SOGNSVEIEN 4

SOGNSVEIEN 4

Prisantydning 2.890.000,-
Omkostninger 94.328,-
Totalpris 2.986.658,-
P-rom 33m2
Byggeår 1966
Boligtype Leilighet
Eierform Eierseksjon
Solgt

Finn Bragnes

Eiendomsmegler/Partner

Megler: Finn Bragnes

Iga Okon

Eiendomsmegler

Megler: Iga Okon

Nøkkelinfo

 • Fellesutgifter
  1.474,-
 • Fellesformue
  9.480,-
 • Fellesgjeld
  2.330,-
 • Ligningsverdi
  772.575,-
 • Energimerke
  F – mørkegrønn

Kort om eiendommen

Romslig 1-roms. Totalt oppussingsobjekt med stort potensiale! Sentralt, heis, utsyn og solrik felles takterrasse.

Høydepunkter

I Sognsveien 4 har vi en 1-roms selveierleilighet med oppussingsbehov - denne leiligheten er et godt utgangspunkt for å kunne lage seg et hyggelig og godt hjem. Alle beboerne i sameiet disponerer en felles takterrasse med flott utsikt over Oslo.

Kort fortalt:
Gode muligheter for å skape drømmeleiligheten din!
Store vindusflater på stue-/kjøkken som slipper inn rikelig med naturlig lys
Mulighet for leie av parkeringsplass - det praktiseres venteliste
Heis
Lave felleskostnader
Fyring og varmtvann inkludert i de månedlige felleskostnadene
Godt kollektivtilbud i umiddelbar nærhet til leiligheten
Felles takterrasse
Veldrevet sameie med god økonomi

Beliggenhet

Leiligheten har en attraktiv og sentral beliggenhet på Adamstuen i et populært og veletablert boligområde. Her bor du urbant med kort vei til alt du trenger i hverdagen. Utenfor døren finner du alt av fasiliteter som kaféer, restauranter, dagligvareforretninger, vinmonopol, offentlig kommunikasjon og grøntarealer. Kort gange fra leiligheten har du Oslo Raw og Åpent Bakeri med utsalg mandag - søndag med hyggelig uteservering.

1-roms leilighet beliggende sentralt og attraktivt til på Adamstuen med alle fasiliteter i nærmiljøet. Adkomst fra Sognsveien via felles oppgang. Variert og mangeartet handletilbud, servicetilbud og spisesteder i Thereses gate og Bislett/ St. Hanshaugenområdet. Universitet på Blindern, NRK, Tannlegehøgskolen, Veterinærhøgskolen og Ullevål Sykehus ligger like i nærheten. Gangavstand til Bogstadveien. Kort vei til "Idioten", Stensparken og St. Hanshaugen med rekreasjonsmuligheter. Umiddelbar nærhet til holdeplass for offentlige kommunikasjonsmidler.

Adamstuen:
Adamstuen torg ble oppgradert i 2011, og her finnes blant annet hyggelige kaféer, grønnsakhandel, Baker Hansen, Oslo Raw og to sushi-restauranter.

Meglere

Portrettbilde av Finn Bragnes

Finn Bragnes

Eiendomsmegler/Partner

Kontakt Finn på e-post
fbr@sem-johnsen.no

Kontakt Finn på telefon
91 31 58 18

Finn har arbeidet som boligmegler siden 1990, med hovedfokus på salg av nye boliger siden 1992: 10 år i OBOS (siste år som leder av nybyggavdeling), 10 år i Gjensidige NOR som ble innfusjonert med DNB Nybygg, 3 år hos Privatmegleren (salg og markedsansvarlig nybygg), nå i Sem & Johnsen som prosjektmegler. Finn er valgt til å ha megleransvar for store utbygginger som Pilestredet Park, Fornebu (Rolfsbukta, Koksabukta og Storøya), Krydderhagen på Hasle m.m.


Les mer
Portrettbilde av Iga Okon

Iga Okon

Eiendomsmegler

Kontakt Iga på e-post
io@sem-johnsen.no

Kontakt Iga på telefon
91 99 48 84

Iga ble uteksaminert fra Handelshøyskolen BI Oslo i 2017 og har spesialisert seg innenfor salg av nybygg siden 2018.
I løpet av disse årene har hun bistått i mer enn 1 000 bolighandler i Oslo og omegn sammen med ulike utbyggere.

Kvaliteter som legges til grunn for hennes arbeidsmetodikk er dedikasjon, positiv energi og en god gjennomføringsevne. Iga beskrives av sine kunder som meget serviceinnstilt og hardtarbeidende lagspiller. Hennes fokus er å jobbe strukturert med et stort engasjement for kundene sine.

Iga tar for tiden, på deltid ved siden av full jobb, en master i eiendomsutvikling på NMBU. Dette for å fordype seg ytterligere i eiendomsutviklingsfaget for gjennom dette å kunne gi kundene enda bedre råd og veiledning i planlegging av prosjektene.

Les mer

Ønsker du verdivurdering?

Ønsker du en gratis verdivurdering av egen bolig? Registrer deg under og motta et tilbud fra en av våre eiendomsmeglere.