Snølia, leil. D-9

Snølia, leil. D-9

Prisantydning 4.090.000,-
Omkostninger 133.592,-
Totalpris 4.223.592,-
P-rom 55m2
Byggeår 2021
Soverom 2
Boligtype Leilighet
Eierform Eierseksjon

Jørgen Kjendlie

Partner / Eiendomsmegler MNEF

Megler: Jørgen Kjendlie

Karoline Cecilie Michaelsen

Partner / Eiendomsmegler MNEF

Megler: Karoline Cecilie Michaelsen

Nøkkelinfo

  • Fellesutgifter
    2.590,-
  • Energimerke
    C – lysegrønn

Kort om eiendommen

SNØLIA - Ny 3-roms med stor balkong på ca. 8 kvm - p-plass i garasje - felles takterrasse - kort vei til SNØ skihall

Beliggenhet

Landlig og tilbaketrukket, men likevel sentralt beliggende mellom Oslo og Lillestrøm, ligger Lørenskog Stasjonsby. Snølia ligger i et bratt terreng, der landskapet begynner å skrå opp mot åssiden. Det er lagt stor vekt på gjennomtenkte planløsninger som skal gi gode boliger folk trives i Snølia vil preges av at store deler av byggets tak skal benyttes til felles oppholdsareal. Takterrassene utformes som små og store oaser, med soner tilrettelagt for ulike aktivitetsmuligheter for alle aldersgrupper. Det vil være god utsikt fra alle takterrassene over de omkringliggende områdene rundt Stasjonsbyen og Vinterparken. Mellom boligene er det gårdstun og grønne parker med varierte oppholdsarealer.

For barnefamilier finnes både splitter nye Luhr skole og Framtia barnehage innen gangavstand. Dagligvarebutikken er praktisk plassert ved portalen inn til boligområdet. Det er gangavstand/sykkelavstand til nye Lørenskog sentrum. Det er få minutters gange til Lørenskog stasjon, hvor toget tar deg Oslo S innen ca. 20 min. Med tog, buss eller bil er det også gode forbindelser til Lillestrøm og videre ut mot Gardermoen.

Like over veien for Snølia åpner SNØ i 2020, en helårsarena for snøopplevelser på Lørenskog. Skihallen blir en av verdens største innendørsarenaer, og den første som kombinerer flere grener som blant annet langrenn, alpint, freeski og snowboard. SNØ vil være åpen for alle, enten man er barnefamilie eller toppidrettsutøver.

Fra Snølia er det også veldig kort til marka, med skiløyper og turløyper for alle som liker et aktivt friluftsliv. Fra Losby Gods sørover i Lørenskog eller
Ellingsrud i Oslo, kommer man inn i Østmarka - et eldorado for friluftsinteresserte mennesker.I Nærområdet finner du Langvannet som er et populært badested med små strender og flytebrygger.

Salgsoppgave

Salgsoppgaven har vedlegg som finnes i nedlastbar salgsoppgave og er ikke komplett uten.
Trykk her for å laste ned komplett salgsoppgave

Meglere

Portrettbilde av Jørgen Kjendlie

Jørgen Kjendlie

Partner / Eiendomsmegler MNEF

Kontakt Jørgen på e-post
jk@sem-johnsen.no

Kontakt Jørgen på telefon
95 18 45 04

Kjendlie startet sin meglerkarriere i 2006 og har sitt hovednedslagsfelt i Oslo og Bærum. Utdannet eiendomsmegler fra Handelshøyskolen BI. Konkurranseelementet, forhandling og salg var avgjørende for at han valgte yrket som megler. Etter 11 år i bransjen har Kjendlie bistått i mer enn 2000 boligsalg innen bruktbolig- og prosjektsalg.

Les mer
Portrettbilde av Karoline Cecilie Michaelsen

Karoline Cecilie Michaelsen

Partner / Eiendomsmegler MNEF

Kontakt Karoline Cecilie på e-post
kcm@sem-johnsen.no

Kontakt Karoline Cecilie på telefon
95 18 30 57

Karoline fikk tittelen Eiendomsmegler MNEF i 2005. Hun har mer enn 10 års erfaring fra meglerbransjen og har jobbet som fagansvarlig, oppgjørsansvarlig og den senere tid med prosjekterte boliger. Karoline er faglig interessert og opptatt av kvalitet.

Les mer

Ønsker du verdivurdering?

Ønsker du en gratis verdivurdering av egen bolig? Registrer deg under og motta et tilbud fra en av våre eiendomsmeglere.