor døren med et godt utvalg av turstier. På vinterstid finnes milevis med oppkjørte skiløyper, flere av disse er lysløyper. Oslo skisenter, som består av Grefsenkleiva og Trollvannskleiva, er et annet godt aktivitetstilbud i området for den som foretrekker "nedoverski". Til sammen er det fire heiser og fire nedfarter med ulik vanskelighetsgrad. Her finner man også to kafeer hvor man kan ta et pust i bakken og nyte en kopp kaffe. På den ene siden av Grefsenkleiva har man også "Akebakken", som tar deg fra Grefsenkollen og ned til Lofthus. Grefsenkollen restaurant er også verdt et besøk med en utsøkt meny, med utsikt over Oslo i kulissene. Her finnes også diverse kulturarrangementer.

Offentlig kommunikasjon
Fra Tonsenhagen Torg går busslinje 31 med jevnlige avganger store deler av døgnet.

Matrikkel

Gnr. 87 bnr. 9, andelsnr. 15 i Skauen borettslag med orgnr. 948677202 i Oslo kommune

Megler

Ønsker du verdivurdering?

Ønsker du en gratis verdivurdering av egen bolig? Registrer deg under og motta et tilbud fra en av våre eiendomsmeglere.