SKJETTENTOPPEN - C202 NY

SKJETTENTOPPEN - C202 NY

Prisantydning 3.190.000,-
Totalpris 3.190.000,-
P-rom 35m2
Byggeår 2023
Soverom 1
Boligtype Leilighet
Eierform Eierseksjon
Solgt

Tom Z. Bliksmark

Eiendomsmegler/Partner

Megler: Tom Z. Bliksmark

Lene Markegård

Eiendomsmegler/Partner

Megler: Lene Markegård

Nøkkelinfo

  • Fellesutgifter
    2.590,-

Kort om eiendommen

SKJETTENTOPPEN | KONTRAKTSPOSISJON - Ny og moderne 2-roms selveier med stor sydvendt terrasse på 16 kvm! | Vannbåren gulvvarme | Overtagelse 26.01.2023

Høydepunkter

Flott ny 2-roms selveier under oppføring i det populære boligprosjektet Skjettentoppen! Boligen inneholder en romslig et pent kjøkken med innredning fra Sigdal, ett soverom, lekkert flislagt bad med wc, servant, dusjhjørne og opplegg for vaskemaskin. Fra stue er det utgang til sydvendt terrasse på ca. 16 kvm. Sportsbod i kjeller.

Noen høydepunkter:
- Stor sydvendt terrasse på ca. 16 kvm vendt inn mot gårdsrom
- Stor felles takterrasse på toppen av bygg A
- Bygges etter TEK 17
- §12-garanti etter bustadoppføringsloven medfølger
- Balansert ventilasjon
- Vannbåren gulvvarme
- Sigdal-kjøkken i åpen løsning mot stue
- Pent flislagt bad
- Ny Coop Extra og Apotek på gateplan

Beliggenhet

Skjetten fikk sitt liv i moderne tid med byggingen av Skjettenbyen, som var et resultat av en stor nordisk arkitektkonkurranse på sekstitallet. Den påfølgende utbyggingen mellom 1969 og 1973 reiste 1050 rekkehus og 750 blokkleiligheter og var et foregangsprosjekt for moderne byggemetoder.

Før den store boligutbyggingen av regionen var Skjetten preget av jordbruk, mens området rundt hadde mest tømmervirksomhet. Særlig i området sør for Skjetten, langs Sagelva som ligger omtrent en kilometer fra Skjettentoppen, lå det på 1800-tallet så mange som tretti sagbruk i tillegg til fem møller. Rett over veien for boligprosjektet Skjettentoppen ligger et av Skedsmos gamle arkitektoniske landemerker, kalt Kasjotten på folkemunne. Denne ærverdige murbygningen fra 1862 huset nemlig Stav distriktsfengsel i perioden 1863-1904, før den ble omgjort til pleiehjem frem til 1975, og så hotell. I 2018 ble eiendommen totalrenovert.

Det som i dag gjør Skjetten til et godt sted å bo, er både den gode, lett tilbaketrukne beliggenheten og at byen er en del av den store veksten i hele Romerike-regionen.

Meglere

Portrettbilde av Tom Z. Bliksmark

Tom Z. Bliksmark

Eiendomsmegler/Partner

Kontakt Tom Z. på e-post
tzb@sem-johnsen.no

Kontakt Tom Z. på telefon
90 92 59 04

Tom Z. Bliksmark er utdannet eiendomsmegler fra BI. Han har vært eiendomsmegler i over 20 år, hovedsakelig med rådgivning, utvikling og salg av nye boligprosjekter på Østlandet.

Les mer
Portrettbilde av Lene Markegård

Lene Markegård

Eiendomsmegler/Partner

Kontakt Lene på e-post
lhm@sem-johnsen.no

Kontakt Lene på telefon
91 82 39 23

Lene har 14 års erfaring fra eiendomsmeglerbransjen, hovedsakelig som prosjektmegler, og også som bruktmegler. I disse årene har hun bistått i mer enn 1500 bolighandler, og har igjennom dette opparbeidet omfattende erfaring og en inngående kunnskap, særlig om prosjektmarkedet. De siste årene har gjennomførte boligsalg ligget rundt 170 prosjekterte boliger, i Stor-Oslo.

Kvaliteter som legges til grunn for Lenes arbeidsmetodikk er trygghet for partene, effektivitet og god gjennomføringsevne.

Les mer

Ønsker du verdivurdering?

Ønsker du en gratis verdivurdering av egen bolig? Registrer deg under og motta et tilbud fra en av våre eiendomsmeglere.