SKOVVEIEN 4

SKOVVEIEN 4

Prisantydning 6.900.000,-
Omkostninger 171.542,-
Totalpris 7.071.542,-
P-rom 72m2
Byggeår 1992
Soverom 2
Boligtype Leilighet
Eierform Eierseksjon
Solgt

Camilla Sem

Eiendomsmegler/Advokat/Partner

Megler: Camilla Sem

Nøkkelinfo

  • Fellesutgifter
    5.290,-
  • Fellesformue
    18.509,-
  • Ligningsverdi
    1.582.811,-

Kort om eiendommen

Frogner Atrium med pluss konsept - Meget pen eierleilighet i 6.etg - Balkong - Heis - 2 store soverom - Kort vei til alt

Høydepunkter

Gjennomgående, pen og velholdt selveierleilighet med god planløsning og fin beliggenhet i 6. etasje (personheis på etasjeplan).

Svært attraktiv og urban beliggenhet i Skovveiens nederste del (blindvei uten gjennomkjøring). Tilbaketrukket, men samtidig særdeles sentralt med kort vei til "alt".

Leiligheten ble iht. selger innvendig pusset opp i ca. 2006, herunder ny kjøkkeninnredning, generelt nymalte overflater, samt oppusset dusjbad/wc med nytt sanitærutstyr og nye fliser (antatt flis på flis, da originalt sluk). Selger har i sin eiertid (siden 2007) benyttet leiligheten som sekundærbolig (pent og lite brukt).

Lys, fin stue med utgang til balkong på ca. 2,5 kvm mot Skovveien (blindveidelen) med hyggelig utsyn. Åpne kjøkkenløsning med integrert maskiner (nyere oppvaskmaskin). 2 store doble soverom (hvorav hovedsoverom mot skjermet bakgård). Pent dusjbad/wc. Praktisk innvendig bod/kott i leiligheten. I tillegg disponerer seksjonen én romslig kjellerbod.

Sameiet Frogner Atrium har Selvaag Bolig+ konsept som blant annet innebærer mulighet for bruk/leie av møterom, serviceområde med kjøkken, trimrom og terrasse, samt ekstern leilighet i 2. etasje som kan leies ved behov. Se www.plusservice.no/pluss/plussboliger/forgner-atrium

Velfungerende sameie med meget pene fellesarealer.

Det er tidvis mulighet for leie eller kjøp av garasjeplass i garasjeanlegget i kjeller.

Beliggenhet

I hjertet av Frogner!

Svært attraktiv og urban beliggenhet i Skovveiens nederste del. Denne delen av Skovveien er en blindvei uten gjennomkjøring, som gir en følelse av å bo tilbaketrukket, men samtidig særdeles sentralt med kort vei til "alt".

Nærområdet har et meget godt service- og forretningsutvalg med bl.a. spennende spesial- og nisjeforretninger, dagligvarebutikker, hyggelige restauranter og kaféer med uteservering som bl.a. Kaffebrenneriet, Joe & The Juice, SF Bread Bowl, Pizza da Mimmo for å nevne noen.

Megler

Portrettbilde av Camilla Sem

Camilla Sem

Eiendomsmegler/Advokat/Partner

Kontakt Camilla på e-post
camilla.sem@sem-johnsen.no

Kontakt Camilla på telefon
90 02 76 93

Camilla Sem er en av grunnleggerne av Sem & Johnsen Eiendomsmegling, og har siden 1977 arbeidet som megler i foretaket. Frem til sammenslåingen med franchisetakerne i 2014 hadde hun også personal- og driftsansvar.

Sem er utdannet advokat, og har en omfattende og aktiv portefølje i selskapets geografiske hovedsegment. Hun er blant de mest omsettende meglerne i Sem & Johnsen, og har et høyt aktivitets- og omsetningsnivå.

Les mer

Ønsker du verdivurdering?

Ønsker du en gratis verdivurdering av egen bolig? Registrer deg under og motta et tilbud fra en av våre eiendomsmeglere.