Slevikstranda 22

Slevikstranda 22

Prisantydning 9.500.000,-
Omkostninger 251.842,-
Totalpris 9.751.842,-
P-rom 61m2
Byggeår 1954
Soverom 2
Boligtype Fritidseiendom
Eierform Selveier

Visningstider

  • Søndag 5. feb.
    Kl. 14.00 – 15.00

Meld deg på visning her

Finn Bragnes

Eiendomsmegler/Partner

Megler: Finn Bragnes

Nøkkelinfo

  • Ligningsverdi
    199.587,-
  • Energimerke
    G – rød

Kort om eiendommen

GRESSVIK / SLEVIK - Hytte med strandlinje, egen brygge med badehus og båtplass. Panoramautsikt over Oslofjorden. Bilvei helt frem til hytta!

Høydepunkter

Flott sjøhytte beliggende idyllisk til i vannkanten. God avstand til naboer og stor eiet naturtomt.

Fantastiske solforhold som kan nytes fra terrasse og stue. Kort vei til strand, egen brygge og badehus.

Hytta holder en enkel, men sjarmerende standard med kjøkken, romslig stue, to soverom og et praktisk baderom med innlagt (sommer) vann og avløp.

Anneks har overnattingsmuligheter med køyeseng.

Beliggenhet

En spektakulær eiendom ved sjøen med panoramautsikt og strandlinje med brygge og badeplass. Dette er en perle langs den attraktive kysten i Østfold - bare 1 time og 15 minutters kjøretur fra Oslo.

Hytta ligger høyt og pent i terrenget i Slevikkilen med nydelige sol- og utsiktsforhold til ytre Oslofjord. Fantastisk havutsikt med syn mot Mærrapanna, Sauhaolmen, Geitøya, Missingene og Tjøme/Hvasser. Her ser du hele skipsleia fra Færder fyr og inn Ytre Olsofjord med all båtrafikk. Fantastiske solforhold som kan nytes fra terrasse og stue.

Eiendommen ligger fantastisk fint til langs den attraktive Onsøykysten. Her kan man boltre seg på stor tomt som har alt en trenger for å nyte livet ved sjøen. Nærmeste dagligvarebutikk ligger ved Vikane eller i Gressvik. Fra Vikaneveien går det buss til Fredrikstad sentrum. Fredrikstad er Østlandets nest største by og gamlebyen i Fredrikstad er en av Norges mest populære attraksjoner og vel verdt et besøk. Byen ble grunnlagt av kong Frederik II i 1567 og ble bygd etter det såkalte gammelnederlandske befestningssystem, med lave jordvoller og en bred vannfylt vollgrav. Onsøy golfklubb ligger idyllisk til bare 15 minutters kjøretur fra Slevikstranda. På andre siden av Mærrapanna ligger Hankø. Øya er et populært ferie- og badested, kjent seilsportsenter med regattaer i juni og juli.

Salgsoppgave

Salgsoppgaven har vedlegg som finnes i nedlastbar salgsoppgave og er ikke komplett uten.
Trykk her for å laste ned komplett salgsoppgave

Megler

Portrettbilde av Finn Bragnes

Finn Bragnes

Eiendomsmegler/Partner

Kontakt Finn på e-post
fbr@sem-johnsen.no

Kontakt Finn på telefon
91 31 58 18

Finn har arbeidet som boligmegler siden 1990, med hovedfokus på salg av nye boliger siden 1992: 10 år i OBOS (siste år som leder av nybyggavdeling), 10 år i Gjensidige NOR som ble innfusjonert med DNB Nybygg, 3 år hos Privatmegleren (salg og markedsansvarlig nybygg), nå i Sem & Johnsen som prosjektmegler. Finn er valgt til å ha megleransvar for store utbygginger som Pilestredet Park, Fornebu (Rolfsbukta, Koksabukta og Storøya), Krydderhagen på Hasle m.m.


Les mer

Ønsker du verdivurdering?

Ønsker du en gratis verdivurdering av egen bolig? Registrer deg under og motta et tilbud fra en av våre eiendomsmeglere.

Ønsker du heller å registrere deg som interessent på Slevikstranda 22? Klikk her