SKIFABRIKKSVINGEN 11

SKIFABRIKKSVINGEN 11

Prisantydning 3.190.000,-
Omkostninger 88.092,-
Totalpris 3.278.092,-
P-rom 40m2
Byggeår 2021
Soverom 1
Boligtype Leilighet
Eierform Eierseksjon
Solgt

Tor-Inge Hoel Betten

Eiendomsmegler MNEF - Partner

Megler: Tor-Inge Hoel Betten

Kort om eiendommen

Ny, lekker 2 roms med vestvendt balkong, heis og mulighet for garasje- Innflytting i september 21

Beliggenhet

På Solberg i Ås kommune, like i utkanten av Ski sentrum, kommer Skifabrikken. Området er i dag preget av småhusbebyggelse i landlige omgivelser.

Det er kanskje ikke så rart at stadig flere nå ønsker å bosette seg i området. På Skifabrikken bor du nemlig landlig og fritt, uten å måtte tenke på slikt som snømåking og vedlikehold. I Ski og på Vinterbro senter finner du alt du trenger av servicetilbud i hverdagen. Samtidig har du rask tilgang til naturopplevelser like utenfor døra.

Dagens gangbro over Søndre tverrvei gir deg rask tilgang til naturopplevelser like ved. En ny gangbro over veien planlegges også direkte fra tomten, slik at du kan gå rett fra hagen til skogen.

Oslo-Ski på 11 minutter. Fra togstasjonen i Ski er Oslo i umiddelbar nærhet. Når Skifabrikken står ferdig planlegges også ferdigstillelse av den nye Follobanen. Prosjektet skal levere dobbeltspor mellom Oslo og Ski, som reduserer reisetiden ned til kun 11 minutter.

Matrikkel

Salg av kontraktsposisjon som gir rett til kjøp av leilighet A-7 i prosjektet Skifabrikken på nærmere angitte vilkår.

Selger av kontraktsposisjonen har inngått avtale, datert 25.06.2019 med utbygger/selger 1 om kjøp av ovennevnte bolig under oppføring. Ved kjøp av kontraktsposisjon trer kjøper inn i ovennevnte kjøpekontrakt med Selvaag Bolig Solberg AS org.nr. 997 061 071 og overtar de rettigheter og forpliktelser som selger av kontraktsposisjonen har i henhold til ovennevnte kjøpekontrakt.

Kjøp av kontraktsposisjon forutsetter samtykke fra utbygger/selger 1.

Eiendommens matrikkel er i dag:
Gnr. 102 bnr. 422 snr. 7 i Ås kommune
Eiendommen vil bli seksjonert og endelig eiendomsbetegnelse for den enkelte bolig vil først foreligge når seksjoneringen er tinglyst.

Megler

Portrettbilde av Tor-Inge Hoel Betten

Tor-Inge Hoel Betten

Eiendomsmegler MNEF - Partner

Kontakt Tor-Inge Hoel på e-post
tib@sem-johnsen.no

Kontakt Tor-Inge Hoel på telefon
95 84 47 00

Tor-Inge Hoel Betten har bakgrunn fra Forsvaret og Politiet og har siden 1996 arbeidet med eiendomsmegling i Oslo og Akershus. Han har et omfattende kontaktnett og får svært gode vurderinger av private og profesjonelle eiendomsaktører. I de senere år har fokuset vært på salg av større enheter i Oslo Sentrum og Oslo Vest, samt mellomstore nye prosjekter, tomtesalg og bistand til eiendomsutviklere.

Les mer

Ønsker du verdivurdering?

Ønsker du en gratis verdivurdering av egen bolig? Registrer deg under og motta et tilbud fra en av våre eiendomsmeglere.