Silkeføret B3-B5, Leilighet 45

Silkeføret B3-B5, Leilighet 45

Prisantydning 3.590.000,-
Omkostninger 17.992,-
Totalpris 3.607.992,-
P-rom 40m2
Byggeår 2022
Soverom 1
Boligtype Leilighet
Eierform Eierseksjon

Jørgen Kjendlie

Partner / Eiendomsmegler MNEF

Megler: Jørgen Kjendlie

Karoline Cecilie Michaelsen

Partner / Eiendomsmegler MNEF

Megler: Karoline Cecilie Michaelsen

Nøkkelinfo

  • Fellesutgifter
    2.327,-

Kort om eiendommen

NY 2-roms endeleilighet med stor markterrasse og hage på ca. 42kvm tilsammen - Rett v/ SNØ skihall og grensen til Oslo

Beliggenhet

Landlig og tilbaketrukket, men likevel sentralt beliggende rett utenfor Oslogrensen, ligger Lørenskog Stasjonsby.

Uteområdene skal utformes med tilbud for enhver smak. Her er det lekeapparater og ballbane for barna, veksthus og dyrkekasser for hobbygartnere og rikelig med plass for sosiale sammenkomster for alle. Silkeføret blir et mindre sameie, med få etasjer og mye luft mellom husene. Innvendig er det lagt vekt på å få inn mye godt dagslys, og alle leilighetene får derfor store skyvedører i glass ut mot romslige balkonger og terrasser.

For barnefamilier finnes både splitter nye Luhr skole og Framtia barnehage innen gangavstand. Ved Silkeføret planlegges det i tillegg en helt ny barnehage. Dagligvarebutikken er praktisk plassert ved portalen inn til boligområdet. Det er gangavstand/sykkelavstand til nye Lørenskog sentrum. Det er få minutters gange til Lørenskog stasjon, hvor toget tar deg Oslo S innen ca. 20 min. Med tog, buss eller bil er det også gode forbindelser til Lillestrøm og videre ut mot Gardermoen.

Like i nærheten åpner SNØ i 2020, en helårsarena for snøopplevelser på Lørenskog. Skihallen blir en av verdens største innendørsarenaer, og den første som kombinerer flere grener som blant annet langrenn, alpint, freeski og snowboard. SNØ vil være åpen for alle, enten man er barnefamilie eller toppidrettsutøver.

Marka tross alt like utenfor døren, med skiløyper og turløyper for alle som liker et aktivt friluftsliv. Fra Losby Gods sørover i Lørenskog eller Ellingsrud i Oslo, kommer man inn i Østmarka - et eldorado for friluftsinteresserte mennesker. I Nærområdet finner du Langvannet som er et populært badested med små strender og flytebrygger.

Matrikkel

Selger kjøpte leilighet 7 i prosjektet Silkeføret B3-B5 på Lørenskog av Selvaag Bolig Vinterportalen AS.

Salgsoppgave

Salgsoppgaven har vedlegg som finnes i nedlastbar salgsoppgave og er ikke komplett uten.
Trykk her for å laste ned komplett salgsoppgave

Meglere

Portrettbilde av Jørgen Kjendlie

Jørgen Kjendlie

Partner / Eiendomsmegler MNEF

Kontakt Jørgen på e-post
jk@sem-johnsen.no

Kontakt Jørgen på telefon
95 18 45 04

Kjendlie startet sin meglerkarriere i 2006 og har sitt hovednedslagsfelt i Oslo og Bærum. Utdannet eiendomsmegler fra Handelshøyskolen BI. Konkurranseelementet, forhandling og salg var avgjørende for at han valgte yrket som megler. Etter 11 år i bransjen har Kjendlie bistått i mer enn 2000 boligsalg innen bruktbolig- og prosjektsalg.

Les mer
Portrettbilde av Karoline Cecilie Michaelsen

Karoline Cecilie Michaelsen

Partner / Eiendomsmegler MNEF

Kontakt Karoline Cecilie på e-post
kcm@sem-johnsen.no

Kontakt Karoline Cecilie på telefon
95 18 30 57

Karoline fikk tittelen Eiendomsmegler MNEF i 2005. Hun har mer enn 10 års erfaring fra meglerbransjen og har jobbet som fagansvarlig, oppgjørsansvarlig og den senere tid med prosjekterte boliger. Karoline er faglig interessert og opptatt av kvalitet.

Les mer

Ønsker du verdivurdering?

Ønsker du en gratis verdivurdering av egen bolig? Registrer deg under og motta et tilbud fra en av våre eiendomsmeglere.