SILURVEIEN 47

SILURVEIEN 47

Prisantydning 7.200.000,-
Omkostninger 192.966,-
Totalpris 7.392.966,-
P-rom 83m2
Byggeår 2007
Soverom 2
Boligtype Leilighet
Eierform Eierseksjon
Solgt

Marit Tukjær Lie

Eiendomsmegler MNEF/Partner

Megler: Marit Tukjær Lie

Nøkkelinfo

 • Fellesutgifter
  3.817,-
 • Fellesformue
  9.051,-
 • Ligningsverdi
  1.619.648,-
 • Energimerke
  D – rød

Kort om eiendommen

Lekker 3-roms hjørneleil. m/panoramautsikt over by/fjord - peis - heis - garasje - kort vei til T-bane - balkong/terr.

Beliggenhet

Eiendommen ligger rolig til innerst i blindvei, hvor bygget er plassert på en høyde opp fra veien som gir boligen en fantastisk utsikt mot byen. Ankommer du med bil kan du kjøre rett inn i garasjen og til din medfølgende garasjeplass og ta heisen rett opp til boligetasjen. Eiendommen er barnevennlig plassert med egen lekeplass tilhørende sameiet. Leiligheten ligger i et moderne, representativt bygg fra 2007 i et rolig og populært boligområde med kort vei til Majorstuen, Skøyen, samt turveinett med adkomst til flotte tur- og rekreasjonsområder som for eksempel Mærradalen og Sørkedalen.

Det er kort vei til en rekke servicetilbud, med bl.a. nærbutikk på Åsjordet med post-i-butikk. Et par minutters kjøretur unna ligger velkjente CC Vest på Lilleaker med alle sine forretninger og caféer.

T-banestasjonen (Ullernåsen) finner du like i nærheten. T-banen bruker ca. 8 minutter fra Ullernåsen til Majorstuen og 10 minutter til Nationaltheateret. Kort avstand til bussholdeplass på Blokkajordet/Radiumhospitalet med kort reisetid til bl.a. Lysaker, med flere tog- og bussforbindelser.

Matrikkel

Gnr. 28 bnr. 1229 snr. 69 orgnr. 989582135 i Oslo kommune

Adresse

SILURVEIEN 47
0380 Oslo
2. etasje

Prisantydning inkludert omkostninger

7 200 000,- (Prisantydning)

Omkostninger
1 094,- (Flyttegebyr inkl. admin.kost.)
7 100,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))
2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))
172,- (Panteattest kjøper)
525,- (Tingl.gebyr pantedokument)

Megler

Portrettbilde av Marit Tukjær Lie

Marit Tukjær Lie

Eiendomsmegler MNEF/Partner

Kontakt Marit Tukjær på e-post
mtl@sem-johnsen.no

Kontakt Marit Tukjær på telefon
48 13 99 52

Marit Tukjær Lie har jobbet i eiendomsbransjen siden høsten 2008, og er utdannet Eiendomsmegler ved Handelshøyskolen BI i Oslo. Hun selger ca. 60 boliger i året, og majoriteten av disse er i bydel Ullern som er hennes ekspertområde. Marit selger forøvrig også boliger i Bærum og Oslo vest.

Skreddersøm og kvalitet er Marit sitt kjernefokus, hvor hvert enkelt boligsalg behandles unikt. Marit er faglig dyktig og har omfattende kompetanse og erfaring innen dødsbo og fullmaktsforhold.

Marit har svært høy kundetilfredshet, og er opptatt av å være tilgjengelig for både kjøpere og selgere. Hun har gjennom årene opparbeidet seg et stort nettverk av kunder, hvor mange er tilbakevendende.

Les mer

Ønsker du verdivurdering?

Ønsker du en gratis verdivurdering av egen bolig? Registrer deg under og motta et tilbud fra en av våre eiendomsmeglere.