Snølia, leil. E-16

Snølia, leil. E-16

Prisantydning 4.290.000,-
Omkostninger 48.912,-
Totalpris 4.338.912,-
P-rom 58m2
Byggeår 2021
Soverom 2
Boligtype Leilighet
Eierform Eierseksjon

Nøkkelinfo

  • Fellesutgifter
    2.710,-
  • Energimerke
    C – lysegrønn

Kort om eiendommen

LØRENSKOG STASJONSBY: Ny 3-roms m/balkong og felles takterrasse- Flott planløsning rett ved SNØ skihall og Oslogrensen

Beliggenhet

Landlig og tilbaketrukket, men likevel sentralt beliggende rett utenfor Oslogrensen, ligger Lørenskog Stasjonsby. Snølia ligger i et bratt terreng, der landskapet begynner å skrå opp mot åssiden. Det er lagt stor vekt på gjennomtenkte planløsninger som skal gi gode boliger folk trives i Snølia vil preges av at store deler av byggets tak skal benyttes til felles oppholdsareal. Takterrassene utformes som små og store oaser, med soner tilrettelagt for ulike aktivitetsmuligheter for alle aldersgrupper. Det vil være god utsikt fra alle takterrassene over de omkringliggende områdene rundt Stasjonsbyen og Vinterparken. Mellom boligene er det gårdstun og grønne parker med varierte oppholdsarealer.

For barnefamilier finnes både splitter nye Luhr skole og Framtia barnehage innen gangavstand. Dagligvarebutikken er praktisk plassert ved portalen inn til boligområdet. Det er gangavstand/sykkelavstand til nye Lørenskog sentrum. Det er få minutters gange til Lørenskog stasjon, hvor toget tar deg Oslo S innen ca. 20 min. Med tog, buss eller bil er det også gode forbindelser til Lillestrøm og videre ut mot Gardermoen.

Like over veien for Snølia åpner SNØ i 2020, en helårsarena for snøopplevelser på Lørenskog. Skihallen blir en av verdens største innendørsarenaer, og den første som kombinerer flere grener som blant annet langrenn, alpint, freeski og snowboard. SNØ vil være åpen for alle, enten man er barnefamilie eller toppidrettsutøver.

Fra Snølia er det også veldig kort til marka, med skiløyper og turløyper for alle som liker et aktivt friluftsliv. Fra Losby Gods sørover i Lørenskog eller
Ellingsrud i Oslo, kommer man inn i Østmarka - et eldorado for friluftsinteresserte mennesker.I Nærområdet finner du Langvannet som er et populært badested med små strender og flytebrygger.

Ønsker du verdivurdering?

Ønsker du en gratis verdivurdering av egen bolig? Registrer deg under og motta et tilbud fra en av våre eiendomsmeglere.