Skålagato 17

Skålagato 17

Prisantydning 25.000.000,-
Omkostninger 626.342,-
Totalpris 25.626.342,-
Byggeår 1877
Boligtype Næringsbygg
Eierform Selveier

Tor-Inge Hoel Betten

Eiendomsmegler MNEF - Partner

Megler: Tor-Inge Hoel Betten

Christer Holmen

Eiendomsmegler

Megler: Christer Holmen

Kort om eiendommen

Sjarmerende turisthotell i hjertet av Rosendal | Veldrevet | Salg av AS | Mulighet for utvidelse av eiendomsmassen |

Høydepunkter

Aksjeselskap med eierskap til hotelldrift, driftsmidler og kundeportefølje.

Rosendal Turisthotell har 21 rom fordelt over 2 etasjer. Loftet, 3. etasje, er nylig renovert. Her finner du 8 rom, ulike i både størrelse og innredning. Alle har egne bad, noen egne balkonger.

I 2. etasje finner du 13 rom som alle er ulike både i størrelse og innredning. Her finner du enkeltrom, dobbeltrom og familierom. Felles bad og toaletter finner du på gangen. Deilige morgenkåper finner du i en kurv på rommet.

Stort potensiale.

Eiendommen ligger i et populært område.

Beliggenhet

Rosendal er derfor et perfekt utgangspunkt for store naturopplevelser, hele året. Mulighetene er mange, og opplevelsene står i kø.

Rosendal er sentrum for Sør - Vestlandets mest alpine fjell. De kalles gjerne Rosendalsalpene. Her finner du lange tinderekker med stupbratte fjellsider, grønne daler og nakne fjell. I vest ligger Hardangerfjorden og i øst ligger landets tredje største isbre, Folgefonna. Turmulighetene i området byr på variasjon og spenning. Her finner du fotturer som passer både for barnefamilier til de som søker det mer ekstreme. De mest populære turene er Melderskin (1426 moh) og Malmangernuten (890 moh). Vi anbefaler også turene til Skålafjell, Nordlifjell, Bjørndalssetra, Skeisfjell og Solfjell.

Flotte naturopplevelser handler ikke nødvendigvis om å bestige de høyeste fjelltopper. Rosendal har så mye mer å by på. Vakre Myrdal er et lite paradis, og i kort avstand fra Rosendal sentrum. Etter fire kilometer passerer en Midtseter hvor det var stølsdrift frem til 1968.

Slottet fra 1665 mellom fjord, fonn, fjell og fossefall. Karen Mowat og Ludvig Rosenkrantz fikk gården Hatteberg i Kvinnherad i bryllupsgave, og her bygget de sitt lille slott som de kalte Rosendal.

Salgsoppgave

Salgsoppgaven har vedlegg som finnes i nedlastbar salgsoppgave og er ikke komplett uten.
Trykk her for å laste ned komplett salgsoppgave

Meglere

Portrettbilde av Tor-Inge Hoel Betten

Tor-Inge Hoel Betten

Eiendomsmegler MNEF - Partner

Kontakt Tor-Inge Hoel på e-post
tib@sem-johnsen.no

Kontakt Tor-Inge Hoel på telefon
95 84 47 00

Tor-Inge Hoel Betten har bakgrunn fra Forsvaret og Politiet og har siden 1996 arbeidet med eiendomsmegling i Oslo og Akershus. Han har et omfattende kontaktnett og får svært gode vurderinger av private og profesjonelle eiendomsaktører. I de senere år har fokuset vært på salg av større enheter i Oslo Sentrum og Oslo Vest, samt mellomstore nye prosjekter, tomtesalg og bistand til eiendomsutviklere.

Les mer

Ønsker du verdivurdering?

Ønsker du en gratis verdivurdering av egen bolig? Registrer deg under og motta et tilbud fra en av våre eiendomsmeglere.

Ønsker du heller å registrere deg som interessent på Skålagato 17? Klikk her