SMEDSTUSVINGEN 3A

SMEDSTUSVINGEN 3A

Prisantydning 7.450.000,-
Omkostninger 9.568,-
Totalpris 8.128.527,-
P-rom 104m2
Byggeår 1953
Soverom 3
Boligtype Leilighet
Eierform Borettslag
Solgt

Finn Bragnes

Eiendomsmegler/Partner

Megler: Finn Bragnes

Iga Okon

Eiendomsmegler

Megler: Iga Okon

Nøkkelinfo

 • Fellesutgifter
  5.775,-
 • Fellesformue
  129.711,-
 • Fellesgjeld
  668.959,-
 • Ligningsverdi
  1.033.898,-
 • Energimerke
  G – rød

Kort om eiendommen

HOLTET HAGEBY - Leilighet over 2 plan. Balkong, 2 nye bad og nyinnredet loft. Barnevennlig og trafikkstille.

Høydepunkter

Dette er en romslig 4-roms andelsleilighet over to plan med balkong. Leiligheten ligger i et meget attraktivt, veletablert og barnevennlig område på Bekkelagshøgda. Smedstusvingen er en stille og rolig sidevei mellom Ekeberghallen ved Ekebergsletta og Sportsplassen. Eiendommen ligger i et meget attraktivt boligområde på Bekkelagshøgda, rett ved Holtet Hageby, i bydel Nordstrand. Området er barnevennlig og det er mange barnefamilier i nabolaget.

Verdt å vite:
- Leilighet over 2 plan
- Kabel-TV, bredbånd mm inkl.
- Flislagte 2 bad med gulvvarme.
- Kort vei til alt en moderne familie trenger.
- Balkong, ca. 8 m².
- To soverom.
- God planløsning.
- Lave kjøpsomkostninger - Ingen dokumentavgift

Dette er en opprinnelig 3-roms leilighet hvor tidligere eier, sammen med alle de andre i borettslaget, har gjort makeskifte og lagt loft til leiligheter i 2. etg. mot at leiligheter i 1. etg. har fått bruksrett til største del av kjeller.

Tidligere eier har knaprt brukt leiligheten etter innredning av loft. Det er forskjelige løsninger på hvordan trapp opp til loft er løst. I denne boligen har man "ofret" et soverom i 2.etg. og lagt trappen her for å å beholde størst mulig stue. I de godkjente tegningene er hele loftsarealet (men unntak av bad) vist som et åpent areal. Andre trilsvarende leiligheter har som i denne leiligheten avdelt til soverom i øvre plan. Dette er også avmerket som soverom i de godkjente tegningene. Loftsetasjen har doble rømningsveier og godt med lys fra innfelte takvinduer. Det antas at man kunne avdele flere soverom i loftsetasjen etter behov. Slik arealet nå er disponert gir dette muligheter for ny eier å tilpasse antall rom og funksjoner etter egne ønsker mellom etasjene.

Meglere

Portrettbilde av Finn Bragnes

Finn Bragnes

Eiendomsmegler/Partner

Kontakt Finn på e-post
fbr@sem-johnsen.no

Kontakt Finn på telefon
91 31 58 18

Finn har arbeidet som boligmegler siden 1990, med hovedfokus på salg av nye boliger siden 1992: 10 år i OBOS (siste år som leder av nybyggavdeling), 10 år i Gjensidige NOR som ble innfusjonert med DNB Nybygg, 3 år hos Privatmegleren (salg og markedsansvarlig nybygg), nå i Sem & Johnsen som prosjektmegler. Finn er valgt til å ha megleransvar for store utbygginger som Pilestredet Park, Fornebu (Rolfsbukta, Koksabukta og Storøya), Krydderhagen på Hasle m.m.


Les mer
Portrettbilde av Iga Okon

Iga Okon

Eiendomsmegler

Kontakt Iga på e-post
io@sem-johnsen.no

Kontakt Iga på telefon
91 99 48 84

Iga ble uteksaminert fra Handelshøyskolen BI Oslo i 2017 og har spesialisert seg innenfor salg av nybygg siden 2018.
I løpet av disse årene har hun bistått i mer enn 1 000 bolighandler i Oslo og omegn sammen med ulike utbyggere.

Kvaliteter som legges til grunn for hennes arbeidsmetodikk er dedikasjon, positiv energi og en god gjennomføringsevne. Iga beskrives av sine kunder som meget serviceinnstilt og hardtarbeidende lagspiller. Hennes fokus er å jobbe strukturert med et stort engasjement for kundene sine.

Iga tar for tiden, på deltid ved siden av full jobb, en master i eiendomsutvikling på NMBU. Dette for å fordype seg ytterligere i eiendomsutviklingsfaget for gjennom dette å kunne gi kundene enda bedre råd og veiledning i planlegging av prosjektene.

Les mer

Ønsker du verdivurdering?

Ønsker du en gratis verdivurdering av egen bolig? Registrer deg under og motta et tilbud fra en av våre eiendomsmeglere.