Slottsveien 24

Slottsveien 24

Prisantydning 10.500.000,-
Omkostninger 280.642,-
Totalpris 10.780.642,-
P-rom 57m2
Boligtype Fritidseiendom
Eierform Selveier

Visningstider

  • Søndag 4. juni
    Kl. 14.00 – 15.00

Meld deg på visning her

Kristine Grønn

Eiendomsmegler/ Partner

Megler: Kristine Grønn

Erlend Sørlie

Eiendomsmegler/Partner

Megler: Erlend Sørlie

Nøkkelinfo

  • Energimerke
    G – rød

Kort om eiendommen

BRØNNØYA - Indre Oslofjord - Idyllisk fritidseiendom med 50 meter privat strandlinje. Egen brygge med båtplass. Sjelden perle!

Høydepunkter

- Fantastisk fritidseiendom med nydelig beliggenhet i indre Oslofjord ved Middagsbukta
- Eiendommen har en skjermet, naturskjønn og fredfull beliggenhet ved sjøkanten
- Tomten er svært romslig, og inneholder både naturtomt og en opparbeidet gressplen som leder ned mot sjøen med eget bryggeanlegg
- Solen fyller eiendommen hele dagen og har flott utsikt utover sjøen og det vakre båtliv
- Innvendig har hytta nyere kjøkken med hvitevarer, nyere el.anlegg, nyere overflater på tak, vegger og gulv, nyere peisovn samt komplett bad
- På loftet er det sengeplasser til hele familien
- Brønnøya byr på vakker natur med en rekke deilige badeplasser, tennisbane, fotballbane og turområder
- Middagsbukta ligger rett nedenfor hytta og er en populær og lun samlingsplass
- Fra Brønnøya tar det ca. 20 min med båt til Aker Brygge

Beliggenhet

Fritidsboligen ligger i et attraktivt og svært naturskjønt område på Brønnøya i Asker kommune. Brønnøya, på 1400 mål, er den nest største øya i Vestfjorden, og er helt bilfri med adkomst via kabelferge sommerstid (ca. 15 minutter gange). Vinterstid er det flytebro over sundet. Øya er bebygd med 261 hytter og har 16 eiendommer med helårsboliger. Øya Langåra, sørøst for Brønnøya, gir god skjerming for sjø og vind.

Øya byr på vakker natur med en rekke deilige badeplasser, tennisbane, fotballbane og turområder. Middagsbukta ligger rett nedenfor hytta og er en populær og lun samlingsplass. Spesielt på St. Hansaften er det et yrende båtliv i sundet. Sommerstid kan man også ta ferje til/fra Sandvika, les mer om fergetilbudet på https://rigmor.no/

Salgsoppgave

Salgsoppgaven har vedlegg som finnes i nedlastbar salgsoppgave og er ikke komplett uten.
Trykk her for å laste ned komplett salgsoppgave

Meglere

Portrettbilde av Kristine Grønn

Kristine Grønn

Eiendomsmegler/ Partner

Kontakt Kristine på e-post
kg@sem-johnsen.no

Kontakt Kristine på telefon
48 26 75 20

Kristine har over 18 års erfaring som eiendomsmegler. Hun startet hos Sem & Johnsen i januar 2021, og har før det jobbet som eiendomsmegler og daglig leder hos DNB Eiendom, avd Ullevål.

Kristine har de 12 siste årene i DNB Eiendom vært en av de mest omsettende meglerne og innehar også selskapets omsetningsrekord. Diverse utmerkelser og priser på høy kundetilfredshet har hun gjennom årene også mottatt. Kristine beskrives av sine kunder som meget serviceinnstilt og tilstede under hele salgsprosessen, og er kjent for å jobbe hardt og dedikert for kundene sine.

Kristine er godt kjent i Oslo og på Romerike, og har tradisjonelt hatt et spesielt fokus på Ullevål, Berg, Tåsen, Brekke og Sogn/Nordberg.

Motto: Flest på visning gir best pris!

Les mer
Portrettbilde av Erlend Sørlie

Erlend Sørlie

Eiendomsmegler/Partner

Kontakt Erlend på e-post
es@sem-johnsen.no

Kontakt Erlend på telefon
92 64 23 38

Sørlie har jobbet som eiendomsmegler siden 1999. Fra 1999 til 2001 tok han samtidig eiendomsmeglerutdannelsen på BI. Har fra 2003 til 2008 vært daglig leder og operativ megler for flere meglerforetak med fokus på brukt- og nyboligsalg.

Sørlie uttaler: Når du velger meg som din megler skal du som kunde oppleve at du får en profesjonell og tillitsvekkende behandling fra første sekund. Du skal oppleve trygghet og at megleren er dyktig i sitt fag. Du skal kunne stole på de råd og den veiledning du får, dette i alle deler av salgsprosessen. Du skal føle deg helt sikker på valget av megler og at dine verdier forvaltes med kvalitet. Du skal være fri til å gjøre det du vil, fordi megleren håndterer hele salget. Du skal oppleve at megleren kjenner ditt område og din eiendomstype til ”fingerspissene” og markedet for denne, og at megleren arbeider oppofrende og gir deg som kunde, og oppdraget, all den tid som trengs. Til slutt skal du sitte igjen med følelsen av at salgsprisen som ble oppnådd var markedets beste per tidspunkt, og at megleren var en "kremmer” du gjerne anbefaler videre.

Les mer

Ønsker du verdivurdering?

Ønsker du en gratis verdivurdering av egen bolig? Registrer deg under og motta et tilbud fra en av våre eiendomsmeglere.

Ønsker du heller å registrere deg som interessent på Slottsveien 24? Klikk her